Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

5 Computer Fejlmeddelelser Du er syg af at se (og hvordan du løser det)

Fejlmeddelelser, der giver dig et hovedspin?

Det er usædvanligt, hvis du ikke har fundet fejlmeddelelser i hele din levetid for at arbejde med din pc. Fejlmeldingerne varierer stort set fra hinanden og har individuelle årsager.

Nogle af fejlmeddelelserne er almindelige og kan let fastsættes, hvis der tages visse foranstaltninger, mens der er nogle fejlmeddelelser, der er alvorlige og kræver opmærksomhed fra en ekspert i Windows OS. Her diskuteres de fem hyppigst forekommende fejlmeddelelser, som brugerne er syge af at se.

1. Blå Skærm af død (BSOD): Den berygtede “Blå skærm af død” er den mest almindelige “fejlmeddelelse” blandt Windows-brugere. Dette sker, når operativsystemet opfylder en ‘stopfejl’. Grundårsagen til BSOD er ​​defekt hardware. Det skyldes også problemer med lavt niveau software, der kører i Windows-kernen. ‘Stopfejl’en forårsager, at operativsystemet stopper med at arbejde og til sidst styrter. Hvis vi tager tid til at læse teksten, der vises under BSOD, kommer vi på tværs af “et problem er blevet registreret, og Windows er blevet lukket for at forhindre skade på din computer”. Den fjerde linje vil vise noget som “Problemet synes at være forårsaget af ….” noget i hovedtræk og adskilt af understreger vil blive skrevet. Nogle af systemerne er konfigureret på en sådan måde, at når en BSOD vises, genstarter pc’en automatisk. Du skal starte computeren i ‘Safe mode’ for at løse problemet. Når du er færdig med at starte systemet i sikker tilstand, skal du følge de givne trin.

 • Gå til indstillinger.
 • Vælg ‘Opdatering og gendannelse’ og klik på ‘Gendannelse’.
 • Klik på ‘Genstart nu’ under Avanceret opsætning.
 • Når din pc er genstartet, skal du trykke på ‘Fejlfinding’ på skærmbilledet ‘Vælg en indstilling’.
 • Fik ‘Avancerede indstillinger’.
 • Tryk på ‘Opstart indstillinger’.
 • Genstart din pc igen.
 • Vælg Sikker tilstand fra Opstart indstillinger.
 • Log ind via administratorens konto.
 • Udfør en ren boot på dit operativsystem.

Bortset fra ovenstående procedure kan scanning af malware, geninstallering af Windows, installation af opdaterede drivere og forudgående kontrol af fejlbehæftede drivere hjælpe med at undgå at støde på BSOD’S.

Bemærk: BSOD forårsager tab af data. Programmerne bliver ikke gemt og bliver utilgængelige. De skal gemme deres data, så en blå skærm af død eller anden type fejl vil ikke resultere i tab af data. Her er en måde du kan gendanne tabte data fra dine partitioner.

2. Manglende DLL-filer: ‘Manglende DLL-fil ‘er en irriterende fejlmeddelelse. Fejlmeddelelserne kan være af følgende typer:

 • .Dll-filen mangler
 • .dll-filen ikke fundet
 • Denne applikation kunne ikke starte, en vigtig komponent .dll mangler. Hvis du geninstallerer programmet, kan fejlen rettes

Den mest oplagte og primære årsag er sletning af DLL-filer. Andre mulige årsager er ‘Overskrivning af DLL-filen’, Malware-infektion, ødelagt eller nedbrudt DLL-fil, hardwarefejl osv. Det sker også, når du har fjernet et program og på grund af ufuldstændigt fjernet malware. For den manglende DLL-fil, der er tabt eller beskadiget af virus, er det første skridt at fjerne viruset med et kendt antivirusværktøj. Hvis meddelelsen opstår på grund af sletning eller korruption af filerne, skal du fjerne virusen fra dit system ved hjælp af et antivirusprogram. Hvis den manglende DLL-fil forekommer at være en ikke-Windows-fil, skal du downloade en ny kopi fra en pålidelig DLL-online-mappe. Den hjemmeside, hvorfra der downloades, skal være sikker og ægte. Heldigvis, hvis du ved, hvilken DLL-fil der er slettet, kan du gendanne manglende DLL-fil ved at downloade den. Geninstallere programmet og erstatte eventuelle manglende eller beskadigede programfiler med deres originale version vil også gøre gaven. Nogle gange kan nogle af de delte DLL-filer, der er nødvendige af andre programmer på dit system, også fjernes, når et program afinstalleres. Det er bedre at køre en registreringsdatabase for at sikre, at DLL-fejlen ikke skyldes en forkert DLL-indgang i registreringsdatabasen.

3. Applikationer, der ikke vil installere:Kan ikke installere applikation” Ser kendte rigtige? Dette sker, når harddisken i dit system ikke har tilstrækkelig plads. Alt du skal gøre er at få lidt ledig plads ved at slette uønskede filer og mapper. Det kan også være, at dit operativsystem mangler på nogle større opdateringer, at programmerne ikke bliver installeret. Scan, rengør og optimer dit harddisk, og dit problem vil blive løst.

4. Programmer Kør langsomt: Dit system er omhyggeligt langsomt, og det giver dig en meget hård tid. Din computer kan have problemer, der involverer dit operativsystem eller et program. Operativsystemet mangler muligvis nogle vigtige opdateringer, eller systemet har ikke nok plads på harddisken. Hvis du ikke har nok plads på harddisken, kan du scanne, rengøre og optimere harddisken.

5. Unormale applikationer Adfærd: Problemer med applikationer virker ofte mærkelige og efterlader dig forvirret. Ansøgningen fungerede fint indtil for nylig. For eksempel viser dit Word-dokument ikke den øverste margin på dit dokument. Det siger stadig, at det er der, og når du udskriver det, er der ikke noget problem. Du kan bare ikke se det på din skærm. Genstart af din computer kan også være en løsning. Du kan undersøge, hvilken type problem du oplever på internettet eller bare høre brugervejledningen.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply