Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

3 hovedårsager der fremskynder PC opstartsproblemer

Du ankommer til dit kontor tidligt om morgenen og får fat i din virksomhed. Åh! Din pc starter slet ikke op. At genstarte det flere gange ville ikke give nogen resultater!! De fleste pc-brugere har måske oplevet dette. Det er virkelig forfærdeligt at starte sådan en dag…  Forbliv rolig!

Pc’er har gjort vores liv lettere, men en gang, hvis de løber ind i problemer, ville det være en meget elendig situation, da hele vores arbejde afhænger af disse maskiner. Det er meget svært at påpege, hvad der er galt med din pc, fordi næsten alt kan være ansvarlig for en opstartsfejl. Det er sandsynligt, at en enkelt komponent blandt mange af dem kan være synderen. Reparation eller udskiftning af denne komponent bør bringe din pc til at fungere normalt. Et af de primære berørte problemer er din harddisk, hvor alle dine ting, inklusive OS, vil blive gemt. Mere end 40 % af pc-brugerne er stødt på opstartsproblemer på grund af harddiskfejl. Denne artikel viser top 3 grunde, der ville føre til opstart af pc problemer, bare læs videre.

Harddisk fejl: Computer Issues

Når og når dine harddiske bliver ældre, falder deres effektivitet. De vil sandsynligvis udvikle dårlige sektorer på grund af forkert håndtering af harddiskene. Tilstedeværelsen af nogle af de mindre fejl på harddisken kan også føre til store problemer som MBR-korruption, hvilket igen gør din pc ustartelig. Udførelse af Chkdsk-værktøjet kan tjene som en hurtig løsning i sådanne tilfælde, selvom det ikke kan løse de store problemer som MBR-korruption, kan eventuelle mindre systemrelaterede fejl rettes.reparere harddisk fejl

Korrupte eller beskadigede BCD-indstillinger

Boot Configuration Data (BCD) består af alle de vitale oplysninger, der kræves for en vellykket opstartsproces. Under alle omstændigheder bliver disse BCD-indstillinger korrupte; PC ville løbe ind i en ustartbar tilstand. Under sådanne omstændigheder vil man støde på flere fejlmeddelelser som anført nedenfor:

  • \BOOT\BCD 0xc000000f – computer won’t boot 
  • Windows failed to start. A recent hardware of software change might be the cause. File: \Boot\BCD Status: 0xc0000225 Info: The Boot Configuration Data for your PC is missing or contains errors.

Hovedårsagen til dette er Boot-sektorens vira, der er rettet mod bootloaderen og ødelægger opstartskæden. Dette forårsager igen fejl i bootloader-indstillingerne og en tilstand, der resulterer i en uendelig sløjfe af Startup Repair. Derudover er en mislykket Windows Update og manglende systemfiler også ansvarlige for at efterlade Boot Configuration Data (BCD) i en inkonsekvent eller ikke-fungerende tilstand.hurtig opstart af pc

Partition Boot Sector korruption

Partition Boot Sector indeholder information, der bruges af filsystemet til at få adgang til diskenheden. Oplysningerne i partitions Boot-sektoren på systempartitionen bruges derefter af Master Boot til at indlæse operativsystemets kernefiler. Partitions Boot-sektoren spiller således en vigtig rolle i opstartsprocessen, og det er desuden den første sektor af partitionen. Derfor, når partitionsstartsektoren er beskadiget, kan pc’en ikke starte.

Dette er de 3 vigtigste faktorer, der er ansvarlige for at fremskynde opstartsproblemerne. Du kan dog finde tonsvis af andre årsager som ukorrekt installation af drev, forkert partitionering, for mange opstartsprogrammer, reduceret harddiskplads og mange flere. Ikke desto mindre er disse 3 årsager de hyppigst forekommende og skal rettes øjeblikkeligt. Uanset hvad årsagerne kan være, kan du løse disse problemer før eller siden, men hvad med dine data? Data vil enten gå tabt eller utilgængelige. Ingen bekymringer, du har et datagendannelsesværktøj kaldet Remo Recover-software, der nemt kan gendanne hele dine data på din pc, der ikke starter op.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply