Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Advarsel!! CHKDSK reducerer din diskplads. Men det er til dit gode

Microsofts harddiskscanning og reparationsprogram, CHKDSK (“check disk”) er muligvis ikke kendt for en fælles Windows-bruger. Det har været i Windows i mere end 2 årtier. Selv på Microsofts nyeste OS – Windows 10, er dette værktøj tilgængeligt i både kommandolinjeformat og grafisk format.

At køre CHKDSK i Windows 10 er meget enkel. Bare forsikre dig om, at du har administrative rettigheder til det. Nogle gange kan checkdiskprocessen vare lang tid – især når du har en større harddisk.

Men i dag, lad os ikke diskutere “hvordan” spørgsmål. I stedet tænker jeg på at løse et problem – der opstår af flere brugere efter at have kørt CHKDSK. De fleste af dem har rapporteret:

Efter at have kørt CHKDSK kommando, blev min harddiskplads reduceret til en betydelig grad.

Sandsynligvis er det første logiske svar, der kommer til dit sind, når du læser dette problem, det – det skete på grund af en dårlig kommando. Men det er ikke helt sandt.

Tillad mig at grave dybt ind i emnet

Grundlæggende er CHKDSK et filsystem integritet verifikator. Det løser logiske filsystemfejl og markerer dårlige sektorer på diskens overflade. Hele CHKDSK-aktiviteten kan opdeles i 5 faser, hvor 4. og 5. fase er valgfri.

1. fase (Checke for konsistens): Her undersøger CHKDSK hvert arkivsegment af et volumen til sin MFP (Master File Table) for intern konsistens.

2. fase (Kontroller indekser): I denne fase kontrollerer CHKDSK hver mappe på volumenet og verificerer, at hver fil eller undermappe der er refereret i en mappe eksisterer som en gyldig filoptagelse i MFT. Det kontrollerer også for cirkulære katalogreferencer.

3. fase (Kontrol af sikkerhedsbeskrivelser): Her verificerer CHKDSK sikkerhedsbeskrivelse forbundet med filer / mapper. Disse beskrivere indeholder oplysninger om ejerskab af fil / mappe, filtilladelser mv.

4. og 5. fase (Kontrol af sektorer – Valgfri): Hvis en bruger ønsker det, kan han / hun gå med dette ekstra trin. Her i 4. fase verificerer CHKDSK de klynger, der anvendes. I den femte fase verificerer CHKDSK klynge, som i øjeblikket ikke er i brug. Disse faser kan forbruge mere tid afhængigt af drevets størrelse.

Nu har du fået en ide om emnet. Så det er nemt for mig at forklare den egentlige årsag til problemet.

Kontrol af sektorer, der bruger CHKDSK, er en valgfri fase i processen. Personer, der har bemærket en reduktion i deres diskplads efter CHKDSK, kunne have valgt denne mulighed for at kontrollere dårlige sektorer på drevet. Hvad der til sidst skete, ville være – flere antal dårlige sektorer er markeret og blokeret af CHKDSK. Da antallet af dårlige sektorer stiger, kan en bruger se en betydelig reduktion på hans / hendes harddiskplads.

Forøgelsen af ​​antallet af disse dårlige sektorer kan være et alvorligt problem, da det angiver en mulig harddiskfejl. Med CHKDSK kan du enten springe over scanning for dårlige sektorer eller forsøge at gendanne data fra disse sektorer. Men der er en ubestridelig kendsgerning – nogle data kan blive ødelagt. Så det er altid godt at tage backup af dine vigtige data, der hellere skyldes dette værktøj.

Konklusion

Sektorer på en harddisk kan blive dårlige / defekte på grund af en række årsager – især aldring. CHKDSK er et værktøj, der advarer dig om behovet for at tage sig af dine værdifulde filer ved at kortlægge dårlige sektorer på et drev. Også dette værktøj forsøger at gendanne data fra defekte sektorer op til en vis grad. Så tillid til dette værktøj vil ikke forårsage nogen skade, faktisk er det et godt tegn på, at du fik at vide om din harddisks helbred.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply