Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Åbne NEF Filer i Photoshop med let

Når vi tager et kig på vores galleri med nogle af vores bedste minder gemt, indser vi, at det helt sikkert formår at sætte et godt spin på hele vores dag. Og hvorfor skulle det trods alt ikke være billeder af gode tider – inspirerende øjeblikke, øjeblikke med venner, familie, kreativitet i dets motiverende crescendo. Hvert af disse øjeblikke har deres egen særlige plads i vores hjerter og minder.

Men nu og da føler vi behovet for at tilføje et lille strejf af perfektion til disse billeder. Det er her behovet for at finde den hurtigste og nemmeste måde at bruge photoshop og dets funktioner på.

Så hvad gør du, når du har en NEF-fil, som du skal photoshop. Svaret er enkelt – nysgerrig? Læs videre for at vide og få nogle af dine yndlingsminder perfektioneret nemt.

Bemærk til at begynde med, at NEF ikke er græsk eller latin, det er en simpel forkortelse for Nikon Electronic Format. Jeg tror, ​​du allerede har oprettet forbindelsen og har fundet ud af, at det kun bruges på Nikon-kameraer. Nu opstår hovedspørgsmålet, dvs. kan du åbne en NEF-fil i photoshop? Svaret er ‘Ja’, det kan du.

Nu hvor du ved, at du kan åbne NEF-filer i Photoshop, er det umiddelbare følgende spørgsmål, der opstår, hvordan gør jeg det.

Nå, der er forskellige måder at åbne NEF-filer på, og hver af dem er enkel. Alt du skal gøre er at læse hele artiklen, vælge den der passer til dit photoshop-behov og følge de enkle trin.

Åbning af NEF-fil Online:

 1. 1. Lad os begynde med at vide, at hvis du ikke er interesseret i at downloade din NEF-fil, men i stedet vil åbne den online, så er alt hvad du skal gøre at gå til Pics.io

  2. Når du går til Pics.io kan du på hovedsiden enten trække og slippe billeder eller klikke på Åbn filer. Når du åbner filen eller trækker og slipper billedet, skal du klikke på konverter-knappen nederst til højre på skærmen. Du undrer dig måske over, hvorfor skal jeg konvertere mit billede og konvertere det til hvad? Slap af, hvorfor din fil bliver konverteret, er fordi NEF-filen kan være et par måneder eller år gammel, og den kan være præcis i forhold til modellen af dit Nikon-kamera. Kompatibilitet er vigtig mellem filversionen og appen, når du vil lave ændringer i billederne. I denne app bliver din NEF-fil først konverteret til en JPG-fil. Og du vil opdage, at din fil er blevet konverteret, når du klikker på  Convert button. Du skal også vide, at ingen af billederne er blevet uploadet, fordi dette ikke er en serverbaseret konverter. Nu kan du gå videre og foretage de ændringer, du ønsker, uanset om det er størrelsen eller kvaliteten.nef photoshop

  3. Når du har foretaget de nødvendige ændringer på dine billeder, kan du enten uploade det på Google drev, dele det direkte på Facebook eller gemme det. Men husk, at dette er en betalt app. Det kan hjælpe dig med at konvertere dine billeder fra NEF til JPEG- eller JPG-fil og derefter bruge Photoshop-funktionerne.nikon nef photoshop

Brug af photoshop adobe:

 1. 1.  Når din NEF har en NEF filtypenavn, skal du vide, at det er blevet en RAW-billedfil for at være mere specifik, er det en Nikon RAW-billedfil. Du undrer dig måske over, hvorfor du skal have en filtypenavn. Du har brug for det, fordi en filtypenavn altid vil hjælpe et system som Windows med at finde ud af, hvilket program på din computer, den bestemte fil er forbundet med.

  2. Nu hvor din NEF-fil er en RAW-fil, bliver det kun nemmere at åbne den i Photoshop. Du bliver nødt til at kontrollere kompatibiliteten med versionen af din NEF-fil og din version af Adobe Photoshop. Nogle gange kan dine RAW-filoplysninger være præcise til modellen på din Nikon-kameramodel. I et sådant tilfælde kan du have problemer med at åbne din fil i Adobe Photoshop. Bare rolig! Hvert problem har en løsning, i dette tilfælde er alt hvad du skal gøre at konvertere din filtype til en anden. Det er altid klogt at konvertere det til en filtype, der kan være kompatibel med alle versioner af photoshop. Det foreslås almindeligvis, at du skal få det konverteret til DNG-filtype.

  3. For at vide, hvordan du konverterer din filtype til en DNG-filtype, skal du blot downloade Adobe DNG-konverteren. Når du har downloadet den, skal du dobbeltklikke på installationspakken og installere den på din computer. Husk, at Adobe DNG-konverteren er kompatibel med både Windows og Mac. Naviger på din installationspakke, og du vil finde Adobe DNG-konverter, dobbeltklik på den for at starte den.

  4. Når du har downloadet, installeret og startet det på din computer, skal du klikke på Vælg mappe og vælge den, du vil foretage ændringer i. Lige under det i samme vindue finder du en Vælg placering til at gemme konverterede billeder. Nedenfor finder du Vælg navn til konverterede billeder, du kan vælge et andet navn at gemme det i. Når du er færdig med at vælge dine præferencer, skal du klikke på Konverter. Når det er færdigt, klik på OK. Og når du ser på din mappe vil du opdage, at der står din fil RAW-fil, som var din originale fil, og en DNG-fil, som er din nye konverterede. Du vil nu være i stand til at åbne din DNG-fil i Adobe Photoshop og foretage de ændringer, du ønsker.

  Der er tidspunkter, hvor du gennemgår dine billeder, og du indser, at nogle af dine billeder mangler eller er slettet, i et sådant tilfælde kan du altid finde ud af, hvordan du gendan NEF-filer fra Nikon let. Denne artikel vil give dig en trin for trin guide, så du kan nyde de bedste af dine minder.

   

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply