Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Nye Funktioner i Adobe InDesign CC 2017

Den nye opdatering i Adobe InDesign kom med et ganske godt produktudviklingsarbejde. Med mange interessante nye funktioner i Adobe InDesign cc2017 og nogle gode løsninger. Opdateringen er en af ​​de mest foretrukne, som du kan bruge til mange formål. Der er mange forbedringer som foden og spændt søjlefunktioner. Det lader til, at Adobe har taget sig af hele sin brugerbas, mens man arbejder på den.

Adobe InDesign er et af de mest interessante applikationer udviklet af Adobe-systemer. Den er udviklet omkring et årti og en halv siden til desktop publishing. Det har tjent til et stort antal mennesker, der arbejder på forskellige områder. Den mest anvendte software finder i bogudgivelse, plakatoprettelse, flyers og avisforlagsbranchen.

Den seneste version af adobe indesign cc blev offentliggjort for 2 måneder siden. Fra sin tidligere version, der blev udgivet i 2016, men blev opkaldt Adobe InDesign cc 2015. Den seneste version af denne software blev udgivet den 2. november 2016. Se de nyeste funktioner i Adobe InDesign cc2017 og dens nye funktioner.

Hyperlink fejlene

I de tidligere versioner af dette værktøj var det stort set bekymret for printdesignet. Den senere udvikling involverede inklusion af hyperlinks. Dette gøres generelt med indsigt i bedre interaktion på tværs af forskellige platforme.

Tidligere, da du skulle tilføje hyperlinks, ville du have brug for andre værktøjer som f.eks. Acrobat eller HTML-link. Med denne hyperlinking funktion er kompatibiliteten af ​​dette værktøj stærkt forbedret.

Den nyeste version af denne software har også denne funktion. Men i de tidligere versioner har hyperlink brugt til at forårsage problemer. Dette var i form af at gøre den overordnede funktionalitet langsom. Nogle af tweaking og fixering til denne nye version er helt sikkert blevet gjort. Den nye version har alle hyperlinking-funktionerne og det hæmmer ikke arbejdsgangen nu.

Ordinære tal og ligaturtekst

Det generelle udtryk for ordinære tal er ordinaler. Tallene som 2., 3., 4. osv. Omfatter ordinære tal. Disse ordinære tal har deres anvendelse under design i InDesign cc2017. Så mens du opretter flyers, plakater osv. Og vil bruge ordinalnumrene i din tekst. Den nye opdatering giver dig mulighed for at anvende ordinære egenskaber i din tekst.

Når du vil tilføje et ordinummer i din tekst, giver den nye adobe indesign cc 2017 os mulighed for at bruge ordinære egenskaber. Værktøjet giver også nem indlæsning af brøkdele også.

Ligaturer er sammenkædede tekster eller bogstaver, der anvendes i designet. Nogle af de meget vigtige dele af designet består af ligaturteksterne. Ligaturteksten er som et ligament mellem to bogstaver. Designerne genererer tekster eller breve, der skal tilsluttes, dette kaldes en ligatur.

InDesign fodnoter

De tidligere versioner af dette værktøj havde fodnotefunktioner, der strækker sig langs bredden af ​​kolonnen. Dette var et problem, da fodnoter var begrænset til kolonnen. Den nye opdatering i Adobe InDesign gør det muligt for brugeren at oprette fodnoter, der kan køre på tværs af sidebredden. Dette giver os mulighed for at lave en fodnote på tværs af mange kolonner.adobe photoshop indesign

Tidligere var der en standardindstilling til oprettelse af fodnoten på designsiden. For hver side var fodnoter begrænset til bredden af ​​en enkelt kolonne. Den nye version har en standardindstilling, der skaber fodnoter på tværs af bredden af ​​den designede side.

At bruge denne funktion;

Gå til dokumenterne fodnoter menuen

Marker afkrydsningsfeltet ‘Spanfodnoter på tværs af kolonner’.

Kontrolpanel

Den nye Adobe InDesign cc2017 har nogle fantastiske funktioner, en af ​​dem er kontrolpanelfunktionen. Denne funktion gør det muligt at tilpasse kontrolpanelet direkte fra grænsefladen. Kontrolpanelet vises oven på værktøjsgrænsefladen. Den øverste linje kaldes menulinjen i indesign cc og lige under den er kontrolpanelet.

Denne nye funktion har elimineret indsatsen for at gå til indstillingerne i InDesign og foretage en ændring. Med denne nye funktion kan du ændre indstillingerne direkte. Nu er betjeningspanelet let tilgængeligt. Du kan bruge det direkte fra værktøjets grænseflade.

Udover dette kan de filer, du opretter, konvertere disse filer til at bruge dem i ældre versioner af InDesign. De fleste gange, når du konverterer eller overfører InDesign-filer, kan du støde på tab af filer. I så fald skal du være opmærksom på metoden til gendanne filer Adobe Indesign for at undgå yderligere problemer.

Denne seneste version af Adobe InDesign har fyldt et tomrum ved at fastsætte nogle fejl fra de tidligere versioner af dette værktøj. Hvis du har licensen, skal du begynde at bruge dette fantastiske værktøj.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply