Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Bliv en Outlook Ekspert ved lige Følge disse 10 tips

Nytåret er lige om hjørnet, og I er alle klar til at lave et nytårsfortsæt. De fleste af jer ser frem til at sætte punktum for udsættelse og øge produktiviteten på arbejdsfronten. Dette indlæg hjælper dig med at opnå præcis det, da det er rettet mod at give praktiske tips til at administrere din Outlook-konto.

I dagens verden er tid det mest værdifulde aktiv, og det er obligatorisk at gennemføre projekter inden for den fastsatte deadline. Her er et lille skridt mod at nå dette mål. Læs med

Tip #1: Filter og sortering: Hvor ville vores liv være problemfrit, hvis vi bare kunne få de rigtige ting på det rigtige tidspunkt. Halvdelen af vores dyrebare tid bruges på at finde ting, som du kræver din øjeblikkelige opmærksomhed.Outlook giver dig mulighed for at filtrere dine e-mails. Yderst til højre på startfanen, lige under adressebogsikonet, kan du finde ‘Filter email’. Når du ruller ned filter-e-mail-ikonet, finder du flere kategorier, som du kan sortere dine e-mails efter. Dette er en øjeblikkelig måde at sortere din postkasse efter dine præferencer. Du kan sortere dine e-mails med hensyn til en specifik kontakt eller en dato osv. The ‘More filters’ muligheder gør fanen Søgeværktøjer synlig. Du kan også finde seneste søgninger med dens hjælp.

Tip #2: Almindelige søgninger Bare et klik væk: Hvis der visse søgninger, du udfører ofte, kan du oprette en søgemappe. En ‘Ny søgemappe’ kan oprettes ved at gå til mappefanen. Der vil du blive forsynet med flere skabeloner, du kan vælge efter dit ønske, eller du kan bare “Opret en brugerdefineret søgemappe” mulighed. Denne mappe vises i venstre side af Outlook-vinduet. Du kan få adgang til det når som helst og omdøbe det efter dine præferencer. Dette er en effektiv måde at spare tid på.

Tip #3: Hurtige dele at undgå gentaget typing: Dette er en anden interessant måde at spare din energi og tid på. Hvis du skriver den samme tekst igen og igen, kan du gemme den tekst som en del af Quick Parts til indsættelse i forskellige e-mails. Alt man skal gøre er at fremhæve teksten i vinduet, hvor du har skrevet den, flytte den til indsæt-fanen; Klik på rullemenuen i Quick Parts og vælg endelig ‘Save Selection’. Du vil se fordelen, når du næste gang begynder at skrive teksten, vil se den som et pop-up forslag. En anden måde at vælge teksten på, gå til rullemenuen i Quick Parts og højreklik på teksten for at placere den på den ønskede placering.

Tip #4: Fremtidig afspilning: Lyder fancy ikke? Det er! Denne funktion fra Outlook gør det muligt at sende beskeder på en fremtidig dato og et fremtidigt tidspunkt. Hvis der er en vigtig besked eller nyhed, som ikke kan fortælles eller deles lige nu, men som vil være passende, hvis de bliver delt på et tidspunkt i den nærmeste fremtid, er dette det. Funktionen giver dig mulighed for at levere beskeder på et bestemt tidspunkt. Når du er færdig med at skrive dit e-mailindhold, skal du gå til fanen Indstillinger og vælge ‘Delay Delivery’. Lige efter det vil en dialogboks komme frem med muligheden ‘Lever ikke før’; hvor du skal udfylde tid og dato. Luk derefter boksen. Selv efter du har trykket på knappen Send, vil mailen blive tilbageholdt indtil det tidspunkt, du har angivet for afsendelse.

Tip #5: God riddance af Junk: Hvis din indbakke er oversvømmet med e-mails fra nogen uønsket eller blot hvis den er tilstoppet med uønskede eller irrelevante e-mails, kan du nemt slippe af med den. Dette kan gøres ved at klikke på ‘Junk E-mail Options’ ved at gå til rullemenuen på fanen Hjem. Du kan vælge, hvad der rent faktisk er skrammel, og hvad der faktisk er vigtigt for dig. Hvis du ønsker det, har du magten til at sortliste nogle domæner og endda nogle lande. Nogle gange er afsenderen ikke et problem, men e-mails sendt af denne afsender kan være irrelevante ting. Du kan vælge at ‘Ignore’ disse e-mails og dermed blokerer du ikke permanent nogen.mail microsoft outlook

Tip #6: Outlook SMSing: Jep! Du læste det rigtigt! Outlook giver dig mulighed for at sende SMS’er direkte til dine kontakter. Men ved at bruge denne facilitet skal man registrere sig hos en tredjeparts meddelelsestjeneste. Gå til fanen Hjem, klik på rullemenuen og vælg ‘Nye elementer’. Vælg den tekstbesked, du ønsker at sende, og en dialogboks vises. Klik til sidst for at finde en beskedtjeneste til din mobiloperatør.Outlook Ekspert

Tip #7: Udnævnelser på Run: At lave nye aftaler eller sende e-mails, oprette nye kontakter osv. kan opnås ved at bruge ‘New Items options’ ved at besøge fanen Hjem.

Tip #8: Gruppemeddelelser: Hvis du antager, at du er et vigtigt væsen for din organisation, vil du helt sikkert modtage en stor mængde e-mails. Derfor kan det være en stor hovedpine at spore relevante eller vigtige beskeder. Outlook er i stand til at gruppere e-mails i samtaler, så et enkelt klik viser alle relaterede meddelelser sammen. Dette kan indstilles på global basis eller per-mailbox-basis ved at besøge fanen Vis og markere “Show as Conversations”. 

Tip #9: Kryptering: Dette er faktisk en avanceret funktion fra Outlook, som giver dig mulighed for at kryptere de vedhæftede filer og e-mail-indholdet, således at kun modtagere, der har nøglen til at dekryptere beskeden, kan læse dem. For denne opsætning skal du åbne ‘Trust Center’ som du finder, hvis du går til ‘File’ efterfulgt af ‘Options’. Klik derefter på E-mailsikkerhed og sæt kryds i boksene efter behov og relevans.

Tip #10: Automatiser gentagne opgaver: Du kan udføre en bestemt opgave eller visse opgaver regelmæssigt, såsom at videresende en indgående e-mail til en kollega/klient, eller invitere en bestemt gruppe mennesker til et møde osv. Denne opgave kan opnås ved at gøre brug af Quick Steps, som du finder hvis du går til fanen Hjem. Denne funktion giver dig mulighed for at oprette et sæt foruddefinerede trin i en bestemt rækkefølge, som du kan bruge igen og igen ved blot et klik, hvilket sparer en helvedes masse tid og energi. Besøg rullemenuen, vælg ‘New Quick Step’ at oprette en brugerdefineret rækkefølge af handlinger, der vil kategorisere, flytte, markere og slette beskeder med et enkelt tryk på din mus. Når du klikker på “Administrer hurtige trin…” vil du se en dialogboks, ved hjælp af hvilken du kan duplikere og redigere genveje.

Læs også: Dine Outlook-e-mails er modtagelige for at miste, her er en læsning om, hvordan du gendanner mistede Outlook-e-mails.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply