3 Nemme Måder at Reparere en Korrupt MOV Fil Gratis

Hvorfor Min Video Ikke Afspilles?

Da jeg forsøgte at åbne en af videoer, som jeg tog nogle måneder tilbage til mit chok, så nogle af dem forfærdelige, og nogle nægtede simpelthen at spille. Hvorfor kan ikke mine videoer bare spille? Kan jeg endda reparere dem? 

Ja, du kan reparere dine videoer og få dem til at spille igen og det også uden at bruge en krone. Der er flere måder at reparere en korrupt .mov-fil på. De kan gøre temmelig godt arbejde afhængigt af, hvor beskadiget videofilen er.

Før vi går til løsning, lad os se på, hvorfor videoer ikke spiller.

Tre Almindelige Grunde

Videokomprimeringsproblemer: Når du forsøger at komprimere en stor videofil, inspicerer videokomprimeringsværktøjet pixlerne i hver ramme af videofilen og komprimerer dem ved at gruppere ens pixler sammen. Så en dårlig videokomprimering giver dig uklare billeder uden fremtrædende detaljer.

Gået i Stykker Video Header: Videofiler har overskrifter relateret til filmen og fungerer som rutekort med hensyn til at give anvisninger til din computer. Hovedfilen har alle de tekniske oplysninger til at køre videoen jævnt. En video med brudt overskrift stopper computeren fra at afspille videoen eller endda åbne den.

Strømafbrydelse under Optagelse af Videoer: Dette er de mest almindelige årsager til alle. Under optagelse af videoer er headerfilen det sidste element skrevet til en video, og afbrydelse af strømforsyningen fører til en fejlagtig header skriveoperation, hvilket gør videoen beskadiget og uafspilelig.

Lad os nu se de 3 muligheder for at reparere forskellige måder at reparere en korrupt MOV-fil på;

Download Remo MOV Reparation for sikkert at reparere din videofil uden fejl

Mulighed 1: Reparation ved Hjælp af QuickTime 7 Player

QuickTime 7-afspilleren leveres med mange nye funktioner, redigering, trimning, looping, lagring og gengivelse af videofiler. Og ja, QuickTime 7-afspiller kan automatisk reparere lidt beskadigede videoer. Hvis en MOV eller MP4 video er alvorligt beskadiget, kaster den en Black Screen error besked.

QuickTime 7 har funktionen til at kontrollere egenskaberne for de beskadigede videofiler. At gøre det:

Løb QuickTime afspiller og vælg Show Movie Inspector from Windows dette vil give dig besked om detaljerne som f.eks. Movie FPS, Video Format, FPS, Pixel Information, Varighed, Datahastighed, Data Størrelse osv. Hvis MOV videoen er beskadiget, og QuickTime 7 viser en black screen fejlmeddelelse, så er ‘Movie’en Inspektør ‘viser detaljerne i videofilmetadata. 

Mulighed 2: Reparér Korrupte MOV-Filer ved Hjælp af VLC

Vi kender VLC som medieafspiller til bare at se videoer eller film. Hvad vi ikke ved, er at det har funktioner, der er i stand til at reparere dine beskadigede MOV- eller MP4-videoer. Overraskende, men sandt. Næste gang, når din VLC-afspiller beder dig om at reparere beskadigede eller uafspilbare videoer, skal du klikke på YES og følge nedenstående trin:

 1. Kør VLC-afspiller og gå til ‘Media’, og vælg derefter ‘Convert/Save
 2. Klik ‘Add’at vælge den video, der skal repareres.
 3. Hvis du vil redigere eller kontrollere profilindstillinger, skal du markere feltet ‘Show more options’ og hit ‘Convert/Save’ knap
 4. Nu åbnes vinduet Konverter. Under ‘Settings’ overskrift Vælg den foretrukne codec fra den angivne rulleliste.
 5. Giv et navn til destinationsfilen og gennemse et sted for at gemme filen.
 6. Hit Start

Bemærk: Du har endda mulighed for at Add ny profil eller til Delete en eksisterende.

Mulighed 3: Skift Filudvidelse

 1. Start med at oprette en kopi af den oprindelige MOV video og ændre filtypen til AVI
 2. Kør VLC-afspiller, gå til ‘Tools’ fanebladet og vælg ‘Preferences’,
 3. I vinduet Indstillinger vælges det øverste bånd ‘Input/Codecs
 4. I det ‘Files’ Vælg ‘Always Fix
 5. Klik Save og følg trinene nævnt i valgmulighed 1

 

onus Tip: Remo Repair MOV

Hvis du stadig ikke kan reparere den beskadigede MOV-fil fra ovennævnte metoder, vil din sidste udvej bruge et værktøj til reparation af video – Remo Repair MOV. Denne software kan nemt reparere beskadigede MOV filer på grund af brudt videooverskrift, komprimeringsproblem, codec problemer osv. Softwaren er tilgængelig i både Windows og Mac versioner og leveres med teknisk support, hvis du har brug for hjælp.

Hent, installer og start gratis version af softwaren baseret på dit operativsystem.

     Hent nu (Win)                                             Hent nu (Mac)

Trin 1: Fra hovedskærmen vælg en sund video ved at klikke på ‘Healthy File’ (Det kan være en anden video, men skal have den samme codec, dvs. videoen skal skudt fra samme enhed). En sund videofil tjener et referencepunkt til at reparere den beskadigede MOV-fil.

 

Trin 2: Vælg nu den korrupte fils vej ved at klikke på ‘Corrupted File’.

 

Trin 3: Klik ‘Repair’ at starte reparationsprocessen.

 

Trin 4: Når reparationsprocessen er færdig, kan du forhåndsvise den reparerede MOV-videofil.

 

Gratis version af softwaren giver dig mulighed for kun at forhåndsvise de reparerede videoer. For at gemme det, skal du købe produktet.

Konklusion:

Med Remo Reparation MOV ændrer du dine uafspilelige og beskadigede MOV-videoer til en jævn og en sund fil. Har jeg nævnt, at det også reparerer MP4-filer? Ja, det kan reparere forskellige videofilformater, der er skudt fra forskellige kilder som videokameraet, smartphone og digitale kameraer, der har AVC1, MP4V, mjpeg codecs.

 

3 Nemme Måder at Reparere en Korrupt MOV Fil Gratis was last modified: December 4th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*