Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

3 Gode Tips til Køb af en Ekstern Harddisk

For nylig har jeg indset, at de fleste mennesker af de rigtige grunde ønsker at købe en ekstern harddisk. Det er vigtigt at huske på disse 3 tips, før du køber en ekstern harddisk.

Trods alt har fotos, videoer, arbejdsdokumenter og personlige filer hver deres betydning. De skal helt sikkert være sikre og hvilken bedre måde at sikkerhedskopiere dine data end på en ekstern harddisk. Men er det nok at bare gå ud og køb extern harddisk. Svaret er nej. Når du køber en ekstern harddisk, skal du sørge for at købe den bedste, hvilket vil vare dig lang tid og vil holde dine data sikre.

Før du køber, lav en liste over de enkle ting eller grundene til, at du har brug for en ekstern harddisk. Dette vil hjælpe dig med at købe den, du har brug for, og vil tjene sit formål den bedste måde. Ligesom for eksempel, hvor meget af data har du? Hvad er dine andre sikkerhedskopier til disse filer? Er disse filer kun arbejdsdokumenter, eller er det også blandet med personlige filer? Svaret på disse spørgsmål vil hjælpe dig med at give dig en klar ide om hvad du leder efter og hvad du skal købe?

Hvis du stadig er forvirret, skal du ikke bekymre dig. Fortsæt med at læse denne artikel for at kende de 3 gode tips til at ekstern harddisk tilbud.

3 Tips til køb af Ekstern Harddisk

1. Lagerkapacitet: Som det er nævnt ovenfor, er det vigtigt at vide, hvor meget data du har, der skal gemmes. Husk, denne eksterne harddisk er din backup til alle dine data. Når du køber en ekstern harddisk, er det ikke kun for dine eksisterende data, men også for de data, du skal gemme i fremtiden. Køb altid en ekstern harddisk, der er dobbelt så stor som det du har brug for. At købe en ekstern harddisk kan være dyrt, og du vil ikke bruge igen på dette. Det er bedre at lave en god engangsinvestering med en stor lagerkapacitet. For eksempel kan du have brug for eller kun kræve 120 GB, men det er altid bedre at købe på med 250 GB. Hvis du har en større filtype, skal du gå med noget, der har mere lagerkapacitet.reparere ekstern harddisk

2. Overførselshastighed: Hvis du vil sikkerhedskopiere dine data hver weekend eller hver anden uge. Så er det altid bedre at købe en ekstern harddisk, der har god fart. Hvis du skal bruge den til at gemme store filer som videoer, skal du først købe en enhed, der tager data fra din computer hurtigere. For eksempel vil en harddisk med USB 3.0 interface altid være bedre i forhold til USB 2.0 interface. Selv om USB 2.0 er mere almindeligt, kopierer grænsefladen dine filer med 10 gange langsommere hastighed end en USB 3.0.bedste eksterne harddisk

3. Kompatibilitet: Det er meget vigtigt at vide, om den eksterne harddisk, du planlægger at købe, er kompatibel med dit system. Så lad os begynde med, har du en pc eller en Mac? Sørg for at huske dette, da nogle harddiske kun er kompatible med enten pc eller Mac og ikke begge dele. Hvis du ender med at købe en pc-specifik harddisk til Mac, skal du omformatere harddisken eller være begrænset til den, der er pc-specifik. De samme regler gælder for Mac-specifikke.

Mens overførsel af data til din eksterne harddisk, hvis du indser, at nogle af filerne ikke er påkrævet på din harddisk. Derefter kan du gå videre og slette dem. Men sørg for at være opmærksom, mens du gør det. Hvis du ender med at slette nogle vigtige filer i processen, ikke panik! Det er ikke usædvanligt, at der sker noget som dette. I en sådan situation kan du altid klikke på, gendanne slettede filer fra ekstern harddisk og få de nødvendige svar.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply