Alt Om IMAP Konto i Outlook 2013 og 2016

5 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Internet Message Access Protocol (IMAP), er et alternativ til POP3, som er en e-mail-protokol, der bruges til at få adgang til e-mail på Outlook-postserveren. Det er en praktisk protokolramme til hentning af meddelelser. Som vi alle ved, er Outlook et gennemførligt e-mailadministrationsværktøj, som konstant opdateres med årene. Outlook 2013, 2016 og 2019 varierer fra de tidligere versioner.

I Outlook 2010 blev kalender- og kontaktposter gemt i separate PST-filer fra postemnerne. Mens Outlook 2013, 2016 og 2019 er inkluderet i en enkelt OST-fil. Så lad os først forstå, hvorfor det er vigtigt for os at aktivere IMAP, og hvordan vi gør det.

Hvorfor er det Vigtigt at Aktivere IMAP på Outlook?

IMAP giver brugeren adgang til deres Outlook fra hvor som helst, ethvert tidspunkt og fra en hvilken som helst enhed. Det gør det lettere for brugeren at få adgang til e-mail. IMAP giver brugeren mulighed for at se meddelelser i skrivebeskyttet tilstand. Det er ikke nødvendigt for brugeren at downloade nogen mail for at se den. Som et resultat kan du tjekke din e-mail fra forskellige enheder overalt i verden: din telefon, en computer, en vens computer.

Vedhæftede filer i IMAP downloades kun, når du klikker på den, funktionen til automatisk download er deaktiveret i IMAP. På dette punkt vil du også kunne kontrollere dine meddelelser meget hurtigere end i POP3.

Sådan Aktiveres IMAP i Outlook?

Lad os i nedenstående afsnit forstå, hvordan du aktiverer IMAP på Outlook 2013, 2016 og 2019. Disse enkle trin hjælper dig med at konfigurere IMAP på Outlook uden problemer.

Før du fortsætter er det bedre at ændre OST-filen til PST ved hjælp af en OST-konverterværktøj og sikkerhedskopiering 

 1. Klik File → Info → Add account.

Outlook-guiden til opsætning af en ny konto åbnes.

 1. Indtast en e-mail-adresse for at tilføje din konto.
 2. Klik Advanced optionsog marker afkrydsningsfeltet for Let me set up my account manually.
 3. Klik Connect.
 4. Vælg kontotype IMAP.

Dialogboksen IMAP-kontoindstillinger åbnes.

 1. Brug følgende indstillinger:
 • Indgående mail:Server imap.mail.com med port 993 og kontroller indstillingen This server requires an encrypted connection (SSL/TLS)
 • Udgående mail:Server smtp.mail.com med port 587 og krypteringsmetoden STARTTLS
 1. Klik Connect.

En login-dialog vises.

 1. Indtast din e-mail-adresse og din adgangskode, tjek Save the password in your password listand click OK.

Outlook 2013,2016, 2019

Flytning af placeringen af IMAP OST-filen

Som I alle ved, vil aktivering af IMAP automatisk oprette en OST-fil til synkronisering for ændringerne, der er foretaget offline. Hvis du er villig til at tage sikkerhedskopi og flytte en OST-fil til en anden computer eller profil, bliver du nødt til at oprette en ret sti for at migrere dataene.

Bemærk: Nogle gange kan du støde på Outlook synkroniseringsfejl Klik her for at rette dem.

Brug af ForceOSTPath er den nemmeste måde at ændre Outlook OST-filplacering. For at gøre dette skal du bruge en ForceOST-registreringsnøgle for at flytte placeringen af OST-filen du kan henvise til linket ovenfor.

Da det er en kompleks opgave, hvis du ikke er så teknisk erfaren, kan du også ende med at ødelægge Outlook-datafilen. Derfor anbefales det at gå med et pålideligt Outlook-migreringsværktøj som Remo Outlook Backup og migrer for at forenkle sikkerhedskopierings- og migreringsprocessen for din OST-fil.

Lurer du på, hvordan du migrerer en IMAP OST-fil til en anden computer eller et hvilket som helst ønsket sted? Remo Outlook-sikkerhedskopi og migrering er et pålideligt sikkerhedskopierings- og migreringsværktøj, der er i stand til at gøre det inden for et par få klik. 

download to migrate Outlook folders

Remo Outlook Backup og Migrer

Softwaren er et brugbart værktøj migrering af Outlook-data fra en pc til en anden eller ethvert andet ønsket sted. Programmet kan bruges til at flytte din IMAP .ost-fil til det ønskede sted uden besvær. Værktøjet kan flytte enhver Outlook-fil til det ønskede sted og også hjælpe med at sikkerhedskopiere mindre træk som kalender, kontakter osv.

For at tage backup af PST- eller OST-fil henvises til linket backup af Outlook datafil ubesværet. Nedenfor afsnit forklares trinnene til, hvordan du migrerer IMAP OST ved hjælp af Remo Outlook-sikkerhedskopi og migrering.

Trin til hvordan du migrerer IMAP OST-fil med Remo Outlook sikkerhedskopiering og migreringsværktøj

 1. Åbn Remo-sikkerhedskopi og migrer software, og klik på Migrate
 2. Vælg sikkerhedskopifilen ved at klikke på Gennemse og klikke på Next
 3. På det næste skærmbillede skal du vælge de Outlook-poster (IMAP .ost-fil), du vil Migrateog klik på Next
 4. Værktøjet starter Outlook Migration-processen. Efter afslutningen af processen kan du klikke på View Reportfor at se listen over migrerede Outlook-poster

About the Author: Remo Software