Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Abne, Konvertere, Fendanne xps filer på windows

Kan du ikke se/åbne XPS-filer på Windows? Eller ved et uheld slettet dem? Denne artikel er one-stop-løsningen til alle XPS-filproblemer. Ved hjælp af denne vejledning kan du lære gratis måder at se åben eller se XPS-fil på Windows 10/11 og konvertere den til et læsbart filformat. Find også en nem måde at gendanne slettede XPS-filer ved hjælp af Remo Recover.

Hvad er en XPS Fil?

En XPS-fil er en forkortelse af en XML Paper Specification dokument. XPS-filer blev først udført som en handel for EMF-formatet, og er en Microsofts tilpasning af PDF-filformat. XPS-filer er dog sat sammen med hensyn til XML-designet. I lyset af konstruktionen af XPS-dokumenter ændres deres afbildning af en fil ikke i lyset af arbejdet med et operativsystem eller printer og er pålidelig på tværs af alle stadier.

Indholdsfortegnelse:

 1. Trin til at se/åbne eller konvertere dine XPS-filer til læsbart format.
 2. Trin til at gendanne slettede XPS-filer på Windows 10 og Windows 11.

Hvorfor kan jeg ikke Abne et XPS Dokument?

XPS-formatdesignet tog aldrig rigtig fart og er gradvist blevet forladt af Microsoft med Windows 10 April 2018-opdateringen. Standard XPS File Viewer blev også fjernet fra nye opdateringer, selvom det ikke blev fjernet fra systemer, der blev opdateret fra nogen tidligere version af Windows 10. Dette er grunden til, at brugere ikke er i stand til at åbne og få adgang til deres XPS-filformater på Windows 10 og Windows 11.

Som vi lærte, at XPS-formatet kun er en Microsoft-version af PDF-formatet. Hvis du også er en person, der er bekymret for ulæselige XPS-filer på dit system, så hæng på. Lad os nu forstå, hvordan man kan åbne eller se disse filer på Windows-operativsystemet.

Hvordan Abne og Konvertere XPS Filer på Windows 11 eller 10?

Der er 3 måder, hvorpå du kan se indholdet af XPS-dokumentet:

 1. Installation af XPS Viewer til Windows.
 2. Uploader XPS-fil til dit Google Drev.
 3. Brug af XPS til PDF Converter Tool.

Hvordan åbner jeg en XPS fil?

Den hurtigste metode til at åbne XPS-filer i Windows er ved hjælp af XPS Viewer, som er integreret med Windows Vista og andre versioner af Windows. Du kan også installere XPS Essentials Pack for at åbne XPS-dokumenter på Windows XP.

Brug XPS Viewer til at åbne XPS filer:

Følg nedenstående trin for at åbne eller se XPS-filer ved hjælp af XPS Viewer-værktøjet:

 • Tryk på Windows nøgle + S for at komme ind i søgefeltet.
Skriv Administrer valgfrie funktioner
 • Skriv ind manage optional og klik på Manage Optional Features. Når du ser “XPS Viewer” under installerede funktioner, hvilket betyder, at du allerede har XPS Viewer på din Windows/hvis du ikke kunne se den, skal du tilføje den.
Tilføj en funktion
 • Klik på Add a Feature og marker boksen med XPS Viewer og tryk derefter på Install.
Open XPS file through XPS Viewer
Klik på Installer
 • For at se XPS-filen åben XPS Viewer, klik på File menu, og vælg derefter Open og vælg den fil, du vil åbne.
Open XPS file on Windows 10/11
Åbn XPS Viewer, og klik på Åbn

På denne måde kan du åbne XPS-filer ved hjælp af XPS Viewer på Windows 10 og Windows 11. Lad os nu tale om, hvordan du kan bruge Google Drev til at se XPS-dokumenter på Windows.

Brug Google Drev:

I betragtning af at du har en Google-konto, kan du nemt se enhver type filformat på den. Alt du skal gøre er at logge ind på Google Drev fra din webbrowser og uploade filer til den.

Denne metode virker til operativsystemer som Windows, macOS, Linux eller endda din tablet eller telefon.

 • Log ind på din Google Konto og gå til Google Drive, når du er logget ind, klik på New.
How to View XPS files on Google Drive.
Klik på Ny
 • Klik på File Upload og upload filen fra dit system.
Upload XPS File to Google Drive
Upload XPS-filen til Google Drev

Når filen er uploadet, skal du dobbeltklikke på filen for at åbne den, og det er sådan, du nemt kan se indholdet af XPS-filen på Google Drev.

Brug Converter til at konvertere din XPS fil til PDF format.

Du kan nemt finde et væld af XPS til PDF-konverteringsværktøjer online. Søg efter de bedste og konverter XPS til PDF-filformat.

Konverteren gemmer dine XPS-filtyper i PDF-format, og du kan få adgang til dem uden at uploade dem til Google Drev eller installere XPS Viewer.

Men hvis du har mange XPS-filer, der skal håndteres på daglig basis, skal du konvertere hver fil i XPS-format til PDF for at få adgang til dem. Derfor er det bedre at uploade til Google Drev eller installere XPS Viewer på dit system for at se dem uden forhindringer.

Du kan også installere Microsoft XPS Document Writer for at få adgang til XPS-filerne, hvis du ikke er i stand til kun at få adgang til filer med installation af XPS Viewer, kan du bruge proceduren angivet nedenfor til at gendanne XPS Document Writer til Windows. Lad os forstå, hvordan man gør det:

Hvordan Gendanner jeg Microsoft XPS Document Writer?

Du kan gendanne XPS-dokumentskriver på Windows ved at følge disse metoder:

Ved hjælp af Windows Settings Feature:

 • Skriv i Windows-søgefeltet “turn Windows” og klik derefter på Turn Windows features on and off.
Microsoft XPS Document Viewer
Slå Windows-funktioner til eller fra
 • Naviger og kontroller, om der er markeret et afkrydsningsfelt for Microsoft XPS Document Writer, Hvis ikke, marker afkrydsningsfeltet og anvend ændringerne, så genstart din computer.
Open XPS Files on WIndows 11
Microsoft XPS Dokumentfremviser

Opdater OS og printerdrivere:

Microsoft XPS Document Writer fungerer muligvis ikke korrekt, hvis du kører en forældet OS-version og printerdrivere.

 • Se efter den seneste version af Windows-opdateringen.
 • Prøv at opdatere dine printerdrivere, åbn Device Manager, Naviger til Print queues, og dobbeltklik på den for at udvide den. Højreklik derefter på Microsoft XPS Document Writer og derefter på Update driver.
View XPS documents on Windows
Opdater printerdrivere

Ved hjælp af disse ovennævnte metoder kan du nemt åbne, se og konvertere XPS-filer til et læsbart format. Men hvis du stadig ikke kan åbne filerne, eller du har mistet XPS-filer i konverteringsprocessen eller på grund af en utilsigtet sletning, behøver du ikke bekymre dig! Du kan bruge Remo filgendannelse software til at gendanne XPS-filer på Windows 11, Windows 10, Windows 8 osv.

Hvordan Gendanne XPS Filer på Windows 11 og 10?

Remo Recover kan nemt gendanne over 300 plus filformater inklusive XPS, PDF, PSD, Word osv. Ved hjælp af en avanceret scanningsteknik kan dette værktøj sikkert gendanne slettede eller mistede XPS-filer fra ethvert operativsystem eller enhver lagerenhed som f.eks. som eksterne harddiske, hukommelseskort, flashdrev. Desuden kan dette værktøj også hente filer, der er permanent slettet fra papirkurven. Download værktøjet nu!!!

Download Remo Recover for Recycle Bin recovery

Trin til at gendanne XPS filer ved hjælp af Remo Recover Software

 • Vælg placeringen eller drevet for de slettede XPS-filer og Scan knap.
 • Softwaren Quick Scan for at være færdig, når scanningen er færdig, vil værktøjet køre Deep Scan hvor den gendanner data sektor for sektor af drevet. Du kan samtidig komme dig med Dynamic Recovery View mulighed, mens scanningen kører
click on the dynamic recovery view button
 • Vælg nu de XPS-filer, du vil gendanne fra drevet, og klik på Recover.
 • Når scanningen er afsluttet, vil du være i stand til at forhåndsvise alle de listede filer, du er dit Windows-operativsystem.
double-click on any file to preview it for free
 • Vælg den nødvendige IDM-fil, og klik på Save en gennemse efter en placering for at gemme de gendannede data.

Konklusion:

Det kan til tider være svært at administrere XPS-filer på Windows, især med de konstant skiftende Windows-opdateringer. Håber du var i stand til det åbne konvertere gendanne XPS filer på Windows ved hjælp af denne artikel. Sørg for at installere XPS Viewer på Windows eller uploade dem til Google Drev, hvis du ofte arbejder med et stort antal XPS-filer, og undgå at konvertere dem til PDF, hver gang du vil have adgang til disse filer. Ikke desto mindre, hvis du ønsker at gendanne slettede eller mistede XPS-filer på Windows, kan du bruge Remo Recover-værktøjet til at gendanne dem effektivt. For eventuelle spørgsmål relateret til problemer med XPS-filer, er du velkommen til at skrive en kommentar.

Default image
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Articles: 68

Leave a Reply