Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

9 Almindelige Fejl Hver Ikke-Så-Smart PC Bruger Gør

Har du nogensinde følt dig frustreret over dig selv, fordi du ikke kunne løse et bestemt problem i dit system?

Har du altid været afhængig af din ven eller et familiemedlem, hvis noget gik galt med din pc?

Det er tid, du stopper! Dens høje tid holder du op med at være afhængig af nogen for problemer relateret til din pc.

Det allerførste skridt til at nå dette mål er at indlede og analysere de fejl, du laver. Her er en liste over de mest almindelige fejl, som en ikke-teknologisk kyndig person gør:

1. Ikke sikkerhedskopiering af de rigtige data / vigtige filer: Ikke pleje eller ikke passe på dataene er en af ​​de blunders folk har tendens til at gøre. Dine data kan være både personlige og professionelle. Det kan være dine personlige videoer, billeder, selvfremstillede film, groft udkast til dit manuskript, eller det kan være rekord af din indkomstskatfil returnering, Excel ark af dine månedlige udgifter mv. Det er yderst vigtigt at have en backup af alle dine vitale data. De fleste gange er data tabt på grund af hensynsløs menneskelig adfærd, som kan være utilsigtet skift sletning og abrupte maskinfejl som strømafbrydelser. Hvis man har en sikkerhedskopi af dataene, kan man nemt genoprette dem efter eventuelle uheld. Sådan er fordelen ved at have en sikkerhedskopi af dine data inden for bestemte tidsintervaller.

2. Ukorrekt / abrupt nedlukning af systemet / Dårlig programafslutning: Vi skal alle have oplevet en abrupt nedlukning af systemet mere end én gang i levetiden ved brug af en pc. Det sker hovedsageligt på grund af strømafbrydelser, eller når systemet er overophedet. I mellemtiden, hvis du ikke har reddet det arbejde, du arbejdede på, er det sandsynligt, at du vil miste det. Dermed tab af data. Et andet middel til at miste data er ‘Bad program exit’. Hvad forstår du nu med dette udtryk? Det refererer til ukorrekt afslutning af en applikation, du bruger. Antag, at du forbereder en projektrapport om Microsoft-ord, du keder dig og du ønsker at tage en kort lur; alt du gør er at slukke for strømknappen i systemet. Dette kaldes ‘Bad program exit’. Du har ikke gemt din ordfil. Når du tænder din pc igen, håber du at se ordfilen, kan du ikke se den, fordi du ikke gemte den. Dette er en anden måde at miste data på.

3. Brug ikke Anti-virus: Computervirus er igen en af ​​de mest fremtrædende årsager til datatab. Det er vigtigt at opdatere dit system med den nyeste anti-virus. Her er det ikke tilfældet med at være skødesløs. Selv en meget forsigtig person kan klikke på et forkert link og få hans / hendes pc berørt af virusen. Malware og andre ondsindede genstande fra internettet er en konstant trussel mod dit system, når det kommer til datatab.

4. Åbning af vedhæftede filer fra ukendte kilder, fiskemails / spam: Nogle e-mails kan forsøge at inficere dit system, efter at du har åbnet dem. Vedhæftningerne kan indeholde ondsindede programmer eller indhold. Linkene kan omdirigere dig til irrelevante websteder og svindel. Du er nødt til at skelne mellem troværdige og uvurderlige links og beslutte i overensstemmelse hermed.

5. Ikke test genoprettes: Din sikkerhedskopieringsplan er ikke rigtig succesfuld, før dine data genoprettes i sin oprindelige form. Test genopretter, er en ting folk har tendens til at ignorere. Man skal kontrollere, om dataene understøttes i sin oprindelige form, dvs. den skal indeholde alle sine originale filer. Når du har gendannet dataene tilbage til systemet, skal du bekræfte det igen. Hvis dataene ikke er lagret i sin oprindelige tilstand, var din backup ikke frugtbar.

6. Hent og installere dårlig software: Internettet er overfyldt med falske ‘Download’ knapper. Disse knapper er intet andet end reklamer og links til junk software. Uvurderede brugere bliver bytte til denne fælde og dermed ender med at downloade junk. Være bekendt og opmærksom på falske download links. Disse links kommer i form af lyse og skinnende knapper, som kun er reklamer og lure brugerne til at downloade softwaren.

7. Opbevaring af operativsystem og software: Opdatering af dit operativsystem fra tid til anden er afgørende for en sund computer i dagens miljø. Biggies i softwareproduktionsfeltet konstant fastsætter software bugs, opdaterer driver til nye enheder og forbedrer den software, vi bruger i vores daglige liv. Dette lyder måske ikke så signifikant som det er, men generelt vil et opdateret operativsystem meget forbedre dit systems pålidelighed, sikkerhed og hastighed. Når man taler om opdatering af operativsystemet, har nogle mennesker mistet data, mens de forsøger at gøre det. Det seneste er tilfældet med Windows 10 årsdagen opdatering. Sådan kan du gendanne dine tabte data efter Windows 10 årsdagen opdatering.

8. Køber inkompatibel hardware eller periferiudstyr: Det er vigtigt at kontrollere, om dine eksisterende eksterne enheder er kompatible med dit nuværende operativsystem. Personer, der bruger ældre periferiudstyr, bør kontrollere kompatibilitetsparametrene, før de migreres til et nyt og avanceret OS. Alle eksterne enheder skal være tændt, før du kører opgraderingsassistentværktøjet. Når et produkt søges efter dets navn, leveres en liste over andre bredt anerkendte produkter, herunder eksterne enheder, der allerede er kontrolleret for deres kompatibilitet.

9. Backing alle komponenter af dine data: Dette er den mest ignorerede af alle de advarsler, der er angivet her. Det er nødvendigt at gemme alle vigtige elementer af applikationer eller tjenester og databaser. Du har f.eks. Sikkerhedskopieret dine dokumenter, men hvis du ikke kan genoprette eller geninstallere programmet, der kører dem af en eller anden grund, bliver dit opsving ikke fuldstændigt.

Advarsel: Hvis du ikke tager backup, før du opretter partitioner, er en af ​​de mange begåede fejltagelser, som folk har tendens til at lave. Hvis noget går galt i processen, kan man miste hele partitionen og dataene på den. Sådan kan du gendanne hele din partition.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply