Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Adgangskode Beskyttet Datafil og Slå Fokuseret Indbakke Funktion fra

Vi får det meste af vores arbejde udført og gjort let på grund af e -mails. Men hver gang vi skal dele vores computere eller bærbare computere med en kollega, ven osv. Vi bliver bekymrede og finder undskyldninger for at afvise dem. Nå, hvad gør du, når du ikke får mulighed for at afvise dem? Grunden til en sådan uhøflighed er jo på grund af alle de vigtige officielle e -mails, som du har sendt og modtaget, og som kun var beregnet til dine øjne, har en åbenbar risiko. Dette begrænser sig ikke kun til arbejdsdata, men også når du deler dit system, der har personlige e -mails og oplysninger, som du gerne vil beskytte mod nysgerrige øjne. Hvad gør du på det tidspunkt?

Når du ved, at der er vigtige og følsomme oplysninger på dit system, er den bedste og nemmeste måde at beskytte det på ved at angive et kodeord på din datafil. Nysgerrig efter at vide, hvordan du kan beskytte din datafil med adgangskode? Godt, det er trods alt ganske simpelt, at du er klar over, at ingen kan kigge ind på din e -mail -konto, medmindre de logger ind. Så hvordan går du frem til at beskytte din datafil med et kodeord?

Indstilling af Adgangskode på Outlook Datafil:

Inden vi begynder, skal du vide, at adgangskoden ikke er for udvalgte dele af kontoen, men i stedet er det for hele kontoen eller hele datafilen på kontoen. Nedenstående trin vil guide dig til, hvordan du opretter en adgangskode beskyttet datafil.

 1. Åbn din Outlook, klik på Filer, og klik derefter på Kontoindstillinger.
 2. Når du klikker på Kontoindstillinger får du en rullemenu, hvor du bliver bedt om at klikke på Kontoindstillinger igen. Fortsæt og klik på det.
 3. Der kommer et lille vindue med små faner på toppen som e -mails, datafiler, RSS -feeds, SharePoint -lister osv. I det klik på datafiler,
 4. Derefter klikker du på Indstillinger øverst, når du gør det i det lille vindue, der åbnes, får du mulighed for at ændre adgangskode. Vælg ændring af adgangskode.
 5. Umiddelbart åbnes endnu et lille vindue, der spørger dig om detaljer som
 6. Old Password………
 7. New Password……
 8. Verify Password…
 9. Indtast den nye adgangskode og bekræft adgangskoden, og klik på OK.
 10. Når du klikker på Ok, kan du gå videre og lukke alle de små vinduer, der blev åbnet.

Således har du konfigureret adgangskode til dine datafiler.

Outlook’s Nye Funktion: Fokuseret Indbakke

Bortset fra at beskytte vores datafiler mod private øjne, er den anden ting, der er en ganske opgave i sig selv, at organisere dine e -mails. E -mail -sortering er og kan være en meget kedelig opgave for nogle. Det er netop derfor, Microsoft Outlook 2016 er kommet ud med en ny funktion i Focused Inbox. I denne funktion vil du kunne sortere dine e -mails – de vigtige e -mails i Fokuseret indbakke og de almindelige e -mails i Other. Denne funktion lanceres langsomt i henhold til Office 365 -politikkerne. Så hvis du ikke kan få adgang til denne funktion med det samme, skal du ikke gå i panik, fordi den ikke er tilgængelig overalt endnu. For dem, som denne funktion er tilgængelig for på deres computere. Her er hvordan du deaktiverer/aktiverer fokuseret indbakkefunktion.

Slå fokuseret indbakkefunktion fra på computeren

 1. Hvis du bruger Outlook 2016, skal du klikke på fanen Vis øverst.
 2. Derefter kan du vælge Vis fokuseret indbakke. I denne funktion er fanen Fokuseret og Other fanen vises oven på din postkasse.

Derved får du oplysninger om e -mails, der går til Other eller til Fokuseret. Du kan også skifte mellem fanerne, når som helst du vil kontrollere det. De samme to trin kan gentages for at slukke/tænde

I mellemtiden er denne funktion allerede til stede i Outlook -apps på smartphones og tablets. Så hvorfor ikke få et forspring i den nye funktion ved at få viden om, hvordan du slår denne funktion fra/til i dine smartphones og tablets.

For at vide, hvordan du bruger denne funktion i dine smartphones, skal du blot følge nedenstående trin.

Slå fokuseret indbakke funktion fra på smartphone

 1. Åbn din Outlook på din smartphone, og klik på tandhjulsikonet øverst.
 2. Når du gør det, kommer der en lang liste med indstillinger til dig. I den ene mulighed er Fokuseret indbakke.
 3. For at deaktivere det skal du flytte skifteren ved siden af.

Nu hvor du har et bedre kendskab til den nye funktion i Outlook. Bare ved, at hvis du eksperimenterer med din Outlook og foretager nye ændringer i indstillingen, hvis du ender med at få en fejlmeddelelse som ‘Outlook -fejl 0x800ccc0f, mens du sender/modtager e -mails. Så behøver du ikke bekymre dig bare husk, der er en let og enkel løsning til reparations fejl 0x800ccc0f i Outlook.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply