Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Afspil MOV Videofil Android

Android understøtter ikke QuickTime-formatet. Så det er lidt frustrerende, når du ikke kan afspille QuickTime MOV-video på din Android-tablet eller smartphone. I en sådan situation skal du enten konvertere MOV-filen til et andet format, der er kompatibelt med Android, eller bruge en Android-medieafspiller, der muliggør afspil mov filer format.

Så lad os se, hvordan man bruger disse metoder til at afspille QuickTime MOV-video på Android.

Metode 1: Spil QuickTime .mov med Android Medieafspiller

Der er mange Android-medieafspillere til rådighed, der kan hjælpe dig med at afspille MOV-video med din Android-enhed. Du skal dog være forsigtig, da valg af en usikker applikation kan føre til MOV ingen video eller synkroniseringsproblem med MOV-lyd-video. Du kan prøve en af disse medieafspillere for at afspille .mov-filen. Her viser vi 2 spillere, som du kan bruge.

  • VLC medieafspiller:VLC medieafspiller er den mest anbefalede, da den kan afspille næsten enhver videofil. Også VLC-afspilleren er for nylig blevet forbedret med nogle ændringer; så selvom du ikke planlægger at bruge den til at afspille MOV-video, er det stadig en god ide at have den på Android-enheder.
  • MX-afspiller:Dette er en anden app, der afspiller .mov videofil. Faktisk bruger mange Android-brugere denne app; for det meste dem, der bruger set-top-bokse, XBMC osv. Det indeholder nogle af de bedste funktioner og har eksisteret i lang tid nu i Android-videospiller-spillet.

Metode 2: Konverter MOV til et Format der er Kompatibelt med Android

På trods af mange Android-medieafspillere, der er tilgængelige til at afspille MOV-filer, er der tidspunkter, hvor mange af dem ikke afspiller videoen i høj kvalitet. Nogle apps kan også bremse downloadprocessen på din enhed. Så hvad kan du gøre i disse situationer? Her kommer den næste metode: For at afspille MOV-fil på Android-telefoner, kan du downloade et videokonverteringsværktøj til at konvertere MOV-filen til et format,konverter fra mov til mp4, der er mere egnet til at blive afspillet på Android. Der er mange tilgængelige videokonvertere, vælg den rigtige til at konvertere .mov-filen.android mov video file

Du skal være forsigtig, når du bruger videokonverteringsværktøjer til at konvertere en .mov-fil. Hvis du bruger et upålideligt værktøj, er der chancer for, at videoen bliver ødelagt. Hvis din MOV-fil blev ødelagt efter konvertering, kan du bruge dette værktøj til at rette det. Dette MOV-reparationsværktøj løser QuickTime MOV spiller ikke efter korruption, på blot et par skridt. Det hjælper endda med at reparere beskadigede, ødelagte, ikke åbne, utilgængelige MOV- og MP4-videofiler på en sikker måde.mkonverter mp4 til mov

Yderligere Information: Der er tidspunkter, hvor du mister vigtige videoer eller fotos fra dit kameras SD-kort. Hvis du leder efter en software til at hente filer tilbage, så er det her nemme trin til gendan data fra ulæseligt SD kort, beskadiget, formateret og RAW SD-kort.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply