Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

7 Tegn Det er Tid Til at få en Ny Computer til Dig

Det er svært at slippe af dine yndlings ting. Det er dit gamle par jeans, en fyldt legetøj, du stadig kæler med eller din yndlings tegneserie. Som de siger “alle gode ting kommer til en ende”, er det også det samme med din computer. Det er helt OK at holde fast i din fortid for sentimentelle værdier, men ikke med din computer. Som tiden går, skal du også ændre din computer. Der er flere tegn, der tyder på, at det er på tide at ændre din computer.

Din computer begynder pludselig at lave en underlig lyd, du får se farverige prikker, når du afspiller en video, din computer kaster ofte fejl i Blue Screen of Death, osv. Er nogle af de synlige tegn, der fortæller dig at købe en ny computer. Der er ingen fast tid til at sige, at din computer er gammel, alt afhænger af, hvordan du bruger det, og hvor meget du har betalt for at købe enheden. Bare vær opmærksom på nedenstående tegn for at få en ny computer til dig.

Din computer tager for meget tid til at starte

Det tager ikke mere end seks sekunder for en velfungerende computer at starte. Du har ramt gymnastiksalen, færdig med din morgenarbejde og din computer starter stadig, så det er et tydeligt tegn på, at du køber en ny computer. Der kan være en række grunde til, at din computer går langsomt, en sådan stor grund kan være, at din computer kører lavt i hukommelsen. Du kan købe et RAM, men bundkortet understøtter ikke ubegrænset RAM. Hvis din computer kræver stort RAM til at køre programmer, kan det være tid for dig at købe en ny computer.

Din computer gør underlige lyde

Det er normalt, hvis en computer gør støj, om fra en harddisk, en ventilator eller et cd / dvd-drev. Hvis du hører nogle mærkelige lyde som ophugning eller klikning, som du aldrig hørte komme ud af din computer før, kunne det skyldes, at din harddisk dør. Du skal først Gendanne data fra Utilgængelig Harddisk making klikker Lyde og derefter baseret på dine behov eller i computerens alder, skal du beslutte, om du vil udskifte harddisken eller din computer.

Din computer understøtter ikke nyeste software

Hvis din software ikke understøtter tunge grafiske spil, nyeste kontorprogrammer eller film, kan du opgradere din computer til den nyeste version. Men når du forsøger at installere den nyeste version af softwaren, understøtter din computer ikke. Til sidst vil du sidde fast med din gamle computer.

Opgradering af omkostninger mere end at købe en ny computer

Hvis du planlægger at opgradere din computer med nyere dele for at øge produktiviteten og koste dig mere end en ny computer, så vil du måske overveje at købe en ny computer. Det giver mening at investere i en ny computer end at bruge flere penge på en computer, der har begrænsede muligheder for at holde styr på den nyeste teknologi.

Din computer løber tør for plads

Hvis din computer ikke kan indeholde nyere dokumenter, billeder, videoer og programmer, er det tydeligt, at harddisken løber tør for plads. Flytte data hele tiden til et eksternt drev tjener ikke formålet. Du får gavn ved at købe en ny computer.

Din computer opvarmes

Når du arbejder på din computer, producerer den lidt varme, som er normal. Hvis din computer bliver varm i få minutter med at starte så meget, så du kan koge et æg, er det et tegn på, at du udskifter din computer. Du ved aldrig, hvilken del af din computer der dør snart, så tag en sikkerhedskopi og køb en ny computer.

Din computer er forbundet til internettet via kabel

Du er i 2018 og alt forbinder via trådløs. Hvis din computer ikke er på Wi-Fi og stadig bruger et kabel til at oprette forbindelse til internettet, lever du i en stenalder! Få dig en ny computer, der holder med at ændre tid og moderne teknologi.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply