Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

5 Grunde til Fortsæt med at bruge Ekstern Harddisk i 2017

Der er et enormt hastværk med sådanne cloud-baserede lagringssystemer. De er en meget praktisk måde at gemme dine oplysninger på og henvise dem til enhver tid og ethvert sted uden at have en fysisk opbevaring. Der er dog nogle grunde til, at du fortsætter med at bruge den eksterne harddisk som en generel datalagringspraksis. Med starten af 2017 vil disse cloud-baserede lagersystemer vokse i højere grad. Jeg vil forklare, hvorfor du stadig har brug for ekstern harddisk i 2017.

Der er en række skybaserede lagringstjenester som Dropbox, One drive, Google Drive osv. Disse drev tilbyder virtuelt rum til dine data. De tilbyder en meget god løsning til opbevaring og sikkerhed af dine data.

Disse tjenester har erhvervet et enormt marked i verden. Folk finder det en meget god løsning at gemme deres data ved hjælp af cloud-baseret lagring. Det er faktisk en praktisk måde at gemme dine data på. Men der er en grænse for denne fantastiske teknologi og tjenesterne. Lad os udforske nogle af ansigterne på dette skybaserede lagringssystem og til det faktum, at de eksterne harddiske stadig har en stor betydning i vores liv.formatere ekstern harddisk

Hvorfor har du stadig brug for ekstern harddisk?

For at besvare dette spørgsmål vil vi gennemgå en række forskellige aspekter af cloud storage-systemer. Dette vil give os et klart overblik over vigtigheden af eksterne harddiske.

Størrelsen på disse eksterne harddiske er forbedret meget i løbet af de sidste par år. De moderne eksterne SSD-drev kan være lige så tynde som en mobiltelefon. De har enorm plads til opbevaring, og de kan bæres i lommerne.

1. Få en sikkerhedskopi

Dette er et af de mest almindelige og nødvendige aspekter af datalagring. For at få en sikkerhedskopi har du brug for meget plads, da dit system kan have et stort antal filer. Der kan ske dårlige ting med din computer, og du kan miste data. For at undgå tab af sådan en enorm information, får du altid sikkerhedskopier.bedste eksterne harddisk til mac

Nu har du to valg, få en backup i dit skyrum eller få den på en ekstern harddisk. Hvilken en ville du foretrække?

Det vigtigste aspekt at huske på er den tid, det tager at sikkerhedskopiere din computer. Der er en række små og store filer i systemet. Tusindvis af billeder og videoer til titusindvis af filer. Selvom du får en sikkerhedskopi af kun de vigtige billeder og videoer og kontorfiler, giver det en enorm plads.

Sikkerhedskopiering på cloud storage vil tage enormt lang tid for dit system. Det afhænger også af forbindelsen, hvor lang tid det tager for dit system at få en sikkerhedskopi. Bortset fra alt dette vil det udnytte din dyrebare båndbredde. Dette gør backup-processen ekstremt afhængig af tjenesteudbydere, båndbredde og skylagerpladsen. Der er begrænset plads på drevet.

2. Tilgængelighed og bærbarhed

Der er to aspekter af tilgængeligheden af ​​dine data med disse lagersystemer. Skylagringssystemet giver dig en kæmpe fordel ved blot at have din adgangskode med dig. Du kan få adgang til dine data når som helst og hvor som helst uden at bære noget fysisk.bærbar harddisk

Der er dog en revolutionerende ændring i størrelsen på de eksterne harddiske. Den første harddisk, jeg så, var tungere end min nuværende notebook og havde en ekstern strømforsyningsenhed. Alt dette kun for blot 500 GB plads. Nu kan du have en harddisk på 1 TB og størrelsen mindre end din pung. Med en sådan bærbarhed kan du bekvemt bære harddiskene hvor som helst du vil.

Det vigtigste punkt her er tilgængeligheden af ​​dine data. Det skybaserede lager kan kun tilgås med nogle internetforbindelser. De filer, du har brug for, kan tage minutter til timer at downloade. I tilfælde af manglende forbindelse kan du blive hængt for at få adgang til dine egne data. Dette problem er elimineret ved blot at tage smerten ved at bære en let og kompakt ekstern harddisk med dig.

3. Sikkerhedsbekymringer

Der er en enorm trussel mod dit cloud-drev og dine oplysninger, hvis du bruger dem på offentlige computere eller kontorcomputere. Dette tillader også malware, spyware og andre trusler at krybe gennem dine data. Dette er en af de største trusler mod din information.

Mens du bruger dit cloudlager til at få adgang til dine data, kan du også blive et offer for hacking. Dataene i dit skylager er altid udsat for alle slags hackere. Dine data kan også være genstand for phishing-angreb.

Med alle disse trusler vil du måske holde dine følsomme oplysninger op til dig selv og på din kompakte harddisk. Dette vil frigøre dine vigtige filer fra enhver eksponering for hacking, phishing og malware.

Til sammenligning er eksterne harddiske ikke helt sikre mod korruption, fysisk skade og andre trusler. Men er det lidt sikkert som et fysisk aktiv? I tilfælde af korruption af partitionen i dit drev, er gendannelse af data fra slettede partition muliggjort med nogle tredjepartsapplikationer.

4. Økonomi

Det økonomiske aspekt af disse to opbevaringsteknikker er en af de mest ejendommelige kendsgerninger. Der er cloud storage-tjenester, der opkræver et abonnement i et år eller to. Der er mange skylager som Dropbox og GoogleDrive, der giver ledig plads op til en vis grænse. Disse tjenester kan bruges af alle med et ID.

Men for at bruge det på en fuldgyldig måde, bliver du nødt til at købe abonnementerne til disse skylager. Afgifterne for 1 år i en cloud storage-tjeneste kan koste dig prisen for 2 harddiske. Det lyder mærkeligt, men sandt.

Prisen for harddiske falder hver dag. Der findes en række forskellige og kompakte eksterne harddiske på markedet. Disse harddiske koster så lavt som $30 for 1TB og $50 for op til 5TB lagerplads.

Sammenlignet med dette kan den cloud-baserede lagerplads koste dig så højt som $10 for en måned bare for 1TB plads. Dette er en af de største forskelle, der adskiller de to opbevaringsteknikker.

5. Rettigheder og ejerskab

Dette er et af de mest oversete og misforståede aspekter ved at bruge en skybaseret lagring til dine data. De fleste mennesker er ligeglade med licensaftaler og vilkår og betingelser, før de bruger tjenesten. Det kan dog være besværligt for nogle af brugerne med dataintegriteten.

Googles vilkår og betingelser angiver klart brugsrettighederne til de oplysninger, du uploader til dit drev. Den siger “Hvad er dit bliver dit” samtidig med, at det tydeligt nævner, at når du uploader, gemmer eller sender noget over Google-netværket, giver du dem den ultimative ret til at hoste, lagre, ændre, kommunikere, genudgive eller distribuere dit indhold.

Med alle disse vilkår og betingelser kan du forestille dig integriteten af ​​dine data på cloud storage. Dette er faktisk en fantastisk teknologi til at gemme dine oplysninger og få dem, når du vil. Men disse begrænser entusiasmen for at bruge disse systemer.

Afslutningsvis kan vi konstatere, at på trods af den voksende popularitet af cloud-baserede lagringer, og mindske populariteten af ​​eksterne harddiske, er brugen af ​​disse små bærbare drev betydelig. Alligevel er de skybaserede lagersystemer i 2017 ikke i stand til fuldstændigt at erstatte vigtigheden af ​​eksterne harddiske.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply