10 Vigtige ting, som du ikke må gøre, når SD-kortet er Beskadiget

Ingen vil være klar til at miste deres vigtige filer, som også mediefiler gemt på SD-kort. Men der er nogle grunde, der får dig til at miste mediefiler fra SD-kort. En sådan faktor er SD-kort korruption. Der er mange årsager til, at SD-kort bliver ødelagt og bliver utilgængeligt. Vi kan tage forholdsregler for at undgå SD-kort, men nogle situationer er uforudsigelige, hvilket fører til korruption af SD-kort, selv efter at have taget forebyggende foranstaltninger.Sådan gendannes en beskadiget SD-kort

Gør og Gør ikke Når SD Kort er beskadiget

Men der er nogle do’s og don’ts du skal følge efter SD-kort korruption. Det hjælper dig med at undgå, at SD-kort bliver mere beskadiget.

Vigtige trin, du skal tage, når dit SD-kort bliver beskadiget-

  • Genstart enheden

Uanset om det er et kamera eller en smartphone, hvor du har beskadiget SD-kort, skal du genstarte det. Fordi genstart hjælper dig med at løse mange problemer, der resulterer i SD-kortkorruption.

  • Eliminerer skrivebeskyttelse

Hvis SD-kortet er utilgængeligt, kommer vi til den konklusion, at det er beskadiget. Men dette er ikke tilfældet. Nogle gange kan du ikke få adgang til dit SD-kort på grund af skrivebeskyttelse. Sørg derfor for, at SD-kortet ikke er skrivebeskyttet. Hvis det er skrivebeskyttet, fjern skrivebeskyttelsen fra SD-kortet.

  • Scan ved hjælp af anti-virus software

Hvis dit SD-kort er beskadiget på grund af virusinfektion, skal du køre antivirussoftware for at fjerne virusinfektion fra SD-kortet. Brug pålidelig antivirussoftware i stedet for prøveversion. Gratis version opdager ikke virussen på dit SD-kort.

  • Fix dårlige sektorer

Hvis dårlige sektorer er årsagen til SD-kortkorruption, skal du rette dem. For at rette dårlige sektorer skal du tilslutte dit SD-kort til computeren og køre fejlkontrolværktøjet. Den scanner, lokaliserer og retter dårlige sektorer på dit SD-kort.gendannelse af sd kort beskadiget

  • Formatering af kortet

I tilfælde af, at filsystemkorruption er hovedårsagen til SD-kortskade, så skal du formatere det for at konfigurere et nyt filsystem.

  • Brug Remo Hukommelseskort Gendannelse Værktøj

I tilfælde af, at nogen af ovenstående metoder ikke hjælper dig med at løse problemet, så er sidste chance at vælge Remo Memory Card-gendannelsesværktøj. Det hjælper dig med at gendan sd kort fra beskadiget SD-kort. Du kan få billeder tilbage fra beskadigede SD-kort nemt at bruge dette værktøj. Senere kan du udskifte dit kort.

Disse er de teknikker, som du kan vælge, når dit SD-kort er blevet korrupt for at reparere og gendanne data fra beskadiget sd kort. Ligeledes har jeg nedenfor nævnt nogle punkter, som du skal følge, kort efter SD-kortkorruption-

  • Tag dit SD-kort fra lagerenheden, og stop med at bruge det, indtil du får dine data tilbage
  • Brug ikke SD-kort på kamera eller smartphone, når de har lav strømforsyning
  • Download aldrig ukendte filer på dit SD-kort, da de kan have virus i det
  • Undgå at fjerne SD-kort fra enhver enhed brat

Hvis du følger disse tips og tricks, kan du nemt løse problemet eller i det mindste få dine data tilbage fra et beskadiget SD-kort.

10 Vigtige ting, som du ikke må gøre, når SD-kortet er Beskadiget was last modified: december 7th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*