Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Aktivere Finde og Rydde op Samtaler i Outlook

Microsoft introducerede konceptet Conversation View med Outlook 2010, som relativt ligner Gmails samtaletråd. Det aktiveres som standard i nyere versioner af Outlook, men du bliver nødt til at tænde det manuelt, hvis du har opgraderet fra en ældre version af Outlook.

Du relaterer muligvis til en samtalsvisning med udtrykket e -mailtråd. En samtalsvisning er et komplet sæt e -mail -meddelelser, der starter fra den seneste besked til alle svar. Alle meddelelser i en samtale vil for det meste have det samme emne. For eksempel, når en besked sendes til nogen, og de svarer, bliver det til en samtale. Og i mange samtaler kan der være mange svar frem og tilbage fra flere personer. Samtalsvisning hjælper med at få den komplette liste over hele e -mail -samtalen inden for få sekunder.

Det kan dog også være ubelejligt, da det vil skjule beskeder i tråden, når samtalerne er lange. Da den nyeste besked er på toppen, kan ældre meddelelser blive svære at finde. Så oprydningsfunktionen i Outlook -samtale kan hjælpe med at reducere antallet af meddelelser i en mailmappe.

Selvom konversationsvisningen hjælper med at liste alle e -mailsamtaler samme sted, er det ikke ualmindeligt, at en e -mail forsvinder fra ethvert e -mailsystem. Typisk forsvinder e -mails, når en e -mail ved et uheld slettes. Senere vil vi også se, hvordan vi sporer de manglende e -mail -beskeder.

Bemærk: I konversationsvisning er e-mails normalt oprindeligt skjult under de øverste meddelelser med et rullemenu øverst til venstre for at angive, at du har en tråd herunder.

Hvordan Tænd/Sluk Outlook Samtalevisning?

 1. Åbn Microsoft Outlook, klik på View fane

Click on View tab can be viewed in the middle

 1. Tjek Show as Conversationboks for at slå samtalevisningen til.

Når samtalevisningen er slået til, vil meddelelser have et rullemenu øverst til venstre, der angiver, at en tråd er vedhæftet, og alle e-mails i den tråd vil blive grupperet under den nyeste meddelelse.

Show as Conversation has been underlined. Check the Show as Conversation box to turn on the conversation view.

Fjern markeringen i Show as Conversation boks for at slå samtalevisningen fra.

 Show as Conversation has been underlined. Uncheck the Show as Conversation box to turn off the conversation view.

 1. Du kan vælge den mappe, du vil anvende samtalevisningen på.

Window pops up asking us to select the folder we want to apply the conversation view to.

Hvordan Rydde op Samtaler i Outlook?

Samtaleoprydning evaluerer indholdet af hver besked i samtalen. Hvis en meddelelse er fuldstændig indeholdt i et af svarene, slettes den tidligere meddelelse. Overvej det efterfølgende eksempel.

Roy, Tony og Lucas planlagde at tage på tur, så Roy sendte en besked til Lucas og Tony for at fastsætte dato og sted. Lucas svarede både Roy og Tony, og i hans Outlook -beskedtekst inkluderede Roy hele originalbeskeden. Nu så Tony Lucas besked og svarede både Roy og Lucas. Tonys svar indeholdt alle de tidligere meddelelser i samtalen. Samtaleoprydning sletter alle meddelelser undtagen den seneste fra Tony, fordi der i denne besked er en kopi af alle de tidligere meddelelser.

Oprydning i Outlook -samtale er mest nyttig i samtaler med forskellige svar frem og tilbage, især med flere modtagere.

Funktionen Oprydning af samtale i Microsoft Outlook kan reducere antallet af meddelelser i postmappen. Redundante meddelelser under en samtale flyttes til Deleted items mappe.

Hvordan ryd op i Outlook samtaler i 2 enkle trin

Forsigtig: Når du har brugt samtaleoprydning, bliver meddelelserne slettet, og du skal muligvis igennem mange komplikationer på grund af det.

 1. Klik på Home, placeret øverst til venstre på din Outlook -startskærm

Home tab has been underlined which is located on the top left side of your Outlook home screen.

 1. Klik på Clean Upog vælg den handling, du skal udføre.
 • Oprydning af samtale

Fjern redundante meddelelser i den valgte samtale.

 • Ryd op i mappen

Fjern de overflødige meddelelser fra hver samtale i den valgte mappe.

 • Ryd op i mappe og undermapper

Fjern alle de redundante meddelelser fra hver samtale i den valgte mappe og undermappe.

After clicking on Clean Up a drop-down box appears showing Clean up Conversation, Clean up folder, Clean up folder & subfolder.

Hvorhen Finde Savnet Samtaler i Outlook

Manglende e -mails er ret irriterende. Hvis din e-mails forsvandt fra Outlook, du vil gerne finde ud af hvorfor. Endnu vigtigere er, at du gerne vil finde ud af, hvordan du får de manglende e -mails tilbage.

For at gendanne dine mistede Outlook -e -mails er her nogle få primære mapper, hvor du muligvis leder efter manglende e -mail -beskeder:

 1. Arkivmappe

Outlook opretter denne mappe første gang du arkiverer en besked. Ældre meddelelser sendes automatisk til arkivmappen efter en defineret periode.

 1. Slettede genstande mappe

Dette er standardmappen i MS Outlook, hvor meddelelser går, når du sletter dem.

 1. Uønsket e-mail mappe

Denne mappe er også en MS Outlook -mappe. E -mails, der ser ud til at være uønskede meddelelser, går til mappen Uønsket e -mail.

 1. Spam mappe

Outlook har en standardmappe til spam -meddelelser, der er gemt i mappen Uønsket e -mail. Men hvis du bruger et tredjeparts spamfilter-tilføjelsesprogram, kan du også have en separat spam-mappe genereret af tilføjelsesprogrammet.

Ikke desto mindre, hvis du ikke er i stand til at finde din e -mail i nogen af mapperne som nævnt ovenfor, slettes den enten permanent, eller den kan gå tabt på grund af korruption. Du kan altid stole på Remo reparer Outlook PST at komme sig slettede eller mistede e-mails fra Outlook. Remo Repair Outlook PST -værktøj kan ikke kun gendanne tabte eller slettede e -mails, men fungerer også med avancerede Outlook -datafilreparationsalgoritmer til sikkert at reparere beskadigede, korrupte og utilgængelige PST -filer.

Konklusion

Endelig kan administration af dine Outlook -meddelelser eller data gøre mange ting lettere. Selvom Outlook -samtalevisning bare handler om at navigere gennem e -mails, får den dig også lettere til at finde meddelelser. Der er mange flere sådanne muligheder og genveje i Outlook, der helt sikkert kan øge din produktivitet. Kommenter venligst dine foretrukne Outlook -tip i kommentarfeltet herunder.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply