Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Er 5 GB Opbevaring i iCloud Tilstrækkelig nok til en Gennemsnitlig Mac Bruger?

Det var den 6. juni 2011 – Apple introducerede iCloud, deres berømte cloud-servicemodel. For din viden, lad mig sige dette først – iCloud var ikke Apples første cloud-tjeneste. Det var blot en fortsættelse af deres cloud-modeller som iTools, Mac, MobileMe osv.

Men der var noget helt særligt ved iCloud fra dets forløbere. Det var Apples første onlinetjeneste, der nåede forbrugerne gratis – i hvert fald de første 5 GB lagerplads.

Det er 5 år siden ankomsten af iCloud. Kan du se nogen ændring i dette gratis 5 GB-tilbud fra Apple?

Nej, bestemt.

Synes du virkelig, der burde ske en ændring?

Hvorfor ikke? Fra selve starten var der en række tjenester som en del af iCloud, herunder det tidligere MobileMe (Kontakter, Mail, Kalender), AppStore, iBookStore, iCloud Backup,icloud space, iTunes og iPhoto Library. Nu kan disse pladskrævende tjenester samles under fire hovedkategorier

iCloud Drev: Det er en sky-baseret fillagringstjeneste, der hjælper med at synkronisere filer på tværs af dine forskellige enheder som Macs, iPhones, iPads osv. En fil på dit iCloud-drev kan tilgås fra enhver af dine Apple-enheder, der bruger samme Apple ID.

iCloud Sikkerhedskopi: Indeholder alle sikkerhedskopier af dine iPhones, Mac, iPhones osv. gemt i skyen. Som standard er konti, dokumenter, sundhedsdata, hjemmekonfiguration og indstillinger” de tjenester på din iPhone/iPad, der bliver sikkerhedskopieret.

iCloud Mail – Den, der har et Apple-id, skal også have en iCloud-e-mail-konto. iCloud Mail består af alle e-mails fra din iCloud-e-mail-konto sammen med vedhæftede filer.

iCloud Foto bibliotek – Alle dine billeder og videoer på tværs af dine Macs og iOS-enheder vil blive synkroniseret med iCloud Photo Library

Lad mig antage, at du ikke længere er nybegynder til Macs/iPhones. Måske er min antagelse forkert. Men det er ligegyldigt i en sådan situation, hvor flere enheder skal bruge en absolut ubetydelig 5gb icloud plads til at opbevare – enhedssikkerhedskopier, forskellige dokumenter, store mediebiblioteker og så videre.

Hvor meget GB iCloud Plads en gennemsnitlig Apple brugerbehov?

Nå, lad os tage et groft skøn. En typisk Apple-bruger, der har brugt en iPhone i 5 år, ville have mindst 3 GB i sin iCloud som iCloud-sikkerhedskopi. Hvis den samme person har brugt en iPad i 3 år, tilføjer du 1 til 2 GB i iCloud. Det opsummerer den maksimale gratis iCloud-lagerplads givet af Apple.

Se, vi har kun taget sikkerhedskopier, men det nåede stadig grænsen for gratis lagerplads. Hvad hvis data fra iCloud-dokumenter og iCloud-fotobibliotek tages i betragtning?

Så jeg er klar til at sige – selv om vi vælger 100 GB som ideel gratis lagergrænse for Apple-brugere, vil det ikke være for meget.

Bemærk: Læs også hvor nemt du kandel billeder fra Apple-enheder til ikke-apple-enheder gerne windows/Android, og gør dit liv problemfrit, mens du deler.

Hvor meget mere er plads, du kan købe fra Apple?

Som enhver anden cloud storage-udbyder giver Apple dig mulighed for at opgradere din iCloud-lagerplan, hvor du vil blive opkrævet månedligt for hvert abonnement. Dette er de seneste iCloud-priser for Nordamerika.

50GB: $0.99

200GB: $2.99

1TB: $9.99

2TB: $19.99

Sammenlignet med enhver anden sky servicemodel synes denne planlægning ikke for dyr (ikke negligere, at Google Drive tilbyder 15 GB gratis lagerplads). Men er det nok for en gennemsnitlig Mac-bruger? De kan forvente mere fri opbevaringsmulighed, da de har betalt nok for hardware.

Efter min mening kan Apple minimere omfanget af iCloud storage problem ved at tage en af ​​disse handlinger

  • Forøgelse af den gratis 5 GB opbevaringsgrænse til 50 GB for hver bruger
  • Tilladelse til 5 GB til hver ny Mac-enhed, som en bruger køber

Interessant nok vil nogle Apple-brugere ikke engang tænke på det gratis 5GB-tilbud fra Apple, og de slår iCloud-sikkerhedskopi fra deres enheder. Mac-brugere er ikke en undtagelse. For dem er det ikke en mulig mulighed at sikkerhedskopiere alle filerne på deres Mac til iCloud. Så de bruger eksterne drev for at få hurtigere adgang til deres data. I en verden, hvor tilslutningsmuligheder ikke er allestedsnærværende, vil lokal lagring af data stadig bestå, uanset om dataene tilgås af pc’er eller Mac’er.

Omvendt, så længe du er afhængig af lokal lagring til sikkerhedskopiering af data, er det et ubestrideligt faktum, at du kan miste data ved en fejltagelse. Nogle gange ville de tabte data ikke være vigtige for dig, mens det nogle gange ville være så vigtigt for dig.

Læs også: Den Bedste Datagendannelse Løsning til Mac

En mere – hvis du er en person, hvis datalagringsbehov ligger inden for 5 GB, kan jeg ikke argumentere (næppe, det vil ikke være tilfældet). Der er ingen spørgsmål om iClouds pålidelighed og skalerbarhed. Dine vigtigste filer vil være sikre der. Men hvis du skal sikkerhedskopiere mere end 100 GB data, er eksterne drev den mest omkostningseffektive løsning. Undersøgelser viser, at chancerne for en harddiskfejl i de første tre år er mindre end 10 procent. Så hvis din gratis iCloud-lagerplads er forbi, er det godt at få en ekstern harddisk fra et pålideligt mærke og sikkerhedskopiere dine data.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply