Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

5 Bedste Fotoredigering Apps til Windows

Bedste Fotoredigering Apps til Windows

Når du kigger på dine yndlingsfejers billeder, bliver dit første udtryk “WOW”! Har du nogensinde spekuleret på, hvordan de ser så fejlfri hele tiden? Nå, det gør de faktisk ikke. Photoshop har ført til at tro på, at nogle ting er perfekte i udseende, det være sig dit billede eller et andet stykke arbejde.

Men i grunden er Photoshop professionelt valg, da abonnementet ikke nemt kan udbydes af almindelige mennesker. Så hvis du leder efter nogle gratis billedredigeringsværktøjer, eller hvis du bare vil se perfekt ud i alle dine billeder uden at bruge nogen dollars, er der nogle valgmuligheder for dig.

De bedste fotoredigeringsprogram Apps til Windows

Med en enkel grænseflade og open source-alternativer til Photoshop kan følgende værktøjer være dem, du bare har brug for til dine fotooprydning.

#1 GIMP

GIMP står for GNU Image Manipulation Program. Det er et af open source redigeringsværktøjer, som er godt nok til at blive brugt som et professionelt kvalitetsprogram.

Dette værktøj har det samme værktøjssæt som i Photoshop. Selv om grænsefladen adskiller sig i forhold til Photoshop, giver det Adobes udseende. Værktøjerne, som er i regelmæssig brug, vil være inden for rækkevidde, såsom maleredskaber, kloning, farvekorrektorer, pixels foto,ekstraudstyr osv. Selv du vil kunne arbejde med alle filformater uden nogen undtagelser.

Alt i alt kan vi sige, at dette værktøj er meget velegnet, når du ikke vil bruge på redigeringsværktøjet og vil vælge et alternativ til Photoshop. Nogle af specifikationerne for dette værktøj er:

Understøttede platforme: Sammen med Windows, Mac OS X, Linux, BSD, Unix, SkyOS understøttes også

Filformater: RAW-formater, BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF, PSD osv.

#2 Paint.NET

Hvis du er en almindelig Windows-bruger og har arbejdet med Paint, er du måske bekendt med Paint.NET. Dette er bare en avanceret version af Windows Paint og arver de fleste af funktionerne fra standard Windows Paint. Selv om værktøjet er mindre effektivt end Photoshop såvel som GIMP, er det i stand til at give dig nok funktioner, som du ville kræve til billedredigering. Du kan endda installere plug-ins for at udvide funktionaliteten af ​​denne værktøjskasse.

Den eneste ulempe ved denne applikation er, at den kun understøtter Windows 7 eller dens nyere versioner.

#3 Krita

Dette værktøj har fået en masse popularitet som en af ​​de bedste billedredigeringssoftware baseret på open source-platforme som Windows, Unix og Linux. Det er blevet integreret med KOffice suite og selvfølgelig godt nok til alle dine billedredigeringsbehov. I sammenligning med GIMP og Photoshop mangler Krita nogle funktioner, men ja, vi kan sige, at dette værktøj er fantastisk på sin egen måde, hvilket er mere end nok til at være en af ​​de magtfulde billedredaktører.

Kommer til filformat support, kan Krita arbejde med alle Windows-kompatible medieformater.

#4 GrafX2

Et andet bedste og gratis Windows-baseret alternativ til Photoshop er GrafX2. Nå, det understøtter også Mac OS X, Linux, DOS, Haiku, AmigaOS, MorphOS, FreeBSD og Atari MiNT. Det tilbyder mange interessante redigeringsmuligheder som palette editor, tegning indekserede farver, farvecykling, gennemsigtighed, forskellige antal effekter og børster osv. Du kan redigere alle Windows-understøttede filformater ved hjælp af denne editor.foto editor windows

#5 Pixlr

Har du hørt om fantastiske værktøjer som AutoCAD, 3DS Max, Maya? Pixlr er også skabt af skaberne af disse værktøjer!

Selvom Pixlr ikke er industristandardtyper, er det en komplet pakke med alle de nyttige funktioner, som en fælles bruger kræver. Som en skybaseret billedredaktør er en af ​​de bedste ting ved dette værktøj, at du kan downloade den til dit Windows-skrivebord eller direkte adgang via en browser som enten desktopapp eller mobilapp. Mens web- og mobilversionerne af dette værktøj er helt gratis, har Windows-udgaven nogle funktionsbegrænsede gratis versioner.

Nå… hvis du planlægger at gå professionelt på et tidspunkt i fremtiden, eller vi kan sige semi-professionelle, så er det bedre at gå med Adobe Photoshop. Ved at holde den monetære sag adskilt, betyder brugervenlighed af Photoshop meget for mange brugere.resize foto windows

Den almindelige bruger, der har brug for en lejlighedsvis fotooprydning, kan abonnere på en lille Windows-baseret pakke, som kun er for $ 14- $ 19 / måned.

Spillet af Photoshop er ret sindssygt! Det gør dine billeder til meget smukke og storslåede stykker. Adobe Photoshop har i øvrigt forskellige versioner, og alle versioner er ikke fuldt kompatible med det nyeste Windows OS. Hvis du forsøger at få adgang til en ældre version af Photoshop-filen på nyere Windows-versioner, vil Photoshop fil ikke åbne og derudover kan der være chancer for filkorruption. Før du installerer nogen af apps, skal du bare sørge for, at appversionen understøtter Windows OS-version, du har.

Så få den rigtige version af Photoshop på den rigtige Windows-platform!

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply