Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

10 Lette Tips til at Beskytte Eksterne Harddiske fra Fejler

“Ekstern harddisk standsede pludseligt arbejder” selve linjen er så skræmmende, som minder mig om masser af data, der er gemt på min eksterne harddisk. Virkelig skræmmende rigtigt? Hvis ja, så pas lidt på din eksterne harddisk og hold den væk fra fejl. Her har jeg nævnt nogle enkle teknikker, som kan hjælpe dig med at udvide ekstern harddisk livslængde.

Forsigtighed – Når harddisken stopper med at arbejde, skal du ikke komme til den konklusion, at den er mislykket. Først skal du kontrollere, om USB-kablet er korrekt tilsluttet eller ej. Hvis ikke, skal du tilslutte det korrekt.

Tip 1: Undgå fysisk skade

Der er nogle fysiske faktorer, der fører til ekstern harddiskfejl, f.eks. Støv, ild, kraftvariationer osv. Jeg ved, det er svært at tage sig af disse ting, men du skal være forsigtig og tage omhyggeligt af dig at holde det væk fra fiasko.

Tip 2: Overvåg ekstern harddisk sundhed

Du kan holde øje med din harddisk sundhed ved hjælp af Chkdsk og S.M. A. R.T programmer. Hvis du finder nogen problemer, så kan du reparere det nemt der og da og dermed undgå harddiskfejl.

Tip 3: Overbelast ikke din eksterne harddisk

Udfyld ikke din eksterne harddisk med uønskede data. Fjern uønskede filer, da det reducerer slitage, der modtages, fra at være overfyldt. Hvis du ikke vil slette filer, skal du komprimere det for at gøre plads på din eksterne harddisk.

Tip 4: Håndter forsigtigt

Kast det ikke lige overalt, da det indeholder dine vigtige data. Ekstern HDD skal håndteres med større omhu. Sørg for at du har opbevaret det på et rigtigt sted. Når du bærer det til et sted til et andet, skal du pakke det i en polstret kasse.

Tip 5: Vælg eksternt HDD-overflade forsigtigt

Ekstern harddisk skal placeres på et plan, fladt og skridsikkert. Enhver fysisk skade på den eksterne harddisk kan medføre fejl.

Tip 6: Spill ikke med USB-stik

USB-kablet skal fjernes forsigtigt fra kabelstikket. Hvis du trækker det brat af forbindelsen, kan det beskadige forbindelsen. Kontroller også, om USB-forbindelsen er beskadiget eller ej. Hvis det er beskadiget, skal du ikke bruge en sådan USB-stik.

Tip 7: Defrag drevet regelmæssigt

Af og til defrag din harddisk for at sikre det mod fejl.

Tip 8: Forhindre overvarme

Kontinuerlig spinding giver stor varme i ekstern harddisk, hvilket ikke er godt for det. Så indstil spin down for at styre over varme problem i eksternt drev.

Tip 9: Hold op afbrydelse af ekstern harddisk abrupt

Når du fjerner ekstern harddisk fra computeren, skal du bruge “Sikker fjernelse af hardware og udstødning af medier“, i stedet for blot at trække den ud. Dette vil reducere chancerne for eksternt drev korruption, som i sidste ende resulterer i dens fiasko.

Yderligere info:

Når ekstern harddisk bliver beskadiget på grund af abrupt fjernelse, så næste gang du plugger det, kan det vise dig en fejl, der angiver, at “USB-drevet er ikke formateret; Vil du formatere det nu? “I sådanne tilfælde skal du formatere drevet for at genbruge det. Hvis du ikke havde data backup, så kan du bare bruge en gendannelsessoftware og gendan data fra formateret ekstern harddisk inden for få minutter. Så din eksterne harddisk vil være sikker og dine data også.

 

Tip 10: Slippe af med dårlige sektorer

Overdreven antal dårlige sektorer på ekstern harddisk fører til drevfejl. Brug derfor Windows-indbygget værktøj til at rette de dårlige sektorer og forlænge det eksterne drevs levetid.

Husk!!!

Fejlmeddelelse om filkorrektion, forsvinder filer fra drevet, meget lav overførselshastighed osv. … Hvis du støder på disse tegn, indikerer det, at dit eksterne drev er ved at svigte. Dernæst backup dit drev, før det er for sent.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply