3D Redigering & Tilpassede klistermærker fra PicsArt på Windows 10

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Hvis Kim Kardashian kan få Kimoji, hvorfor kan du ikke? Nå snakker vi ikke om at starte et forretningsprojekt her, vi taler om dine egne tilpassede emojier til at bruge i din daglige chatting og dele det med dine venner. Forvirret? Lad mig forklare. Forestil dig dit billede som en emoji eller en klistermærke. Hvor vidunderligt er det ikke? Du kan gøre dette til en realitet - Konverter dine billeder til tilpassede klistermærker eller emojis med PicsArt ny funktion på Windows 10. Lad os lære at gøre det.

PicsArt på Windows 10 computer er en blandt de mest efterspurgte billedredigeringsværktøjer med mere end 90 millioner aktive brugere. Det har været i fokus for sine stærke, interessante og ekstraordinære billedredigeringsfunktioner, og nu tilbyder PicsArt dig et engagerende element i "3D-redigering" og "Brugerdefinerede klistermærker".

Disse er ikke nogle klistermærker, som du kan downloade og stadig, med PicsArt ny funktion kan du konvertere dine billeder til et klistermærke, og det er det ikke, du kan dele det med venner også. Hovedsagelig vil du bruge 'cutout'en i PicsArt til at hugge et afsnit af dit billede og omdanne det til et klistermærke.

Hvordan man laver skræddersyede klistermærker i PicsArt

PicsArt ny suite indeholder fantastiske værktøjer, der hjælper dig med at lave nogle brugerdefinerede klistermærker. For at lave et brugerdefineret klistermærke skal du bruge udskæringsværktøjet til at hugge en bestemt del af dit billede.

Start med at downloade og installere PicsArt app fra Windows butik. Når du er færdig, skal du starte appen på din computer. Til at begynde med skal du klikke på + (Plus) -tasten nederst i vinduet. Klik på 'Rediger' og vælg det billede, du vil konvertere til et klistermærke. Ved hjælp af udskæringsværktøjet skal du klippe den ønskede del af billedet.

Dette nye udskæringsværktøj er meget velbygget og leveres med en præcis kantdetektion, der hjælper dig med at skabe fejlfri udskæringer. Du kan endda gemme dem på PicsArt Public, hvilket betyder at du kan bruge de klistermærker, der blev produceret og gemt af mange andre PicsArt-kunder.

3D Redigering i PicsArt

PicsArt har en anden interessant og fantastisk funktion - 3D redaktør, for at give dine klistermærker en 3D-effekt. Denne suite har også andre værktøjer som beskæringsværktøj, effekter, tekst, forbedrende værktøjer, magiske effekter, formmaske, linseflash og meget mere. Med disse værktøjer kan du nu redigere og justere dine klistermærker for at give et realistisk udseende med 3-dimensionelle redigeringer.

Denne app har også et illustrativt værktøj; hvorfra du kan designe dine klistermærker eller lave en ny helt. Når du har oprettet og gemt klistermærkerne dem, kan du bruge dem gennem forskellige platforme som Instagram, Facebook, OneDrive, Facebook Messenger, Dropbox og andre. Du kan endda gemme det som en låseskærm eller tapet på din enhed.

Konklusion

Med de nye ekstra funktioner kan PicsArt-klistermærker bringe dine følelser til live. Så hvad venter du på? Gå til Windows Store og installer appen på din pc. Hvis du allerede bruger PicsArt, vil du helt sikkert ikke gå glip af disse fantastiske funktioner. Gå og opdater din app nu!

Bemærk! Med spændingen ved at eksperimentere med nye 3D-redigeringsfunktioner, skal du huske, at der er pålidelige, hvis dine fotos går tabt eller slettet gendannelse foto software som hjælper med at hente slettet, tabte beskadigede fotos af alle billedtyper.

About the Author: Remo Software