Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

5 Outlook Tips Alle Bør vide

Bortset fra Apple Mail er Microsoft Outlook den mest populære desktop email-klient i dag ved at opretholde en markedsandel på 7,0% siden oktober sidste år. For pc-brugere er det lidt svært at tænke på en alternativ e-mail-klient bortset fra Outlook. Men selv de almindelige Outlook-brugere er uvidende om produktivitetsfunktionerne i værktøjet.Outlook apple

Her er fem Outlook tips, du kan bruge til at forbedre din produktivitet, mens du bruger Outlook.

Læs også: Sådan styres overordnede Outlook-datafiler?

Tip 1: Skrivebordsbeskeder

Det er en meget enkel mulighed – når du modtager en ny e-mail, får du et skrivebordsvarsel, så du får besked om den nye e-mail. Denne mulighed vil være meget nyttig for folk, der skal svare på e-mails i rette tid. For nogle mennesker, der kæmper for at fokusere på deres opgaver, kan denne mulighed være virkelig distraherende. For dem er det godt at tænde denne mulighed.

For at slå denne indstilling til, skal du gå til Fil -> Indstillinger -> Mail -> Meddelelse ankomst fanen og tjek “Vis en Skrivebords alert” mulighed.

Tip 2: Farver og skrifttyper

Du kan indstille foruddefinerede regler til automatisk at anvende farver til dine e-mails. For eksempel kan e-mails sendt udelukkende til dig indstilles en unik farve. Hvis e-mailen kom til dig som en cc, kan den tildele en anden farve. For hvert felt i e-mailen kan du indstille forskellige farver og skrifttyper.

For at gøre dette skal du vælge Vis -> Vis indstillinger -> Betinget formatering. Her kan du se alle de foruddefinerede regler. Du kan ændre hver af disse regler. Og du kan tilføje dine egne regler her.

Tip 3: Sæt helligdage

Nogle af jer er måske opmærksomme på denne Outlook Calendar-funktion – for automatisk at tilføje helligdage baseret på din placering. Outlook Kalender har mere end 100 steder til at vælge din egen placering.Mail microsoft outlook

For at aktivere denne indstilling, skal du gå til Fil -> Indstillinger -> Kalender -> Tilføj helligdage. Her kan du vælge din placering, hvor du vil have ferie.

Her valgte jeg USA og det viser alle de amerikanske helligdage for november måned.

Tip 4: Marker som læst

Når dit valg ændres, markerer Outlook dine e-mails som læst. Dette er en standard Outlook-indstilling. Mange mennesker kan ikke lide denne indstilling, og de vil manuelt markere meddelelser som læst. Dette kan gøre inden for et simpelt trin.mailbox outlook

For det, gå til Fil -> Indstillinger -> Mail -> Læserude -> Fravælg “Marker elementer som læst, når markeringen ændres

Tip 5: Arbejder med hurtige trin

Du kan automatisere dine gentagne opgaver i Outlook ved hjælp af hurtige trin. Du kan se et sæt foruddefinerede hurtige trin midt på fanen Hjem. Du kan ændre disse foruddefinerede trin og tilføje dine egne. For det skal du klikke på rullemenuen til højre for Quick Steps-muligheder og klikke “Ny Hurtig skridt”.

Således kan du oprette en brugerdefineret sekvens af handlinger, som du kan gøre bare ved at bruge et klik med musen. Der er en anden mulighed for at “administrere hurtige trin” for at redigere de eksisterende hurtige trinsekvenser.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply