Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

5 Photoshop Færdigheder til at Gøre Professionelle Fotos

Brug af Photoshop er et af de mest kreative job for enhver bruger. Dette omfatter alle efterbehandlingstrin for at oprette det endelige billede. For en nybegynder eller for dem, der sjældent interagerer med dette værktøj, kan det blive et kedeligt job. Med alle menupunkterne og hundrede måder, hvor du kan manipulere billedet, er det også forvirrende. Lær disse Photoshop færdigheder og opret dit billede ligesom en professionel.

Først og fremmest skal du have Photoshop på din computer. Du kan have en hvilken som helst version af softwaren som CS3 eller CS4 osv. For at skabe et godt billede skal du bare være opmærksom på lys, farver, tekstur og en vis følelse af fotografering.

Et godt billede er skabt med en lille hånd på softwaren og dine fantasi.

Vi vil udforske nogle af de grundlæggende funktioner i Photoshop for at skabe et godt billede. Her er nogle af de tricks, der vil bidrage til at gøre dit billede ser professionelt ud.

Gentag lagene1

Der er en almindelig praksis at duplikere lagene. Når du begynder at oprette et billede i Photoshop, skal du begynde med at duplicere lagene.

Gå til Windows> Lag – for at se den dobbelte lagindstilling.

Denne mulighed vises også i højre rude i Photoshop-vinduet generelt.

Vælg laget og klik på trekantikonet på det. Dette åbner valgmenuen og vælger derefter ‘Duplicate Layer’ i menuen.

De alternative nøgler til denne kommando er kommando + J (Mac) og Alt + J (Windows).

Duplicerende lag vil tillade dig at arbejde på justeringer uafhængigt. Dette ændrer ikke det oprindelige lag og hjælper dig med at beholde det originale billede. Hvis de ændringer, du har foretaget er uønskede, kan du trække og skride det dobbelte lag.

Farvekurver

Der er mulighed for farvekurven i Photoshop-vinduet. Dette gør det muligt at justere farver, tekstur og varme på dit billede.

For at få adgang til indstillingen – klik på Billede> Justeringer og klik derefter på kurver.

Dette åbner en boks med farvekurver. Du kan justere billedets farver som pr. Prikker i kurven. Du kan ændre kurvens stil som ‘medium kontrast (RGB)’ eller ‘stærk kontrast’. Du kan foretage ændringer i henhold til konceptets bekvemmelighed. Brug farvekurverne til at ændre billedet ved hjælp af plot i kurvevindue.

Forbedre farverne

Du kan bruge soft light-værktøjet i Photoshop for at forbedre farverne i dit billede. Emnet lys giver et tonet blik i billedet.

For at få adgang til denne indstilling, skal du gå til baggrundslaget og oprette et nyt lag. Gå til normal knap øverst på laget og klik på den. Den normale indstilling vil have en dropdown, der indeholder funktionen blødt lys. Klik på det bløde lys for at forbedre eller gøre kontrast i dit billede mere intens.

For at gøre farveintensiteten mindre, prøv at øge eller formindske lagets opacitet i baggrundslaget. Dette vil give et let kig på billedet.

Monokrom

Dette er en af de mest interessante og mest anvendte effekter i Photoshop. For at gøre et billede sort og hvidt giver det mere skarphed og forskellige udseende. Der er så mange hjælpelinjer til at lave et billede sort og hvidt i Photoshop. Her er en af de enkleste måder at oprette en sort og hvid på et foto i Photoshop.

At gøre dette; Gå til Duplicate layer> klik på sort / hvid cirkel – du får dette i nederste venstre hjørne af laget.

I rullemenuen skal du vælge Sort og hvid – dette åbner et vindue med alle justeringsfanerne. Du kan forhåndsvise alle de ændringer, du laver i det venstre vindue.

Lav en grænse

Dette er et af de mest grundlæggende værktøjer, som en Photoshop-bruger skal bruge. Men igen er dens betydning forblevet det samme. Lad os se, hvordan du opretter disse grænser i Photoshop.

Vælg det øverste lag i lagpallen

Klik på billede> lærredstørrelse

Der vil være en dialogboks; vælg bredden og højden af grænselinjerne. Vælg farven på grænserne og juster billedet og grænsen.

Klik på OK, og du vil have din grænse.

Ved at følge et par enkle trin kan du lave et meget godt foto med Photoshop. Håber du har kunnet lære disse photoshop færdigheder. Der er så mange forbedringer, du kan lave i dine fotos ved at eksperimentere med disse parametre. Som et stort værktøj oplever Photoshop også problemer med gamle eller lave hukommelsessystemer. ‘Kan ikke åbne Photoshop scratch disken fuld’, ‘Kunne ikke fuldføre anmodningen på grund af en programfejl’, er nogle af de fejlmeddelelser, du kan opleve med gamle maskiner.

Selvom du bruger Photoshop, er det altid sjovt for de kreative sind. Du kan få en række forbedringer i dit foto, der arbejder på Photoshop.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply