Hvordan man Adgang Filer fra Dropbox?

Hvor ofte tror vi, hvis vi nemt kan få adgang til vores filer fra Dropbox? Hvorvidt vores filer vil være sikre, og hvis denne sikkerhedskopi er god nok. Nå, det er ret normalt at have disse tvivl. Da de fleste af de ting, vi har gemt i vores computere, er vigtige. Filerne, præsentationer, billeder og videoer osv., Hver af disse har deres eget sted og betydning i vores liv. Med at skulle gemme alle disse ting på vores stationære computere og har brug for nem adgang til dem fra hvor som helst. De fleste af os er begyndt at kigge rundt på de muligheder der er derude. Med et stort antal befolkningsgrupper, der vælger Dropbox Desktop Application, for de funktioner og muligheder, den har. Det ser helt sikkert ud som en god mulighed.

Grundlæggende Viden på Dropbox:

Dropbox app virker praktisk, da den kører på Windows, Mac og Linux operativsystemer. Det giver dig adgang til din Dropbox direkte gennem en mappe på harddisken. Det er hjemsted for alle dine fotos, videoer, dokumenter osv. Brug af Dropbox på din computer er som at bruge en anden mappe på din harddisk. Den eneste undtagelse herfra er, at de filer, du trækker i din Dropbox-mappe automatisk synkroniseres online. Det bliver knyttet til din konto, så du kan få adgang til dem fra enhver anden computer eller mobilenhed. Denne app kører i baggrunden og holder automatisk dine filer synkroniseret og sikkerhedskopieret online. Dette betyder i grunden, at du ikke skal manuelt uploade eller downloade filer i din Dropbox-mappe.

Nu ved du alt, hvad du kan gemme på Dropbox. Hovedspørgsmålet er, hvordan får du adgang til dine filer fra Dropbox? Svaret er enkelt og nemt at gøre. Læs videre for at vide mere…

For at få adgang til dine filer fra Dropbox, skal du have en konto i Dropbox Desktop app eller Dropbox mobile app. Hvis du ikke har en konto så skal du oprette en på hjemmesiden.

Når du har åbnet en konto, kan du begynde at overføre dine filer til din Dropbox-konto. At gøre dette;

  1. Åbn filoverførselsskærmen: Tryk på ‘File Transfer Button’ i filafsnittet for at åbne skærmbilledet Filoverførsel.
  2. Tilføj en Dropbox-forbindelse: Tryk på + knappen (1) og vælg Dropbox-forbindelse (2) for at tilføje en ny Dropbox-forbindelse.
  3. Konfigurer forbindelsen: Du kan tilføje en brugerdefineret titel, der vises i forbindelseslisten (især nyttig, hvis du vil oprette forbindelse til flere forskellige Dropbox-konti). Tryk på linkkontoen.
  4. Indtast Dropbox Legitimationsoplysninger: Hvis du har Dropbox installeret, åbner den og giver dig mulighed for at linke din Dropbox-konto til denne forbindelse. Hvis du ikke har Dropbox installeret, skal du indtaste email og adgangskode til din Dropbox-konto og trykke på knappen Log ind (3) for at linke din Dropbox-konto til denne forbindelse.
  5. Afslut Konfiguration: Dropbox-forbindelsen er nu knyttet til din Dropbox-konto. Tryk på knappen Udført.
  6. Forbinde: Du kan trykke på den nyoprettede forbindelse for at oprette forbindelse til din Dropbox-konto.

Hvis du kun vil have et par udvalgte filer, der skal synkroniseres på din computer, kan du vælge funktionen Selective Sync i din Dropbox.

Du kan overføre filer i din Dropbox til din nye computer ved hjælp af desktop-appen og en af ​​disse metoder:

  • Link computeren til din konto i din desktop-app og lad dine filer downloade automatisk.
  • Kopier dine filer manuelt fra en bærbar lagerenhed (f.eks. En USB eller en ekstern harddisk) til Dropbox-mappen på den nye computer. Applikationen vil indeksere filerne og se, at de er de samme filer i din konto.

Én gang er alle dine filer, fotos og videoer, dokumenter osv. Alle blevet overført til din Dropbox-konto. Du kan få adgang til dem når som helst og hvor som helst du vil have, herunder når du er offline.

Nogle gange, når du flytter dine filer eller deler dem, er der en mulighed for, at dine filer kan gå glip af. Dybest set at sige, at der er en række grunde og mulige årsager til manglende og ødelagte filer. I så fald skal du bruge data recovery software, der hjælper med gendanne slettede filer uden besvær.

 

Hvordan man Adgang Filer fra Dropbox? was last modified: december 9th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*