Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

5 Photoshop Fejltagelser du bør ikke gentage

Photoshop CC er blevet et uundgåeligt redskab til at redigere rasterbilleder. Men at redigere fejl er svært at undgå. Selv master Photoshop-designere begår fejl. Her finder du nogle almindelige Photoshop-fejl, som du bør undgå.

1. Glemmer at gemme filer ved regelmæssige intervaller

Der er nogle ting, som du ikke kan styre på din computer, herunder hardwarefejl, OS-nedbrud, strømfejl osv. Her kommer en almindelig fejl fra de fleste mennesker, der arbejder i Photoshop eller lignende applikationer – ikke at gemme deres arbejde med jævne mellemrum . Vi ved, at de ting, der er beskrevet ovenfor, er svære at kontrollere, og disse ting kan helt ødelægge det arbejde, du har gjort i Photoshop hidtil. Så bedre, gem dine filer regelmæssigt.

2. Brug af 72dpi til fotoudskrivning

Som standard bruger Photoshop 72dpi (dots per inch). Mens redigering af en sådan dpi-etiket ikke giver dig noget problem. Men hvis du fortsætter med at udskrive med dette, får du ikke et kvalitetsprint. Det ville være mere pixeleret end dig ting. For at få de bedste kvalitetsudskrifter skal du sørge for at bruge 300 dpi.

3. Gemmer kopier af din PSD-fil

Vi diskuterede ting som OS crash, strømafbrydelsen, der kan påvirke dit Photoshop arbejde. Nogle gange, selvom du har gemt dine Photoshop PSD-filer ordentligt, kan disse slags snags beskadige dine PSD-filer. En ting du kan gøre for at undgå en sådan situation er at tage tilstrækkelig forholdsregler – ved at gemme kopier af dine PSD-filer på en anden placering end din computer.

Hvis du undlader at gøre det, vil den eneste mulighed for dig være Remo Reparation PSD og det kan være en rigtig god løsning for en Photoshop-bruger.

4. Forsøger at oprette vektorgrafik

Nå, selv Photoshop har muligheder for at oprette vektorformer og grafik, ingen fagfolk anbefaler Photoshop som et vektor grafikredigeringsværktøj. Dens årsag er enkel – der er mange avancerede vektorgrafikværktøjer, der kan skabe vektorgrafik bedre end hvad Photoshop gør. Illustrator, CorrelDraw, etc. er eksempler.

5. Arbejder med stort antal lag

Nogle gange kan du blive forvirret, hvis du har et stort antal lag i billedet, du redigerer. En situation, hvor du ikke ved i hvilket lag du har til at sætte det kopierede objekt.

Så det er bedst at arrangere dine lag under forskellige laggrupper. Det hjælper dig med at arrangere lag på det rigtige sted.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply