Almindelige PS5 Problemer og Reparere

PlayStation 5 med den forbløffende konsol og killer-spil som Astros Playroom og Demon’s Soul har været et varmt emne, siden Covid overtog. Da de fleste af os låst inde i hjemmet, blev PS5s popularitet større end børn og unge og blev en husstands ting. Stigningen i antallet af brugere afslørede imidlertid også nye problemer, der har hæmmet brugeroplevelsen.

I denne artikel får du kendskab til forskellige PS5-problemer, som du måske står over for, når du bruger konsollen. Så lad os tale mere om nogle af de mest almindelige PS5 problemer og reparere dem effektivt.

Hvordan Reparere Almindelige PS5 Problemer

Nedenfor er nogle PS5-problemer, man kan stå over for, når du bruger konsollen:

 • PS5-forbindelsesproblemer
 • Overførsel af data fra en PS4 eller PS3 til PS5 ved hjælp af et LAN eller et USB-kabel
 • PS5-hviletilstandsproblem
 • PS5 i kø til downloadfejl
 • PS5 Freeze-udgave
 • Fejlkode CE-108262- 9
 • PS5 Ekstern harddisk korruption

PS5 Forbindelse Problemer:

De fleste brugere har stødt på forbindelsesproblemer relateret til PSN, som de ikke kan downloade spil og spille online via PlayStation-netværket.

Hvordan løses PS5-forbindelsesproblemer?

Det anbefales at tage routeren ud og slukke for din konsol i et stykke tid. Tilslut derefter routeren efter et stykke tid, og tænd din PS5-konsol. Kontroller, om PS5-problemet er rettet eller ej. Hvis ikke, er det bedst at interagere med det tekniske team fra Sony.

Overførsel af Data fra en PS3 eller PS4 til PS5 ved Hjælp af et LAN eller et USB Kabel

Skifter du fra PS3 eller PS4 til PS5? Overvejer du at overføre data fra PS3 eller PS4 til PS5? Krasjer dit system, mens du gør det?

Når du skifter fra PS3 eller PS4 til PS5, kan du tænke på at overføre data. De fleste brugere har stødt på svimlende antal nedbrud som fuld hardwarefejl eller tab af data mens du flytter fra harddisken eller forsinkelse i overførselstid. Man har muligvis også oplevet fejl som genstart dit system, før det blev brugt, og nogle større nedbrud, der muligvis lukker din konsol.

Det anbefales at overføre data via WIFI i stedet for at bruge et LAN eller en USB-port til at overføre data fra PS3 eller PS4 til PS5. Hvis du stadig står over for problemet, skal du kontrollere, om din PlayStation-software er opdateret.

Bemærk: Hvis du står over for datatabsscenarier, kan du bruge en professionel datagendannelsessoftware, der kan hjælpe dig med at hente dine mistede data med lethed.

PS5 Hvil Tilstand Problem

PS5-hviletilstandens nedbrudsproblem er en af de største PS5-fejl, som de fleste brugere har stødt på siden lanceringen. De fleste af PS5-brugerne har rapporteret, at når de sætter deres konsol i hviletilstand, går konsollen tilsyneladende ned. Denne fejl i PS5 fører generelt til, at spillet går ned eller endda taber permanent gemt spil.

Hvordan løser jeg PS5-hviletilstandsproblemer?

For at løse PS5-hviletilstandsproblem genstart din konsol eller deaktiver hviletilstandsindstillingen på PS5 eller luk din PS5-konsol i stedet for at bruge hviletilstandsindstillingen.

Følg nedenstående trin for at deaktivere hvilemodus, indtil der er nogen opdateringer til patch for at løse hvilemodusproblemet på PS5:

 1. Naviger til settings menu under startskærmen, og vælg derefter power saving 
 2. Vælg Set Time Until PS5 Enters Rest Modemulighed, og klik derefter på Don’t Put in Rest Mode.
 3. Når du er færdig, skal du genstarte din PS5-konsol og kontrollere, om dette PS5-problem er løst eller ej.

PS5 I Kø til Download Fejl

Denne fejl opstår normalt, når du prøver at downloade et spil, du ejer, download vil normalt ikke starte eller bliver sat i kø eller sat på pause efter et stykke tid. Før du går videre og retter køen til downloadfejl, skal du bare sikre dig, at din internetforbindelse ikke er årsagen bag den.

Følg nedenstående trin for at rette fejlen:

 1. Sørg for, at din PS5 er opdateret med den nyeste version af firmware.
 2. Sluk derefter konsollen ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Når den er slukket, skal du holde tænd / sluk-knappen nede et stykke tid og vente på to bip. Når det er gjort, kører din PS5 i øjeblikket i sikker tilstand.
 3. Tilslut controlleren til PS5 ved hjælp af et USB-kabel.
 4. Vælg Genopbyg database i sikker tilstand ved hjælp af din controller.
 5. Når det er gjort, kan du fortsætte med at downloade spil med lethed.

PS5 Fryse Problem

Der er situationer, hvor din PS5 kan fryse, så du bliver forvirret. Så det øverste spørgsmål, der kører i dit sind, kan være:

Hvordan løser jeg min frysende PS5?

Hvis din konsol fryser under overførsel af data eller under spil, anbefales det ikke at frakoble enheden eller slukke for ‘off’. Man bliver bedt om at vente et stykke tid, indtil tingene er sorteret. Fra nu af er der ingen sådan løsning fra Sony. I fremtiden, hvis der er opdateringer, fortsætter vi helt sikkert med at opdatere denne artikel.

Fejlkode CE-108262- 9

Hvad er denne fejlkode CE-108262- 9? Er der en løsning? Ifølge Sony betyder denne fejl, at der er et problem med at læse systemsoftware og applikationsdata. Det anbefales at kontrollere, om der er opdateringer med hensyn til software, applikationer eller spil. Hvis der ikke er nogen opdateringer, og du vedvarende står over for det samme problem igen og igen, anbefales det at kontakte Sony for at få flere oplysninger.

Problem med ekstern PS5 harddisk:

Man kan overføre deres PS3- eller PS4-data til PS5 under opgradering. Men brugere har rapporteret nogle PS5-fejl som datatab eller korruption, mens de overfører data.

Bemærk: I sådanne tilfælde kan man gøre brug af det professionelle datagendannelsesværktøj som Remo Recover, som kan hjælpe dig med gendanne filer fra PS3 harddisk. I tilfælde af PS4 kan man prøve at udnytte værktøjet gratis for at se, om de kan gendanne data eller ej.

Vidste du?

Man kan udvid PS4 lager ved hjælp af en ekstern harddisk. I tilfælde af problemer med PS4 kan man henvise til ovennævnte link.

Konklusion:

Da PS5 for nylig blev lanceret, er dette nogle af de almindelige PS5-problemer, og du kan se, at nogle af dem ikke har rettelser. Sony lover dog at løse problemerne med sine fremtidige softwareopdateringer eller patches. Hvis du står over for andre problemer bortset fra dem, der er nævnt i denne artikel, bedes du kommentere i nedenstående afsnit.

Almindelige PS5 Problemer og Reparere was last modified: april 27th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*