Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Afspil Redigering Konverter MXF-Filer Windows Mac

Canon er det første firma, der lavede sine MXF-videoer til styring og afspilning uden brug af fuldbrun NLE-software (ikke-lineær redigering). For at gøre dette kom det med softwaren kaldet XF Utility. Dette værktøj tilbyder forskellige muligheder for styring og afspilning af klip optaget med Canon HD-videokameraer kompatible med MXF-filer.

For at sikre, at deres videoer har den bredeste kompatibilitet med eksisterende industriinfrastruktur og ikke-lineære redigeringssystemer (NLE), vedtager Canon MPEG-2 til Professional Camcorder. Men MXF-codec giver den båndbredde, der er nødvendig for at fange den overlegne opløsning og farve i spektakulær detalje, som det er vanskeligt for almindelige spillere at have råd til. Så Canon frigav en tredje app-XF Utility for at hjælpe brugerne med at afspille videoer.

Men stadig har Windows- og Mac-brugere rapporteret, at de har et problem med at afspille og redigere Canon MXF-videoer! Hvis du er en blandt dem, skal du ikke bekymre dig. Her er en nem måde at løse problemet. Og den effektive løsning er at få Brorsoft MXF Converter som kan transkode Canon MXF-filer til ethvert populært format til afspilning overalt, når som helst på Windows såvel som Mac.  

Hvordan Transkoder MXF-Filer Canon på Mac og Windows?

Bare hent Canon MXF Converter-softwaren, og følg nedenstående trin for at overføre MXF-filer til glat at spille, redigere eller uploade.

Trin 1. Indlæs Canon MXF-videoer

Installer og start Canon MXF Converter på dit system. Klik “Add” eller “Add From Folder” knap for at indlæse kilden Canon MXF-filer. (Eller du kan trække og slippe MXF-filer til softwarens vinduesliste.) Om nødvendigt kan du klikke på knappen “Merge into one” at kombinere flere videoer til en fil.

Trin 2. Indstil outputformat

Klik “Format” kolonne for at vælge det bedste videoformat til output. Hvis du vil have almindelige MP4-filer til afspilning, kan du vælge Common Video -> H.264 Video (* .mp4); Hvis du vil have HD MP4-filer til brug, kan du vælge HD Video -> H.264 HD Video (* .mp4). Du kan også vælge andre videoformater til afspilning, såsom M4V til Apple TV, MOV til QT.

Trin 3: Begynd med at konvertere Canon MXF-filer

Når du er tilfreds med alle indstillinger, kan du klikke på “Convert” og lad softwaren gøre Canon MXF til MP4 / MOV / FLV / AVI / MPEG-konvertering. Efter konverteringen kan du klikke på “Open” for at finde de konverterede videofiler. Nu kan du afspil redigering konverter MXF-filer Windows Mac uden besvær.

Vejen til at kode Canon MXF-filer i Windows og Mac er imidlertid næsten den samme. Bare sørg for at få den rigtige version i henhold til din computers operativsystem!

Nogle nyttige tip

  • Det “Settings” -knappen giver dig mulighed for at justere outputparametre, som du vil, såsom opløsning, bitrate osv.
  • Redigeringsfunktion er tilgængelig i Canon MXF-filkonverter. Du kan beskære, beskære, tilføje vandmærke eller justere effekten til MXF-videoerne

“Ligesom Canon MXF Converter, der hjælper med at løse problemet med at afspille videoer, er der også applikationer, der er specielt designet til reparation af beskadigede videofiler. Hvis du har nogen korrupte Canon MOV fil og ønsker at reparere, så er Remo MOV Repair Tool det anbefalede.”

Om Canon MXF Converter-software

Ovennævnte nævnte Canon MXF Converter er en let at bruge, men alligevel kraftfuld Converter og Editor. Det er i stand til at transkode Canon MXF-filer til alle populære videoformater, herunder MP4, MOV, AVI, MKV, FLV, MPEG, samt nogle professionelle kodere, Apple Intermediate Codec, ProRes og DNxHD – hvilket sikrer maksimal redigeringskvalitet og effektivitet, når du arbejder med iMovie, Final Cut Pro, henholdsvis Adobe Premiere eller Avid Media Composer.

Ikke kun dette, det giver dig også mulighed for at justere videolysstyrke, kontrast, mætning og lydstyrke. Generelt kan vi sige, at du kan bruge denne software til konverter MXF-filer Canon at spille hvor som helst og når som helst uden besvær i Windows såvel som Mac i alle nyeste versioner.

“Når du prøver at konvertere MOV-filer, og hvis noget gik galt, er der store chancer for videofilkorruption, og MOV-videoen kan muligvis ikke afspilles. I sådanne tilfælde anbefales et professionelt videoreparationsværktøj til at løse problemet.”

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply