Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

5 Enkle Idéer til at Tage din Fotografering til det Næste Niveau

Don McCullin, en berømt britisk fotojournalist sagde engang–

Fotografering for mig ser ikke ud, det føles. Hvis du ikke kan føle, hvad du ser på, så vil du aldrig få andre til at føle noget, når de ser på dine billeder.

For nogle af os starter fotografering med billeder taget på nyeste iPhone eller tabletter og slutter på et DSLR-kamera. Men kvalitet har aldrig været en stor faktor for os.

Og der er nogle spirende fotografer, der vil gøre mere end bare at tage billeder til familieferier. Og hvis du er en af dem, der har besluttet at tage dine fotografiske færdigheder til NEXT-niveau, er det første, du skal gøre, at læse denne artikel og gennemføre nogle af læringen i praksis.

så lad os komme i gang…

#1 omfavne dig selv som en avanceret fotograf

 

Enkle Idéer til at Tage Fotografering Næste Niveau

Se, jeg har ikke brugt ordet professionelle her. At være en professionel fotograf betyder ikke, at du er en god fotograf. Måske som professionel har du måske lært at tjene penge på din passion for interesse.

I virkeligheden går ind i avanceret fotografering ikke kun mod en bestemt fotografisk genre, som du blev forelsket i. Jeg var en elsker af landskabsfotografering i mine college dage. Efter at have fået en Nikon D1 blev byliv og bybilleder blevet mere interessante for mig. Så begyndte jeg at analysere mit niveau af ekspertise og artistry med flotte fotografer i de specifikke køn. Heldigvis kunne jeg mærke til progressive resultater, der hjalp med at gøre flere eksperimenter med mit kamera.

Det er ikke svært at vurdere, hvor meget du har forbedret som en avanceret fotograf. Et godt billede er en fin sammensætning af både æstetiske og tekniske elementer. Din rejse som fotograf er ingen anden end at finde ud af, hvordan man korrelerer disse elementer på den rigtige måde.

#2 Aperture har at sige en masse

 

Skud med Canon EOS 5d Mark IIi blænde: f / 2.8 Lukkerhastighed: 1/1000 ISO: 640

Fotografering handler om lys – og hvordan man kan manipulere det, for at skabe flotte billeder. Du vil virkelig føle dette, når du begynder at spille med åbninger på kameraet.

Teknisk set er størrelsen af ​​åbningen af ​​en objektivs membran for at styre lysets gennemløb. Det måles i f stop med numre som 2,8, 5,6 osv. Det højere f-nummer, blænderen bliver mindre og omvendt. Blænde kan direkte påvirke andre store fotografiske elementer, herunder lukkertid, feltdybde mv.

For eksempel resulterer større åbninger (f.eks. F / 2.8) i større åbning af en linse for at mindske feltdybden. Derfor bliver baggrunden blurrier.

Samtidig resulterer mindre åbninger (f.eks. F / 5,6) i den mindre åbning af en linse til stor dybde. Som følge heraf bliver baggrunden skarpere.

Optimal brug af blænde kan medføre magi på den måde, du nærmer dig fotografering. For eksempel vil du lære vigtigheden af ​​brede blænder, hvis du kan lide at klikke på portrætter end landskaber. Omvendt også.

#3 Forlad fortiden, fokus på fremtiden

 

Uanset hvad fine fotografier har produceret indtil videre, hvis du bevæger dig væk fra banen i et stykke tid, er du færdig. Disciplinen for fotografering har ændret sig drastisk de seneste årtier. Nu behøver du ikke råd til forhindringen af krydsbehandlingsanaloge film. Selv med en smartphone kan du fange fascinerende billeder. Desuden er det ikke en hård opgave at blive professionel fotograf.

Så du skal huske på, at at blive tilfreds med dit arbejde, er ikke til at hjælpe dig med at nå nogen steder. En fotograf skal forblive sulten og tørstig, indtil han / hun indser det øjeblik, hvor et godt fotografi er klar til fødsel.

Og dine tidligere værker kan til tider hjælpe dig. Nogle af jer har måske været interesseret i at gå med en bestemt stil, så selv efter år kan man genkende dine billeder. Virkningen af dette er ikke egnet til en alsidig fotograf.

Så stol ikke på din komfort zone og klar til at eksperimentere med nye ting.

#4 Bevarelse og udstilling af dine billeder

 

Tæl kun de digitale fotolagringsfunktioner, du kender. SD-kort, USB-drev, optiske medier, NAS-enheder, cloud-tjenester og hvad mere?

Og sig dette mere – hvor mange af jer bruger jævnligt nogen af disse tjenester / enheder til at sikkerhedskopiere dine fotos?

I dagens scenarie er bevaring af digitale kopier af billeder måske den mest pålidelige måde at gemme dine billeder på. Det er ikke svært at udføre en solid backup plan, som du kan vælge fra en af de ovennævnte tilgængelige muligheder. Alle disse opbevaringsmuligheder har deres egne fordele og ulemper. Så at vælge en, der er ideel til dig, bør være på egen risiko.

Nu udstillingssiden. Det er en af de gode måder, der fortæller dig, hvordan du kan forbedre dit arbejde. Det er helt sikkert en fantastisk mulighed for at vise dine værker til offentligheden. Fotogallerier hjælper dig med at mødes og udveksle ideer med fremtrædende kunstnere fra din branche, der i sidste ende hjælper med at oplyse fotografen i dig.

#5 Tag flere og flere billeder

 

Nogen sagde – Ting slutter, men minder altid for evigt.

Det er en god stemning at leve i et øjeblik. Men det er endnu større at se tilbage på det øjeblik. En fotograf er velsignet i denne sammenhæng. Jo flere billeder en fotograf fanger fra en scene, desto mere er det sandsynligt, at man får et godt billede. Du kan se nogen form for perfektion i et eller to skud på tidspunktet for optagelsen. Nogle gange vil denne perfektion ikke være der, når du gennemgår dine billeder igen.

Så når du ser en god scene, så vent ikke på perfekte skud. Gå gennem scenen og tag så meget som muligt. Stop ikke bare med en eller to. Perfektion kommer naturligt til dine klik.

Bundlinjen

Nå er Halloween dagen lige rundt om hjørnet. Det er det rigtige tidspunkt for en kick-ass-bevægelse med alt, hvad du har lært, der gør dig til en fotograf. Eskalere din selvtillid og tro, at du er den person, der bliver imponeret over dine værker, ikke andre – selv det er godt at tage feedback fra de bedste spillere i dit felt.

Og glem det ikke. Indkøb af dyre kameraer vil kun gøre dig til kameraejeren, ikke en fotograf.

cheers

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply