Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan man Adgang Filer fra Dropbox?

Hvor ofte tænker vi, om vi nemt kan få adgang til vores filer fra Dropbox? Hvorvidt vores filer vil være sikre, og om denne backup er god nok. Nå, det er helt normalt at have disse tvivl. Da de fleste af de ting, vi har gemt i vores computere, er vigtige. Filerne, præsentationerne, billederne og videoerne osv., hver af disse har deres egen plads og betydning i vores liv. Med at skulle gemme alle disse ting på vores desktops og ønsker bekvemmeligheden ved at få adgang til dem hvor som helst. De fleste af os er begyndt at kigge rundt på de muligheder, der er derude. Med en god del af befolkningen vælger Dropbox Desktop Application, for de funktioner og muligheder, den har. Det virker bestemt som en god mulighed.

Grundlæggende Viden på Dropbox:

Dropbox-appen virker praktisk, da den kører på Windows, Mac og Linux-operativsystemer. Det giver dig adgang til din Dropbox direkte gennem en mappe på din harddisk. Det er hjemsted for alle dine billeder, videoer, dokumenter osv. Brug af Dropbox på din computer er som at bruge enhver anden mappe på din harddisk. Den eneste undtagelse fra dette er de filer, du trækker ind i din Dropbox-mappe, synkroniseres automatisk online. Den bliver knyttet til din konto, så du kan få adgang til dem fra enhver anden computer eller mobilenhed. Denne app kører i baggrunden og holder automatisk dine filer synkroniseret og sikkerhedskopieret online. Dette betyder dybest set, at du ikke skal manuelt uploade eller downloade filer i din Dropbox-mappe. Derfor kan du nemt gendanne data, der går tabt på grund af strømsvigt, systemnedbrud eller andre årsager.

Nu ved du alt, hvad du kan gemme på Dropbox. Hovedspørgsmålet er, hvordan får du adgang til dine filer fra Dropbox? Svaret er enkelt og nemt at gøre. Læs videre for at vide mere…

For at få adgang til dine filer fra Dropbox skal du have en konto i Dropbox Desktop-appen eller Dropbox-mobilappen. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en på hjemmesiden.gendan slettede filer dropbox

Når du har åbnet en konto, kan du begynde at overføre dine filer til din Dropbox-konto. At gøre dette;

  1. Åbn filoverførselsskærmen: Tryk på ‘Filoverførsel-knappen’ i filafsnittet for at åbne skærmen Filoverførsel.
  2. Tilføj en Dropbox-forbindelse: Tryk på +-knappen (1) og vælg Dropbox-forbindelse (2) for at tilføje en ny Dropbox-forbindelse.
  3. Konfigurer forbindelsen: Du kan tilføje en brugerdefineret titel, der vises på forbindelseslisten (især nyttig, hvis du vil oprette forbindelse til flere forskellige Dropbox-konti). Tryk på Link konto.
  4. Indtast Dropbox Legitimationsoplysninger: Hvis du har Dropbox installeret, åbnes den og giver dig mulighed for at linke din Dropbox-konto til denne forbindelse. Hvis du ikke har Dropbox installeret, skal du indtaste e-mailen og adgangskoden til din Dropbox-konto og trykke på knappen Log på (3) for at knytte din Dropbox-konto til denne forbindelse.
  5. Afslut Konfiguration: Dropbox-forbindelsen er nu knyttet til din Dropbox-konto. Tryk på knappen Udført.
  6. Forbinde: Du kan trykke på den nyoprettede forbindelse for at oprette forbindelse til din Dropbox-konto.

Bonus tip:  Nogle gange har du måske ubevidst slettet filerne fra Dropbox og kan have problemer med at gendanne dem. Her er en komplet guide, der hjælper dig gendanne slettede filer fra Dropbox.

Hvis du kun ønsker, at nogle få udvalgte filer skal synkroniseres på din computer, kan du vælge funktionen Selektiv synkronisering i din Dropbox.tilgå filer dropbox

Du kan overføre filer i din Dropbox til din nye computer ved hjælp af desktop-appen og en af disse metoder:

 • Knyt computeren til din konto i din desktop-app, og lad dine filer downloades automatisk.
 • Kopier dine filer manuelt fra en bærbar lagerenhed (såsom en USB eller en ekstern harddisk) til Dropbox-mappen på den nye computer. Applikationen vil indeksere filerne og se, at de er de samme filer på din konto.

En gang er alle dine filer, billeder og videoer, dokumenter osv. alle blevet overført til din Dropbox-konto. Du kan få adgang til dem når som helst og hvor som helst du vil, inklusive når du er offline. Hvis du har mistet nogen Dropbox-filer enten på computeren eller i skyen, kan du bruge en betroet datagendannelsesværktøj. På denne måde kan du gendanne tabte data, der tidligere blev gemt på din computer.

Nogle gange kan dine filer forsvinde, mens du flytter dine filer eller deler dem, der er en mulighed. Dybest set er der en række årsager og mulige årsager til manglende og beskadigede filer. I et sådant tilfælde skal du bruge datagendannelsessoftware, der hjælper med gendannelse af slettede filer under flytning.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply