Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Apple Nyeste Version MacOS Mojave og dens Funktioner

I juni frigav Apple en offentlig betaversion af sit nyeste Mac OS kaldet Mojave 10.14. Dette er en efterfølger af macOS High Sierra. En udvikler-betaversion er tilgængelig for Apple-udviklerprogrammedlemmer. Apple nyeste versions macos Mojave er ved at lancere i løbet af september eller oktober 2018.

Billedkilde: Infinite Diaries

Mac OS Mojave er kompatibel til følgende Mac-enheder:

 • MacBook (Tidligt i 2015 eller nyere)
 • MacBook Pro (Medio 2012 eller nyere)
 • MacBook Air (Sent i 2012 eller nyere)
 • Mac mini (Sent i 2012 eller nyere)
 • iMac (Sent i 2012 eller nyere)
 • Mac Pro (Sent i 2013 eller nyere eller ældre modeller med Metal-kompatibel GPU)
 • iMac Pro (2017)

Dark modeStacksGroup FaceTime og hævet Mac App store er nogle af de fremhævede funktioner i macOS Mojave. Denne macOS er blevet opdateret med forbedret sikkerhed for at forhindre sporing af en tredjeparts applikation uden godkendelse af brugeren.

Da den seneste macOS Mojave er tilgængelig i beta-version, er der nogle problemer relateret til Mac-datatab. På grund af dette nedgraderes nogle brugere til tidligere macOS-version som Sierra og High Sierra. macos sierra catalina.Brugere har svært ved at gendanne mistede filer på mac efter macOS Mojave-opdatering, og den eneste løsning til at gendanne mistede data er ved hjælp af Remo Gendan Mac Pro Edition for at gendanne data fra MacOS Mojave

Apple Nyeste Version MacOS Mojave og dens Funktioner:

 1. Dynamisk skrivebord:

Nu kan Mac-brugere skifte til et mørkere farveskema på skrivebordet ved hjælp af Dark Mode. Dynamisk skrivebord bruges til automatisk at ændre skrivebordstemaet fra lysere til mørkere tilstand med hensyn til tidspunktet på dagen. Mørk tilstand gælder for indbyggede Mac-applikationer som f.eks MailMessagesMapsPhotos og Calendar. I øjeblikket kan kun et skrivebordsbillede bruges til dynamisk skrivebord. Når den fulde version er frigivet, vil flere billeder, der dækker forskellige aspekter af Mojave, være live.

 1. Nyheder, aktier, stemmememor og hjem:

Apple inkluderede nye sæt apps på for første gang i macOS Mojave.

  • Brugere kan tilpasse deres nyhedsfeed i nyhedsapplikationen og abonnere på deres favourite publications
  • Homekit kan styres ved hjælp af Home-appen på skrivebordet. Det svarer til Homekit-applikationen i iOStvOS, og WatchOS. Lysindstillinger, sprinklerindstillinger og mange kan kontrolleres via Home-appen.
 • Recording personal notes, meetings, memos lavet nemt af stemmememoer. Stemmemeddelelser er nemme at dele på tværs af Apple-enheder.
 • Spor alle dine lagre ved hjælp af Stocks app af macOS Mojave. Analyse af bestande med interaktive diagrammer er muligt i macOS Mojave.
 1. Privatliv og sikkerhed:

I macOs får Mojave-apps brugertilladelse, før de får adgang til kameraet eller mikrofonen. Selv meddelelser og e-mail-database kan fås adgang efter brugernes godkendelse. Seneste macO’er har en forbedret tracking prevention for at gemme brugere fra annoncører. Dette minimerer de sociale medier Like og del knapper, der sporer brugeren baseret på deres browserhistorik

 1. Kontinuitetskamera:

Kontinuitetskamera handler om sync imellem Mac and iphone. Brugeren kan tage et foto eller scanne et dokument ved hjælp af deres iphone og øjeblikkeligt tilføje det til deres dokument i MAC. Denne overførsel sker på meget kortere tid, og den ser hurtigere ud end Airdrop. For at indsætte et billede eller scanne dokument skal du højreklikke på dit dokument og scanne efter iphone i nærheden. Når både mac og iphone er tilsluttet, er iphone klar til at udføre opgaven.

 1. Videooptagelse og skærmbilleder:

MacOS Mojave har ikke brug for en tredjepartssoftware til at optage en video. Den seneste MacOs-version gjorde dette let ved at tilføje en ny funktion til at fange en video ved blot at trykke på Shift-Command-5. Brugere kan beskære det skærmbillede, som de vil optage som en video. Til skærmbillede Command-shift-3 for Full screen og Command-Shift-4 for en valgt del af skærmen. Når skærmbilledet er taget, vises en lille miniature i nederste venstre hjørne af skærmen i 5 sekunder.version mac os mojave

 1. Desktop Stacks:

Stabler reddes for brugere, der lider af rod med filer som f.eks documentsphotos, videos og system files. Denne indstilling grupperer en lignende type filer under en stak, og når brugeren har brug for at åbne en fil, kan de holde musen hen over denne stabel for at se filer. Som de fleste af tidligere macOS-brugere benytter sig af en betalt software til declutter their desktop, nu gør stack det gratis. For at tænde Stacks på macOS Mojave højreklik på skrivebordet på select Use Stacks

Ovenfor forklaret er nogle af MacOs Mojave funktioner tilgængelig i offentlig betaversion og udvikler-betaversion. Andre funktioner er trim lyd- og videofiler i finder, identificering af 32-bit apps, forbedringer af finder og mange. Når den fulde version af macOS Mojave er frigivet, vil de komplette funktioner i operativsystemet blive forklaret kort. Bogmærk denne side for at holde dig opdateret med kommende funktioner i macOS Mojave.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply