Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Alt du Behøver at Vide om Gadefotografering

Der er et berømt citat af Dorthea Lange, der siger, “Fotografering tager et øjeblik ud af tiden, ændrer livet ved at holde det stadig”. Dette gælder også for alle slags fotografier og alle genrer af fotografering. Men for flertallet er dette ofte relateret til gadefotografering. Og hvorfor skulle det ikke være? Efter alle gadefotografering giver du dig den rawness, der er til stede i livet, i gaderne. Det er rasenheden af ​​følelser, situationer, det nærmere kig på livet og historier om totalt fremmede og byer gennem et forstørrelsesglas. Nå, det er gadefotografering. Hvor reglerne er, at du fanger liv og øjeblikke, der skaber og udgør et vidunderligt billede. Det er den kombination af alle de elementer, der gør gaden i den by eller det område, der kommer til liv uden nogen form for koreografi.

Hvis du stadig spekulerer på og forsøger at definere gadefotografering, så ved bare, at det er dokumentationen for hverdagen i et samfund eller hverdagsliv og samfund. Den grundlæggende grundregel er at den skal være rå, det er ikke obligatorisk, at den skal være på gaden. Det kan være på et indkøbscenter, togstation, metro eller endda børnepark. Men essensen af ​​gadefotografering er i originaliteten af ​​de øjeblikke, der er organiske. Det er bedst, når det ikke bare er baseret på ting alene, men også en form for interaktion med mennesker i den.

Så undrer du dig over, hvordan du bliver en god gadefotograf? Hvis der er nogen regler, du skal vide om, et par nyttige tips eller retningslinjer, du skal huske på. Er interesseret i at finde ud af? Så fortsæt med at læse videre.

1. Bedste kamera til Gadefotografering:

Der hedder intet som det bedste kamera til gadefotografering. Faktisk er det mest nyttige tip, du kan modtage, at det bedste kamera til dette er den der har god billedkvalitet, den skal være lille og kompakt, så den kan passe ind i lommen. Det skal være lidt, at du kan bære det med dig overalt, hvor du går. Med fremskridt inden for teknologi er alt, hvad der kan siges, din smartphone god nok til gadefotografering. Husk, at dit kamera ikke bør være dyrt, at du bliver bevidst om det og føler konstant angst, da du skal bære det med dig overalt.

2. Det Kodak Moment:

Når der er det perfekte øjeblik, hvor alle elementer kommer sammen med følelser, handling, belysning mv., Er det den perfekte indstilling, som hver gadefotograf ser frem til. Og det kommer endelig det øjeblik, der kaldes ‘Kodak Moment”en. Nogle fotografer kalder det også ‘Det afgørende øjeblik’. Sørg altid for at tage så mange skud i det øjeblik du kan, fordi når du kigger igennem det sæt fotos du har taget i de få sekunder, vil du være i stand til at vælge den du synes er den bedste optaget. Når du tager kun et skud af det Kodak-øjeblik, kan du føle dig, når du ser på billedet, at det ikke kom op til dit forventede niveau. Således sørg for at tage mange skud vil garantere mindst en kopi, der er par excellence.

3. Grafik og visuelle elementer:

Nogle af de mest unikke og attraktive gadebilleder er simpelthen om visuelle eller visuelle billeder. Det er disse visuelle billeder, der udelukkende er baseret på virkningerne af vinkler, lys, skygge, ledende og diagonale linjer, der bliver fanget i smag og appel af vores geometriske sanser. Det er disse billeder, der viser en simpel gade til en glamourøs rampe, når alle disse komponenter kommer sammen i ét billede.

4. Opmærksomhed på detaljer:

Nogle af de bedste arbejde på et hvilket som helst felt er, når du holder øje med detaljerne. Det samme princip gælder for fotografering. Du kan få det bedste af fotografier, men hvis du ikke kan se detaljerne tydeligt på det billede, vil du senere eller senere ikke sætte pris på det. Et godt billede er den, der ikke kun fanger din opmærksomhed, men også har dig til at stoppe og se på det et stykke tid og værdsætte dens opmærksomhed på detaljer. Det kunne være det fangede billede af to piger, der spiller, men det er opmærksomheden på detaljer som blomsten prints på deres kjole eller dumpe i pigers ansigt griner eller angst på ansigtet af en forælder, der står tæt ved. Dets detaljer som dette, der får dig til at sætte pris på billederne meget mere.

5. Etik i Gadefotografering:

Mens gadefotografering handler om billeder fanget med dets rawness og spontanitet. Den generelle regel om det er, at der ikke er nogen tilladelse fra de folk, hvis billeder bliver taget. Selvom der er ekstraordinære tider, hvor du behøver at være respekt for forskellige kulturer og værdier i landet og folk, hvis billeder du tager. I sådanne tilfælde bliver du nødt til at spørge deres tilladelse, før du skyder. Mens de fleste billeder er optaget uden kendskab til de mennesker, skal du være særlig opmærksom på at sikre dig, at du ikke krydser gadefotografien. Og at dit erhverv eller hobby ikke gør ondt i alles følelser eller får dem til at udnyttes. Især hvis du laver en runde gadefotografering for at skabe social bevidsthed om spørgsmål som fattigdom eller børnearbejde mv.

Med den grundlæggende viden om gadefotografering, hvis du ender med at miste dine billeder på grund af en harddiskformateringsfejl og undrer dig over, kan billeder genoprettes fra en formateret harddisk? Så klik blot på linket og find al den hjælp, du har brug for for at få dine fotos tilbage inden for få klik.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply