Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

3 Hurtige Måder at Gendanne iTunes Musik

At miste musik på iTunes er en almindelig ting, som de fleste brugere oplever. Når du åbner din iTunes, kan du bemærke, at alle dine sange, album eller afspilningslister slettes eller går tabt fra iTunes-biblioteket. Men du behøver ikke bekymre dig!

De fleste brugere bruger deres tid på at streame yndlingsmusik på iPhone via Apple-musik. At miste købt musik fra iTunes kan dog være rigtig dårligt. Lad os finde ud af forskellige måder at gendanne iTunes-musik, der går tabt fra iPod, iPhone eller computer.itunes music pc

Hvordan man Gendanne Musik fra iTunes?

Bortset fra iTunes-biblioteket, der indeholder oplysninger til at organisere din musik, har iTunes også en mediemappe, der indeholder information om musik, videoer, bøger, podcasts osv. Musik, album eller sange, du har købt fra iTunes, vil være tilgængelige her. Selvom du mistede iTunes-musik, kan de let downloades igen fra iTunes-applikationen.

iTunes-biblioteket har bare oplysningerne om de musikfiler eller afspilningslister, du har oprettet. At miste disse spillelister gør det umuligt at gendanne iTunes-musik. Imidlertid kan sangene, der downloades fra iTunes og andre medieplatforme til Windows eller Mac, gendannes ved hjælp af Remo Recover-software.gendan itunes Musik

Brug Remo Recover-software til sikker gendannelse af dine mistede eller slettede musikfiler fra din Windows eller Mac. Det her Mac Audiogendannelse Værktøj er udstyret med kraftfulde datagendannelsesprogrammer til at gendanne alle formater af musikfiler, der er mistet eller slettet på en Windows- eller Mac-computer.

free-download-for-win free-download-for-mac

Metoder til at gendan itunes musik

Her er de 3 pålidelige måder at gendan musik fra iTunes:

 1. Gendan musik fra iTunes-applikationen
 2. Gendan iTunes-musik fra backup
 3. Gendan iTunes-musik ved hjælp af iPhone

Find Også: Sådan gendannes musik på Mac og Windows ved hjælp af Remo Recover?

Metode 1: Sådan gendannes musik fra iTunes

Hvis du har købt en ny computer eller mistet musikfiler på iTunes-biblioteket efter at have udført handlinger som opdatering af enheden osv. Du kan bruge iTunes-applikationen til at gendanne musikfiler fra den.

 1. Gå til iTunes og klik på iTunes store.
 2. På højre side af skærmen finder du Music kolonne, hvorunder vælg Purchases mulighed.
 3. Nu finder du alle dine sange eller album, du har købt eller downloadet på iTunes på en bestemt iTunes-konto.
 4. Nu kan du enten downloade individuelle musikfiler, som du vil have tilbage, eller du kan downloade al den tilgængelige musik på iTunes til dit iTunes-bibliotek.

Det meste af tiden ser du muligvis ikke de købte iTunes-musikfiler i din iTunes- eller musikapp. Dette kan skyldes de skjulte iTunes-musikfiler. I sådanne tilfælde skal du følge de enkle trin for at fjerne dem;

Sådan viser du iTunes-musikfiler?

 1. Åben iTunes ansøgning
 2. Klik på Store knappen, og vælg View Account.
  (Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at bekræfte din konto)
 3. På den Account Information window, Klik på Manage til højre for Hidden purchases.
 4. Nu kan du klikke på Unhide knappen under musikfilen for at gendanne den på iTunes Music Library.

Metode 2: Sådan gendannes iTunes-musik fra backup

Det er en god praksis at tage regelmæssig sikkerhedskopiering af data på en ekstern lagerenhed. Hvis du har mistet dit iTunes-musikbibliotek, skal du følge disse enkle trin for at gendanne iTunes musik fra sikkerhedskopien.

 • Tilslut den eksterne harddisk, der indeholder sikkerhedskopien af iTunes-musik, til din Mac eller Windows.
 • Klik på My Computer (på Windows) eller Finder (på Mac) for at åbne den eksterne harddisk.
 • Find iTunes-mappen fra den eksterne harddisk, kopier mappen til iTunes’s standardplacering på computeren
  (Bemærk: Standardplaceringen for iTunes på Windows er My music mappe og Music mappe på Mac).
 • Hvis der er en gammel biblioteksmappe, beder den dig om at udskifte den. Så kopier indholdet af den eksisterende mappe til den nye iTunes-mappe. Senere skal du udskifte den med den nye for at undgå at miste det gamle iTunes-bibliotek.
 • Start nu iTunes, hold skiftknappen inde i Windows eller valgknappen på Mac, den beder dig om at vælge mellem QuitCreate Library eller Choose Library.
 • Klik på Choose library og vælg den mappe, du lige har kopieret fra den eksterne harddisk.
 • Nu hvor du med succes har gendannet iTunes-musikbiblioteket fra sikkerhedskopien, kan du genstarte iTunes og nyde musikken.

Metode 3: Gendan iTunes-musik ved hjælp af iPhone

Hvis du er en iPhone-bruger, der bruger iTunes på både computer og iPhone. Derefter er det simpelt, at du vil have en sikkerhedskopi af iTunes-musikbiblioteket på din iPhone, selvom du har mistet det på Windows eller Mac. Sådan gendannes iTunes-musik ved hjælp af iPhone

 • Slut din iPhone til computeren, hvor du vil gendanne iTunes musik.
 • Når forbindelsen er oprettet, giver iTunes besked om at synkronisere eller opsætte enheden igen.
  (Bemærk: Du må ikke synkronisere eller indstille enheden igen, som sletter alt på din enhed).
 • Brug overførselsindkøbsmuligheden på din iPhone til at kopiere alt, hvad du har brug for for at gendanne til computeren.
  (Bemærk: Mulighed for overførselskøb giver dig mulighed for at overføre alle de købte varer som sange, podcasts osv. Til andre kompatible enheder.)
 • For at gøre det gå til File > Devices > Transfer Purchases from [device name].
 • Du bliver nødt til at godkende den tilsluttede harddisk eller computer igen med iTunes for at kunne afspille indholdet på iTunes.
 • Når du er færdig med at overføre alle data fra iPhone til computeren, kan du indstille iPhone til at synkronisere med din computer igen.

Gendannelse af iTunes-musik fra iPhone kan kun hjælpe dig med at gendanne mistet iTunes-bibliotek. For at gendanne alle andre musikfiler, der ikke er adgang til fra iPhone eller backup, har du brug for en pålidelig software til datagendannelse som Remo Recover.

Bemærk: Uanset effektiviteten af Remo Gendannelse af Harddisk software, det kan kun fungere, hvis du har mistet iTunes-musikfiler efter at have gemt dem på Windows eller Mac.

Hurtig note: iPhone og iPod Touch fra 5. generation understøttes ikke.

Sådan gendan musik fra iTunes ved hjælp af Remo Recover-software på Windows og Mac?

Brug Remo Recover, et brugervenligt værktøj designet til at gendanne mere end 300 filformater som musikfiler, videoer, Office-filer, fotos, råbilleder osv. Inklusive slettet iTunes-backupfil. Remo Recover er kompatibel med alle de nyeste versioner af Windows og Mac-operativsystemer inklusive Windows 10 og macOS Catalina og macOS Big Sur.

Gendan musikfiler fra Windows og Mac

 • På Windows:

Hent og installer Remo Recover til Windows, og vælg Recover Partitions mulighed. Vælg nu drive hvor du har mistet eller slettet dine lydfiler, og klik på knappen Scan. Når scanningen er afsluttet, gendannes alle dine mistede eller slettede filer inklusive iTunes-musikfiler. Til sidst skal du vælge de iTunes-musikfiler, som du vil gendanne, og gemme dem på et hvilket som helst sted efter eget valg.

 • På Mac:

Hent og installer Remo Recover til Mac, og vælg Recover Volumes/ Drives mulighed. Klik på Volumes Recovery mulighed, og vælg derefter drive som du har mistet eller slettet dine musikfiler på, og klik på knappen Næste. Vælg Advance scan mulighed, og vent, indtil datagendannelsesprocessen er afsluttet. Nu gendannes alle dine mistede eller slettede filer inklusive iTunes-musikfiler på Mac. Select de musikfiler, som du vil gendanne, og gem dem på et hvilket som helst sted efter eget valg.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply