Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

5 Solidt Årsager til Opgradering til MacOS Sierra

Det er ikke underligt, når Apple lancerer et nyt OS, hvad enten det er iOS eller Mac, vil en typisk bruger bede om de funktioner, der er til stede i den. I et sådant perspektiv har macOS Sierra meget at tilbyde. Men ligesom enhver anden opgradering, skal du have solide grunde til at bevise, at du ikke har gjort noget forkert ved at opgradere til Sierra.

Her er de bedste 5 grunde, du kan retfærdiggøre for at udføre MacOS Sierra opgradering

Siri på Mac for første gang

Nu kan du gøre næsten alle de samme ting med Siri på din Mac, som du gjorde på din iPhone eller iPad, og endnu mere

For eksempel kan du spørge Siri om, hvor filerne gemmes på din Mac som standard. Du kan opsætte møder, udføre billedsøgninger og meget mere. Du får live-feeds på sport, film, vejr osv. Og selv du kan knytte resultater fra Siri i meddelelsesområdet for hurtigere adgang. Og Siri’s stavekontrol er forbløffende.

iCloud Stationær og Dokumenter

macOS Sierra giver dig mulighed for at synkronisere alt i din Desktop og Dokumenter-mappe ved hjælp af iCloud-drevet, der gør dem tilgængelige med alle dine andre enheder. Når du først installerer Sierra, bliver du bedt om at tænde for skrivebordet og dokumentsynkroniseringstjenesten. Selv du ignorerer prompten, kan du manuelt tænde den igen.

I hvert fald, hvis du stoler på Apples 5 GB gratis iCloud-opbevaring, anbefales det ikke at tænde for denne tjeneste. Da de fleste af jer gemmer et stort antal filer på skrivebordet og dokumenterne, vil denne mulighed forbruge et betydeligt lager på iCloud.

Optimeret opbevaring

Sierra giver dig mulighed for nemt at frigøre plads på Mac uden manuelt at finde og slette individuelle filer. Og det fjerner dubletter, uønskede e-mailvedhæftninger og så videre. Alle disse Sierra’s pladsbesparende funktioner kan kollektivt betegnes som “Optimeret Storage”.

Kontinuitet: Universal Udklipsholder

Sierra sammen med iOS 10 understøtter en Universal Clipboard-funktion, der gør det nemmere at overføre filer mellem din Mac og iPhone / iPad. Ved hjælp af denne funktion kan du kopiere filer fra din Mac og indsætte det på din iOS-enhed og omvendt.

APFS: Det næste MacOS (og iOS) filsystem

En af de mest interessante funktioner i MacOS Sierra er noget, der ikke vil være tilgængeligt indtil næste år. Det er Apples nye filsystem til Mac, APFS. HFS + -filsystemet, der bruger dagens Mac’er, blev introduceret senere i 90’erne, og dette filsystem er ikke specielt konstrueret til nutidens Apple-enheder – Apple Watch, iPhone, iPad og så videre. Det nye APFS-filsystem er designet til at modernisere hardware sammen med skyen. I sammenligning med HFS + tilbyder APFS flere sikkerheds-, pålideligheds- og krypteringsfunktioner, der er uundgåelige for et moderne filsystem. Den er optimeret til flashopbevaring, giver bedre pladsallokering og understøtter øjeblikkelig kloning af filer og mapper.

En udvikler forhåndsvisning af APFS filsystem er tilgængelig på den nuværende udgivne version af macOS Sierra. Alligevel kan det ikke betragtes som en fuldversion, da den ikke kan startes.

Læs også: Hvordan kan jeg gendanne en formateret ekstern harddisk på MacOS Sierra?

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply