Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

10 Bedste Funktioner i Office 365

Office 365 er onlineversionen af Microsoft Office, som blev lanceret i 2011. Tidligere var den rettet mod virksomhedernes brugere. Efter fremkomsten af Office 2013 blev Office 365 mere fremtrædende blandt almindelige brugere. Faktisk er det en skybaseret applikation, der fungerer på flere enheder, der spænder fra din telefon, pc og tabletter. Det kan også bruges til at få adgang til dine filer overalt. Der er mange funktioner, der gør Office 365 til det bedste online dokumentredigeringsværktøj, du nogensinde har brug for. Lad os se nogle af dem.

Flere brugere redigerer et enkelt dokument på samme tid: Et enkelt dokument kan redigeres af hele dit team på samme tid i Office 365. Når din fil redigeres af dig selv, vil du se, at dokumentet ændres i overensstemmelse med de redigeringer, som andre laver i dit dokument.

Chat mens du arbejder: Der er en “Chat” -knap, som hjælper dig med at skype med dine venner, mens du redigerer dit dokument. Chaten fortsætter, selvom du lukker Office 365-apps.

Link vedhæftede filer: Du kan sende et link til dokumentet i stedet for at sende hele dokumentet i Office 365. Disse er fordelagtige i store virksomheder. Du kan tildele redigeringstilladelser, før du sender linket.

E-mail side-knap: Du kan tilføje kalendermødetaljer til dine noter automatisk i Office 365. Derefter kan du e-mail noterne til dit team ved hjælp af knappen “Email Page”.

Lasso Vælg: Konverter scribbles til tekst og tegninger ved hjælp af denne mulighed. Du kan redigere det eller bruge indstillingen “Ink til tekst” eller “Math” til at ændre skribenterne i almindelig tekst og tal.

Uorden: Microsofts version af Gmails nye brugergrænseflade er “Clutter.” Det er ligesom Microsoft prioriterer dine meddelelser baseret på dit valg.

Power Map: Den nyeste version af Excel indeholder en cool ny funktion kaldet Power Map. Det hjælper konvertere rækker af data til billeder. Effekten af ​​Excel er, hvor nemt det bliver data til diagrammer. Med den nyeste version er denne funktion blevet bedre.

Hurtig analyse: Alle dine data bliver samlet og vil blive præsenteret i form af linjer, søjler, diagrammer mv. Ved hjælp af denne funktion.

Flashfyldning: flashfyldning overvåger, hvad du laver og hjælper dig med perfekte forslag, der gør dit arbejde forenklet.

Gem som PDF: Du kan også gemme en Word-fil som PDF (klik på Filer> Eksporter> Opret PDF / XPS), eller gem kun en del af en fil som PDF (vælg et sidevalg). Og du kan også passwordbeskytte PDF’en.

Konklusion:

Microsoft har fået alle de nødvendige ting til at holde din Outlook-data og kommunikation sikker med sin nye Office 365. Hvorfor vente? Opgrader din Outlook til nyt Office 365! Remo Outlook Backup og Migrere hjælper dig med at overføre & migrere Outlook data til ny version – Outlook 365. Det er kun få trin proces! Opgrader din Outlook nu for at nyde Office 365-funktionerne.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply