Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

April 2019 Windows Opdaterer Problemer og Løsninger

Microsoft har lanceret sin nye Windows April-opdatering i 2019 eller simpelthen 1903-opdatering. Med denne nye opdatering lover Windows at bringe forbedret systemsikkerhed og displayfunktioner. Denne opdatering er dog ikke fri for problemer, der fører til forskellige komplikationer, herunder datatab. Denne artikel er sammensat med den mest almindelige April 2019 windows opdaterer problemer og løsninger at ordne det.

Vidste du: En af de nye funktioner i Windows-opdatering oktober 2018 giver dig mulighed for at administrere telefonbilleder, sende / modtage SMS og opkald på dit skrivebord ved at integrere din telefon og Windows-computer.

Hvad er der med opdateringen af Windows april 2019?

Det er vigtigt at vide, at det meste af April 2019 problemer med Windows-opdatering skyldes tredjepartsansøgninger. Disse tredjeparts applikationer forhindrer installation af Windows-opdatering, hvilket får operativsystemet til at opføre sig unormalt. Følgende er nogle af de rapporterede problemer.

 • Forsink i operativsystemet
 • Reagerer ikke computere efter opstart
 • Boot Looping
 • Frysning under opdateringsinstallationen

Forsinkelse i operativsystemet:

Installation af nyt Windows kan muligvis bremse operativsystemets ydelse. Det kan have forårsaget på grund af installation af en ny Windows-opdatering, der skaber en masse temp-filer og cache. Du kan løse det med et par enkle oprydningsmetoder, der er nævnt nedenfor

 • Slet temp-filer
 • Ryd cache
 • Udfør en diskoprydning

Reagerer ikke computere efter opstart:

Første opstart efter installation af Windows-opdatering, indlæser operativsystemet alle autostartdrivere på samme tid. Undertiden kan start af alle drivere på et øjeblik få nogen af driverne til at fungere.

Hvis en af disse drivere ikke fungerer korrekt, stopper Windows med at svare. For at få operativsystemet til at reagere skal du starte det i sikker tilstand. Du kan starte Windows i sikker tilstand ved at følge nedenstående trin:

 • Genstart operativsystemet og fortsæt med at trykke på F8, indtil avancerede opstartsindstillinger vises
 • I den avancerede startindstilling skal du vælge sikker tilstand og trykke på enter.

Opstart af operativsystemet i sikker tilstand afslutter alle unødvendige drivere og bruger kun standarddrivere. Genstart computeren i normal tilstand for at se din computer arbejde normalt.

Vil Windows April 2019-opdateringen slette dine data?

Det er vigtigt for dig at vide, at Windows-opdateringer er beregnet til at forbedre din systemydelse. Nogle problemer kan dog opstå på grund af forskellige årsager, for eksempel mistede brugerdata efter installation af Windows-opdatering oktober 2018 eller konflikter med tredjepartsprogrammer efter den seneste Windows-opdatering (april 2019), hvilket kan forårsage datatab. Lad os forstå de problemer, der er ansvarlige for datatab efter automatisk opdatering af Windows, og hvordan vi tackle dem.

Boot Looping:

Boot looping er en situation, hvor din computer fortsætter med at genstarte og går ind i en loop. Nyligt installerede Windows-opdateringer kan være en af grundene til boot looping. Følg nedenstående trin for fastgørelse af boot loop.

 • Tryk kontinuerligt på F8-tasten, indtil du indlæser avancerede startindstillinger.
 • Start operativsystemet i sikker tilstand gennem avancerede startindstillinger
 • Lancering Control panelPrograms and Features View installed updates
 • Afinstaller de nylige opdateringer, og genstart systemet

Denne reparation afslutter boot loop og opstart af Windows, men du mister alle Windows-opdateringer. Nogle gange kan endda sletning af alle opdateringer ikke afslutte boot looping. I sådanne tilfælde skal du geninstallere eller reparere hele operativsystemet. Dette vil medføre datatab.

Indefrysning under installation af opdateringer:

Under installationen af den nye Windows-opdatering fryser og stopper installationsprocessen muligvis. Dette problem skyldes kompatibilitetsproblemerne mellem Windows-opdateringen og eksisterende tredjepartsprogrammer.

Du kan afslutte den frosne installationsproces ved at genstarte operativsystemet hårdt. Du kan gøre dette ved at holde tænd / sluk-knappen nede eller annullere hele installationen. Hvis du gør en af dette, vil det føre til oprettelse af ufuldstændige filer. Disse ufuldstændige filer, hvis de ikke fjernes, kan ødelægge operativsystemet. Følg instruktionerne om, hvordan du fjerner disse filer.

 • Start kommandoprompten, mens du er i sikker tilstand. StartCommand prompt som administrator
 • Type “net stop wuauserv” og tryk på enter. Denne kommando stopper alle kørende opdateringstjenester
 • Efter fuldstændig udførelse af den foregående kommando, skal du skrive “net stop bits” og tryk på enter, dette vil stoppe enhver automatisk download af opdateringsfiler.

Når processen er afsluttet, skal operativsystemet være fri for fejl, og systemet skal fungere korrekt. Hvis dit operativsystem overhovedet er styrtet, skal du ikke bekymre dig, kan følgende afsnit guide dig til reparation april 2019 windows opdateringsproblemer

Hvad hvis dit operativsystem går ned på grund af opdateringen i Windows april 2019?

Når operativsystemet er gået ned, skal du reagere hurtigt for at gendanne dataene. Tilslut din harddisk, der er styrtet OS til en fungerende computer, og benyt dig af software til gendannelse af data til let at gendanne mistede data.

Remo Recover er en prisvindende datagendannelsessoftware tilgængelig på alle platforme af Windows og Mac-operativsystemer. Med sin lette brugergrænseflade gør software gendannelse af data let, også for en ikke-professionel bruger. Download og prøv softwaren gratis nu.

free-download-for-win

Sådan gendannes data ved hjælp af Datagendannelsessoftware:

 1. Hent og installer Remo Recover 6.0
 2. Når du har startet programmet, kan du gendanne dine filer fra den foretrukne placering eller partition. Klik på User Files mappe, hvorfra du pådrog dig datatab efter Windows-opdatering
 3. Når du har valgt den mappeplacering, du vil gendanne, skal du klikke på Scan
 4. Værktøjet starter automatisk Quick Scan. Når Quick Scan er afsluttet, kører værktøjet Deep Scan hvor det gendanner data sektor for sektor. Åbn Dynamic Recovery View for nemt at gendanne filerne samtidigt, mens den Deep Scan løber.

click on the dynamic recovery view button

 1. Du kan også søge efter det specifikke filformat i søgefeltet med Advanced Filter mulighed
 2. Vælg nu de mapper eller filer, du vil gendanne drevet fra, og klik på Recover mulighed
 3. Efter at partitionerne er scannet vil de gendannede data blive præsenteret for dig, som kan forhåndsvises.

double click on the files to preview them

 1. Klik på de tabte eller slettede filer fra opdateringen, du vil gendanne, og klik på Save en gennemse efter en placering for at gemme de gendannede data

Fordelene ved Remo Recovery:

 • Sikrer hurtig gendannelse af partitionen.
 • Skræddersyet til at gendanne dataene fra styrtet OS
 • Mulighed for tilføjelse af filtype giver dig mulighed for at vælge og gendanne specifik filtype, der ikke er angivet
 • Gem gendannelsessession kommer godt med, mens du gendanner store drev.
 • Du kan komprimere de gemte filer; dette kommer til at bruges, når du har fået lidt plads til lagerplads.

Resumé:

Windows-opdateringer er altid uforudsigelige. Det er tydeligt, at hver opdatering har både fordele og ulemper. Denne artikel er sammensat med lette løsninger til de mest almindelige problemer, der opstår med Windows-opdatering, der fører til datatab.

Det anbefales altid at tage en sikkerhedskopi af dataene, før du opdaterer til den nyeste version for at være forberedt på eventuelt datatab. Hvis du dog har mistet data efter opdatering af Windows, skal du bruge en betroet datagendannelsessoftware som Remo Recover.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply