Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Alt Hvad du Har Brug for at Vide om Nye Sticky Notes 3.0

Der er altid en begejstring fra brugere, når Windows udruller en opdatering til operativsystemet og andre Windows-applikationer. Den nylige spændende nyhed til Windows-brugere er den nye Sticky notes 3.0 update, det kommer med en masse interessante og virkelig imponerende funktioner, som alle Windows-brugere ønsker.

Sticky notes, der blev frigivet tilbage i Vista’s tider, mistede sin aura med fremkomsten af Cortana og Wunderlist. Men for brugere, der stadig elsker at bruge sticky notes på deres desktop baggrund, nye sticky notes 3.0 opdatering er sikker på at ramme det søde sted.

sticky notes 3.0

Billedkilde: insider.windows.com

Nye Funktioner Sticky Notes 3.0

Funktionerne i nye sticky notes 3.0 afslutter begrænsningerne i, hvad de traditionelle Sticky notes blev brugt til. Sticky Notes klæber ikke længere bare på din skrivebordsbaggrund, det er en hel tjeneste, der giver dig mulighed for at have flere Sticky Notes under din Microsoft-konto og synkronisere dem på tværs af enhederne.

Alt hvad du har brug for at vide om nye sticky notes 3.0:

  • Synkroniser med Outlook: Dette er en af de fremtrædende funktioner i den nye Sticky Notes 3.0. Du kan oprette en note og se dem i dine Outlook-noter, og du behøver ikke at bekymre dig om transferring Outlook notessom du får adgang til under flere enheder under Microsoft-konto.
  • Sticky Notes Hub: Dette er en af de nye funktioner i den nye Sticky Notes 3.0, hvor du får adgang til alle dine noter under det kaldte afsnit Hub. Denne funktion giver dig mulighed for at skjule noterne, at du ikke ønsker, at de skal fastgøres på skrivebordsbaggrund.
  • Mørk farvetilstand: Efter at have været i stand til at farve noter forskelligt den nye mørke farvetilstand, der gør din tekst lys på mørk baggrund. Dine noter gemmes i huben med den samme farve, du vælger, hvilket gør det lettere at finde dem.
  • Søg i noter: Med den nye tilføjelse af Hub er det nu lettere at søge efter dine noter med et nøgleord, hvis du har gemt en masse noter på din computer.
  • Formatbjælke: Der er en ny formatlinje i bunden af noten, som du hurtigt kan formatere noterne. Du kan nu tilpasse din notatekst ved at gøre dem fed, kursiv, understregninger og kugler.
  • Andre funktioner: Der er få andre funktioner, der dybest set fokuserer på at forbedre anvendeligheden af hjælpemidler som f.eks Cortana,Narrator og Keyboard navigation. Den nye opdatering har gjort, at appen kan udføre meget hurtigere end den ældre version af Sticky notes.

Sådan Synkroniseres Sticky Notes med Outlook Notes?

Den nye Sticky Notes 3.0 har den fremragende evne til at synkronisere med Outlook-noter. Det er en kendt sag flytte Outlook til ny computer er besværligt. Nu med nye Sticky Notes 3.0 kan du nemt få adgang til dine Outlook-noter på flere enheder uden behov for manuelt at overføre Outlook til ny computer.

Hvis du vil synkronisere Sticky Notes med Outlook-notater, er alt hvad du har brug for en Microsoft account, hvor den nye Sticky Notes 3.0 synkroniserer alle dine noter i Outlook.

Du kan også vælge at tage en sikkerhedskopi af noter ved hjælp af Microsoft mailbox-udvekslingsfunktion. Dette vil hjælpe dig med at tage en sikkerhedskopi af Outlook-noter og flytte Outlook noter andre computere.

Med denne nye funktion kan du oprette noter og feste dem på skrivebordet og finde dem senere i dine Outlook-noter. Generelt er brugeroplevelsen af Sticky Notes 3.0 et eksempel. Med Microsoft planlægger at starte Sticky notes-appen på både iOS- og Android-platforme. Det er interessant at se Microsoft give mere magt til engang at have forladt Sticky notes med den nye Sticky Notes 3.0-opdatering.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply