Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Android Telefon SD-Kort ikke Mount

Mange Android-telefoner har nu om dage kameraer, videooptagere, MP3-afspillere, e-bogslæsere og endda de udvidelige applikationer. For at gemme alle disse, kan Android-telefon bruge din telefons interne hukommelse. Men efterhånden som antallet af apps steg, begynder den interne hukommelse at blive fyldt op hurtigt. Dette er grunden til, at de fleste af disse Android-telefoner understøtter udvidelige hukommelser i form af kort. Du kan bruge disse kort som en flytbar lagerenhed og oprette forbindelse, når det kræves, og fjern hvis ikke. Disse kan være de SD-kort, der kan gemme dine filer og apps. Derfor indeholder din Android-telefons SD-kort alle dine filer, apps og billeder eller videoer fra de mindeværdige dage i dit liv.sd kort telefon

Nogle gange kan disse SD-kort muligvis ikke monteres eller vil ikke blive genkendt af dine Android-telefoner. Men der er ingen særlig grund til dette; det kan skyldes enhver årsag. Her er de få tips, der hjælper dig med at finde ud af årsagen og rette den. Bare kig på det:

Kontroller telefonens SD-kort: En af hovedårsagen til, at din Android-telefon ikke genkender dit SD-kort, kan være selve SD-kortet. Dit SD-kort kan have været korrupt på grund af mange årsager som forkert brug, virusinfektion og mange flere. For at være sikker på dette, skal du bare tilslutte dit SD-kort til et andet håndsæt og teste, om det virker, eller sætte dit SD-kort i din computer. Hvis kortet genkendes af disse to, er SD-kortet ellers sundt, SD-kortet vil være defekt, og du skal udskifte det.

Hardware relaterede problemer: For at kontrollere dette skal du først installere dit SD-kort korrekt på dit Android-håndsæt. Hvis det ikke genkendes, skal du bare fjerne SD-kortet fra telefonen og løfte metaldækslet på SD-kortåbningen og derefter indsætte kortet tilbage. Hvis det er installeret korrekt, vil dit SD-kort passe under metaldækslet, sikkert i åbningen. Nu skulle dit genkender dit sd-kort telefon

Kontroller for operativsystemets indstillinger: Problemer med operativsystemet vil også forhindre dit Android-kort i at læse SD-kortet. Alle Android-enheder vil have en indstilling, der giver dig mulighed for at montere eller afmontere et SD-kort. Du skal have de korrekte flytbare lagerindstillinger indstillet på dit Android OS for at se og gemme data på kortet.

For at kontrollere dette først, gå ind i menuen “Indstillinger”, find “Un-mount SD-kort” og tryk på den for at afmontere dit SD-kort. Når håndsættet er færdigt, skal du afmontere dit SD-kort ved at vælge indstillingen “Mount SD-kort“. Dette kan muligvis afhjælpe dine OS problemer.

Udfør anti-virusprogram: Selv når dit SD-kort er inficeret med virus, vil din Android-enhed ikke kunne genkende dit SD-kort. Derfor kan dette også være en grund til afmontering af SD-kort. For at slippe af med disse virus scan dit SD-kort og endda enheden med kraftfuld anti-virus software.

Selv efter at du har fulgt de ovenfor beskrevne tips, er det bedre at udskifte din SD, hvis du ikke kan løse problemerne. Men hvad med de data, der er gemt på det umonterbare SD-kort? Hvordan vil du få dem tilbage? Bare rolig; prøv bare Remo Recover software, der nemt kan Gendanne tabte billeder fra smartphone SD-kort det er ikke detekteret.

Forholdsregler for brug af SD-kort

    • Vær forsigtig, når du arbejder med dit SD-kort
    • Hvis du ofte flytter kortet eller ændrer indstillingerne på dit håndsæt, kan det medføre, at kortet bliver ulæseligt.
    • Før du arbejder med dit SD-kort, skal du bruge en konverter til at flytte dine lagrede filer til din computer eller en ekstern drevenhed
    • Lagring af dine filer på en separat placering vil holde dem sikre, selvom der sker noget med dit SD-kort

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply