Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

25 Bedste Plugins og tilføjelser til Microsoft Outlook

Nu og da er vi nødt til at optimere vores Outlook-oplevelse for vores bekvemmelighed. Det kommer ikke kun ud med outlook, men med alle de websteder, vi bruger. Vi ønsker at modulere den måde, vi bruger hjemmesiden efter os selv. Og her kommer behovet for plug-ins og tilføjelser. Vi har undersøgt mulighederne og behovene hos almindelige Outlook-brugere og har fået 25 MS Outlook plug-ins og tilføjelser.

En plugin eller tilføjelse forbedrer den måde, vi bruger hjemmesiden på.

Så når du føler behov for at installere et plugin i din Outlook, vil denne liste hjælpe dig. Du kan vælge mellem en lang række plug-ins og tilføjelser fra kontorbutikken og andre kilder. Behovet for at modulere den konventionelle måde at bruge din mail på har givet anledning til en række mennesker til at udvikle understøttende plugins til os. Internettet er fyldt med så mange nyttige plugins og tilføjelser til dig.mail microsoft outlook

Berømte interaktive tilføjelser til Outlook

 1. Søge Maps – Denne tilføjelse er et indbygget kort til din e-mail-konto. Dette vil give dig alle funktionerne på et kort i din Outlook. Dette kort i din Outlook vil give dig retninger for din rejse, inklusive det anslåede tidspunkt for din rejse. Det er integreret med grænsefladen, og det er derfor nemt og bekvemt at bruge sammen med dine e-mails.
 2. Kode To Catman – Koden to Catman er et interessant tilføjelsesprogram i Outlook. Denne applikation er tilstrækkelig til de mennesker, der ofte interagerer med deres kontorkammerater eller kolleger. Dette tilføjelsesprogram giver centraliseret styring af forskellige kategorier på din Outlook. Med en konfiguration i filer kan andre personer som dine venner og kontorkammerater bidrage til det. Dette kan gøres i forskellige kategorier i henhold til grupperne. Det er som at arbejde på et skybaseret system med dine kontorkammerater.
 3. Avanceret sikkerhed – Sikkerheden af vores e-mails er altafgørende for os hele tiden. Og med de tilvejebragte funktioner kan vi generelt gøre e-mails sikre. Men dette giver dig i sidste ende så mange sikkerhedsadvarsler, at det nogle gange kan være irriterende. For at undgå kompleksiteten af sikkerhedsadvarsler oprettes avanceret sikkerhedstilføjelse. Dette giver dig mulighed for at tage kontrol over alle sikkerhedsrelaterede advarsler og begrænsninger. Dette udfører alle opgaverne sammen med at opretholde sikkerheden af dine e-mails.
 4. PocketKnife Peek – Denne tilføjelse fungerer kun som en lommekniv til din Outlook. For alle de indkommende e-mails scanner denne tilføjelse dem uden at åbne dem. Det fungerer godt og kan bruges til at opretholde en spamfri postkasse.
 5. Genius Connect – Dette vil synkronisere dine Outlook-mapper til en SQL-database. Dette er et fantastisk værktøj for brugere, der er en tekniker og kan lide at arbejde rundt i databasen for at lette at bruge e-mail.
 6. Outlook på skrivebordet – En offline adgang til mange af funktionerne i Outlook ligner en fordel for os alle. Dette værktøj giver dig nogle offline funktioner i Outlook på din computer. Nogle af de nyttige komponenter i Outlook som kalender kan være yderst nyttige, når du ikke har internetadgang.
 7. Afsenderens tidszone – Hvis du arbejder med mennesker, der bor i udlandet eller i en anden tidszone end dig. Dette tilføjelsesprogram burde finde sin plads i et hjørne af din Outlook. Det giver dig mulighed for at holde styr på forskellige tidszoner på din postkasse. Dette hjælper dig med at undgå at sende e-mails til dine oversøiske kontakter på et ulige tidspunkt. Dette vil også give dig mulighed for at vurdere bekvemmeligheden af dine kontakter
 8. Advanced Folder Watch – Denne applikation er meget nyttig for alle. Det hjælper med at organisere alle Outlook-e-mail-svar i henhold til din kommando. Du skal bare indstille kriterierne og nævne nøgleordet, værktøjet vil justere, gruppere og kategorisere alle dine nye e-mails i overensstemmelse hermed
 9. Taglocity – Denne tilføjelse er et af de mest nyttige og interaktive værktøjer, der skal bruges i Outlook. Det giver dig mulighed for at tagge dine nye beskeder, opgaver, kalendere osv. Du kan have en velorganiseret og tagget indbakke til at nyde med Taglocity
 10. MailWasher – Dette værktøj er meget nyttigt til at undgå spam-beskeder. Med MailWasher kan du faktisk se dine beskeder uden at downloade dem. Dette giver dig mulighed for at holde en sikker afstand fra spam, virus og malware. Den er tilgængelig gratis for Outlook-brugere og holder computeren sikker mod farlige e-mails..

Outlook-tilføjelser til bedre effektivitet og sikkerhed

Her er en liste over Outlook-tilføjelsesprogrammer, der hjælper dig med at øge effektiviteten og produktiviteten, mens du bruger din postkasse sikkert:

 1. Email Sync – Dette er designet af mail2cloud og hjælper med at synkronisere e-mails. Dette giver dig mulighed for at synkronisere din e-mail til enhver af dine cloud-lagerpladser. Det kan kaldes et arkiveringsværktøj, da du bare kan trække filerne til din ønskede placering, og det vil nemt kopiere din e-mail fra et sted til et andet.
 2. Simpel fil – Hvis du har en kaotisk e-mail-boks med masser af mapper, og du ikke er i stand til at huske dem tydeligt. Dette er det rigtige værktøj for dig. Det giver forslag til ny mail, der skal placeres i dine forskellige mapper, det hjælper også med at konvertere en e-mail til opgave.
 3. Polite Mail – Tilføjelsesprogrammet er lige så interessant som navnet. Dette vil hjælpe dig med at administrere, spore, segmentere og skabe skabeloner. Det er en fantastisk applikation til e-mail marketing. Du kan teste e-mails og foretage ændringer ved hjælp af HTML-editor. Dette er helt sikkert et meget nyttigt og effektivt tilføjelsesprogram for et stort antal mennesker, der er forbundet med marketing og digital mailing.
 4. Duplicate Email Remover – Tilføjelsesprogrammet er meget nyttigt for de mennesker, der ikke er i stand til at skelne mellem så mange e-mails. Dette er en fantastisk app til dem. Dette hjælper med at spore e-mails med det samme indhold og slette dem. På denne måde kan du spare lidt plads på din computer. Fjernelse af affaldsmails fra din postkasse er altid godt for din postoplevelse.
 5. Udskrivningsværktøjer til Outlook – Med dette tilføjelsesprogram kan du direkte udskrive de indgående og udgående e-mails. Ud over dette kan værktøjet også udskrive nogle af de andre sektioner som opgave og påmindelser. Det er et fantastisk tilføjelsesprogram fra Outlooks side, da dette er et af de ofte nødvendige værktøjer til at sende e-mail. Det er specielt nyttigt til fakturaprocessen
 6. Send sikkert – E-mail-kryptering er en af de vigtigste nødvendigheder ved at bruge e-mails i disse dage. Ved hjælp af kryptering er dine e-mails sikret mod andre ondsindede personer, der måske vil læse dine følsomme oplysninger.
 7. Outlook Fix – Outlook rettelsen er en af de tilføjelser, du kun ville ønske, du havde, når det er nødvendigt. Dette hjælper med at fortryde sletning af filer, der er slettet eller tabt. Det kan også rette de beskadigede filer. Dette virker til e-mails, opgaver, kalendere, vedhæftede filer. Outlook fix kan gendanne data med brugeren kan tilpasse værktøjet. Dette er et af de bedste værktøjer og fungerer på alle versioner af Outlook.
 1. Auto BCC/CC – Dette tilføjelsesprogram hjælper dig med at oprette regler for automatisk tilføjelse af BCC og CC til dine e-mails. Hvis du regelmæssigt sender vigtige e-mails til folk og ønsker at skjule modtagerens identitet, er dette værktøjet for dig.
 2. Patientinformation Ledelse – Patientoplysningerne på medicinske afdelinger er en af de mest fortrolige oplysninger. Dette tilføjelsesprogram hjælper med at oprette tilpassede felter som en medicinsk tilstand og aftaler osv. Det giver mulighed for at vedligeholde patientoplysningerne på Windows og holde dem sikre..
 3. Flyt & Slet Watchdog – Efter at have slettet noget ved et uheld, skal du muligvis få det tilbage. Hvis du er en Outlook-bruger, kan du undgå at lave en sådan fejl. MDW-tilføjelsesprogrammet spørger dig med en popup, hver gang du sletter en fil. Dette værktøj advarer dig også om enhver handling, der kan være potentielt skadelig..

Bedre forbindelse med plugins til din Outlook

Plugins hjælper dig med at få en bedre brugeroplevelse med din Outlook. De hjælper dig også med at skabe bedre forbindelse til andre platforme og enheder. Her er en liste over sådanne plugins, der er mest nyttige for at skabe en bedre brugeroplevelse:

 1. Outlook Social konnektor – Dette plugin er nyttigt til at skabe en bedre kontakthåndtering og informationsflow. Dette værktøj er ret interessant, da det fungerer med Facebook for at få alle dine venners billeder og sætte dem på kontaktlisten i din postkasse.
 2. Evernote – Til alle de e-mails, der giver et godt brev, påmindelse og noter, er dette plugin ret nyttigt. Ved hjælp af Evernote kan du lave en god tilrettelæggelse af alle dine e-mails som noter. Dette hjælper med at organisere og arkivere alle dine e-mails
 3. Skype Værktøjslinien – næsten alt, hvad du har, mens du bruger skype på Windows, kan du også have dem i Outlook. Med dette Outlook-plugin kan du foretage telefonopkald og skype-opkald til dine kontakter.
 4. Microsoft SMS – Dette bringer Outlook-meddelelser til din mobiltelefon. Du kan sende en tekst til din Outlook-e-mail med din mobiltelefon. Du kan sende en besked til din gruppe og gemme e-mails som e-mail-kladder. Det virker på Outlook 2010 og tidligere versioner.
 5. OutTwit – Som navnet angiver, kan du tweete fra din postkasse. Med dette plugin kan du opdatere din status på Twitter fra Outlook. Med OutTwit kan du gemme tweets som e-mails og også modtage Twitter-opdateringer

Effektiviteten i Outlook-oplevelsen er meget vigtig for alle. Bortset fra det er der et sikkerhedsproblem for alle udsigtsbrugere. Der er en trussel om malware til spam-e-mails, der kan komme til dig via din postkasse.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply