Almindelige PS5 Problemer og Reparere

8 minutes read
Gravatar Remo Software
Skrevet af
Opdateret den

PlayStation 5 med dens forbløffende konsol og dræberspil som Astro's Playroom og Demon's Soul har været et varmt emne, siden Covid tog over. Med de fleste af os låst inde i hjemmet voksede populariteten af PS5 børn og unge og blev en ting i hjemmet. Stigningen i antallet af brugere afslørede dog også nye problemer, der har hæmmet brugeroplevelsen.

I denne artikel får du at vide om forskellige PS5-problemer, som du kan komme ud for, mens du bruger konsollen. Så lad os tale mere om nogle af de mest almindeligt opståede PS5-problemer som nævnt og lære at løse dem effektivt.

Hvordan Reparere Almindelige PS5 Problemer

Nedenfor er nogle PS5-problemer, man kan stå over for, når du bruger konsollen:

PS5 Forbindelse Problemer:

De fleste brugere har stødt på forbindelsesproblemer relateret til PSN, på grund af hvilke de ikke er i stand til at downloade spil og spille online over PlayStation-netværket.

Hvordan løses PS5-forbindelsesproblemer?

Det anbefales at tage stikket ud af routeren og slukke for din konsol i et stykke tid. Tilslut derefter routeren efter et stykke tid og tænd for din PS5-konsol. Tjek, om PS5-problemet er blevet løst eller ej. Hvis ikke, så er det bedst at interagere med Sonys tekniske team.

Overførsel af Data fra en PS3 eller PS4 til PS5 ved Hjælp af et LAN eller et USB Kabel

Skifter du fra PS3 eller PS4 til PS5? Overvejer du at overføre data fra PS3 eller PS4 til PS5? Krasjer dit system, mens du gør det?Kan man bruge ekstern harddisk til PS5?

Når du skifter fra PS3 eller PS4 til PS5, kan du tænke på at overføre data. De fleste brugere har stødt på svimlende antal nedbrud som fuld hardwarefejl eller tab af data mens du flytter fra harddisken eller forsinkelse i overførselstid. Man har muligvis også oplevet fejl som genstart dit system, før det blev brugt, og nogle større nedbrud, der muligvis lukker din konsol.ps5 ekstern harddisk

Det anbefales at overføre data via WIFI i stedet for at bruge et LAN eller en USB-port til at overføre data fra PS3 eller PS4 til PS5. Hvis du stadig står over for problemet, skal du kontrollere, om din PlayStation-software er opdateret.

Bemærk: Hvis du står over for datatabsscenarier, kan du bruge en professionel datagendannelsessoftware, der kan hjælpe dig med at hente dine mistede data med lethed.

PS5 Hvil Tilstand Problem

Problemet med PS5-hviletilstandsnedbrud er en af de største PS5-fejl, som de fleste brugere er stødt på, siden den blev lanceret. De fleste af PS5-brugerne har rapporteret, at når de sætter deres konsol i hviletilstand, styrter konsollen tilsyneladende ned. Denne fejl i PS5 fører generelt til, at spillet går ned eller endda tab af gemte spilfremskridt permanent.

Hvordan løser jeg PS5-hviletilstandsproblemer?

For at løse PS5-hviletilstandsproblem genstart din konsol eller deaktiver hviletilstandsindstillingen på PS5 eller luk din PS5-konsol i stedet for at bruge hviletilstandsindstillingen.

Følg nedenstående trin for at deaktivere hvilemodus, indtil der er nogen opdateringer til patch for at løse hvilemodusproblemet på PS5:

  1. Naviger til settings menu under startskærmen, og vælg derefter power saving 
  2. Vælg Set Time Until PS5 Enters Rest Modemulighed, og klik derefter på Don’t Put in Rest Mode.
  3. Når du er færdig, genstart din PS5-konsol og kontroller, om dette PS5-problem er løst eller ej.

PS5 I Kø til Download Fejl

Denne fejl opstår normalt, når du prøver at downloade et spil, du ejer, download starter normalt ikke eller vil blive sat i kø eller sat på pause efter et stykke tid. Før du går videre og retter fejlen i køen til download, skal du bare sikre dig, at din internetforbindelse ikke er årsagen bag den.reparation ps5
Følg nedenstående trin for at rette fejlen:

  1. Sørg for, at din PS5 er opdateret med den nyeste version af firmware..
  2. Sluk derefter konsollen ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Når den er slukket, skal du holde tænd / sluk-knappen nede et stykke tid og vente på to bip. Når det er gjort, kører din PS5 i øjeblikket i sikker tilstand.
  3. Tilslut controlleren til PS5 ved hjælp af et USB-kabel.
  4. Vælg Genopbyg database i sikker tilstand ved hjælp af din controller.
  5. Når det er gjort, kan du fortsætte med at downloade spil med lethed.

PS5 Fryse Problem

Der er situationer, hvor din PS5 kan fryse og efterlade dig forvirret. Så det øverste spørgsmål, der løber i dit sind, kan være:

Hvordan løser jeg min frysende PS5?

Hvis din konsol fryser under overførsel af data eller under spil, anbefales det ikke at tage stikket ud af din enhed eller slukke for den. Man anmodes om at vente et stykke tid, indtil tingene er ordnet. Lige nu er der ingen sådan rettelse fra Sony. Hvis der i fremtiden er nogen opdateringer, vil vi helt sikkert gå videre og opdatere denne artikel.

Fejlkode CE-108262- 9

Hvad er denne fejlkode CE-108262-9? Er der en rettelse? Ifølge Sony betyder denne fejl, at der er et problem med at læse systemsoftware og applikationsdata. Det anbefales at tjekke, om der er nogen opdateringer med hensyn til software, applikationer eller spil. Hvis der ikke er nogen opdateringer, og du konstant står over for det samme problem igen og igen, anbefales det at kontakte Sony for mere information.

Problem med ps5 ekstern harddisk:

Man kan overføre deres PS3- eller PS4-data til PS5, mens man opgraderer. Men brugere har rapporteret nogle PS5-fejl som datatab eller korruption under overførsel af data.

Bemærk: I sådanne tilfælde kan man gøre brug af det professionelle datagendannelsesværktøj som Remo Recover, som kan hjælpe dig med gendanne filer fra PS3 harddisk. I tilfælde af PS4 kan man prøve at udnytte værktøjet gratis for at se, om de kan gendanne data eller ej.

Vidste du?

Man kan udvid PS4 lager ved hjælp af en ekstern harddisk. I tilfælde af problemer med PS4 kan man henvise til ovennævnte link.

Konklusion:

Da PS5 for nylig blev lanceret, er disse nogle af de almindelige PS5-problemer, og du kan se, at nogle af dem ikke har rettelser. Sony lover dog at løse problemerne med sine fremtidige softwareopdateringer eller patches. Hvis du står over for andre problemer end dem, der er nævnt i denne artikel, bedes du kommentere i afsnittet nedenfor.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software