Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Arbejder Hjemmefra Sikkerhedstip

Fjernarbejde kommer med mange frynsegoder for både virksomhederne og medarbejderne som høj produktivitet, lavere udgifter og en bedre balance mellem arbejde og privatliv. En af de største ulemper er dog risikoen for databrud og andre sikkerhedstrusler.

Desværre har hackere og cyberangribere draget fordel af virksomheder, der ikke var i stand til at tage alle cybersikkerhedsforanstaltninger, før de implementerede fjernarbejde. Da COVID-19 har øget den eksterne arbejdsstyrke, er cybersikkerhedsforbrydelser steget med omkring 80% ifølge Forbes-rapporten sammenlignet med 2019. Der blev rapporteret om et ransomware-angreb i hver tiende sekund i 2020, malware steg med 358% og mere end 80% af rapporterede sikkerhedshændelser var phishing-angreb.

Ikke desto mindre behøver du ikke bekymre dig om dataintegritet, da der er forholdsregler, du kan tage for at styrke din datasikkerhed. Det er meget vigtigt for enhver person, der arbejder under enhver organisation, at tage ansvar for datasikkerhed. For at gøre det skal du følge tjeklisten til cybersikkerhed, der er tilgængelig i det næste segment.

Arbejder Hjemmefra Sikkerhedstip

Følgende er ti bedste praksis for fjern arbejde sikkerhed:

Kodeord hygiejne

Hold altid adgangskoderne stærke, og opdater dem regelmæssigt. Adgangskodesikkerhed er en anden meget nem måde at holde vigtige data sikre på. Brug ikke den samme adgangskode overalt og igen og igen. Dette er et af de grundlæggende tip til cybersikkerhed, der kan gøre fjernarbejderes liv meget lettere.

Du kan også bruge en adgangskodeadministrator, der kan generere stærke og varierede adgangskoder til dig. Det kan også gemme alle adgangskoder sikkert.

E-mail kryptering

E-mail kan være en meget potentiel flugt for trusler. Derfor er det vigtigt at kryptere vigtige data, når du sender dem via e-mail. Du kan kryptere email Outlook. Denne metode konverterer den læsbare almindelige tekst til krypteret krypteringstekst. Kun modtageren, der har de oplysninger om den private nøgle, der matcher den offentlige nøgle, kan tyde teksten. Sørg for at klikke på phishing-links eller ondsindede webadresser, som du muligvis modtager via e-mail.

Sikre sikkerhedsbeskyttelse ved hjælp af Firewalls, Antivirus-software og Antimalware

Alle fjernarbejdere skal have opdaterede firewalls, antivirussoftware og antimalwaresoftware. Firewalls kan beskytte dine data, der eksponeres over internetforbindelser. Også hvis en enhed bliver stjålet, vil organisationen have mulighed for at udslette enheden fuldstændigt, så der ikke er nogen chancer for et databrud.

Arbejdsstyrken skal undervises i vigtigheden af firewalls, antivirus- og antimalwaresoftware til cybersikkerhed.

Brug VPN og slutpunktsbeskyttelse

Brug af et virtuelt privat netværk (VPN) er den sikreste måde til fjernlogin. VPN hjælper med at etablere en sikker forbindelse mellem din enhed og internettet. Således er al datatrafik nu krypteret og utilgængelig for hackere. En virksomheds VPN opretter en fuldstændig sikker forbindelse til virksomhedens intranet og server. Så selvom du som fjernarbejder bruger din egen Wi-Fi eller offentlige Wi-Fi, er dataene sikre, så længe du bruger en VPN.

Sikkerhedskopier de vigtige filer- Onsite & Offsite Backup

Som nævnt tidligere bør sikkerhedskopiering af vigtige filer og information i skyen eller en online platform være beredskabsplanen. Den bedste backupstrategi er at opretholde både onsite og offsite backup. Under offsite-backup kan du gå til Cloud-backup. Opbevar også sikkerhedskopiering på stedet som lagringsdata på harddiske, NAS, magnetbånd osv. Da sikkerhedskopiering på stedet vil være praktisk under servernedbrud og fungerer som en øjeblikkelig løsning under enhver form for datatab.

BEMÆRK: Onsite-backup-lagerenheder som harddiske, USB-drev osv. Skal opretholdes, da de er tilbøjelige til korruption. Dårlige driftsforhold, mekanisk belastning eller naturlig slitage kan forårsage dårlige sektorer, der vil beskadige lagerenhederne. Under sådanne omstændigheder holde en harddisk gendannelse værktøj klar til at gendanne vigtige data fra beskadigede lagerenheder.

Vælg en pålidelig software som Remo Recover der vil bringe dine data tilbage sikkert i sådanne sårbare situationer. Denne software er også i stand til at hente mistede eller utilsigtede slettede filer fra enhver lagerenhed.

Brug ikke personlig bærbar computer til arbejde

Det er altid en god praksis at holde dine arbejdsrelaterede aktiviteter begrænset til din arbejdsudstedte bærbare computer. Arbejdsdata skal gemmes på din arbejds-bærbare computer, og opbevar ikke kopier af disse data på din personlige bærbare computer. Som mens du er på din arbejdscomputer, bruger du en VPN, sikker Wi-Fi, slutpunktsbeskyttelse, krypterede drev, opdateret antivirus osv. Hvis du bruger din personlige bærbare computer til arbejde, er der en god chance for, at du har ikke taget alle de tidligere nævnte sikkerhedsforanstaltninger. Måske har du ikke opdateret sikkerhedspatcherne eller ikke brugt en VPN, dette vil skabe en risiko for datalækage.

Behold arbejds-bærbar computer & enheder sikre

Efterlad aldrig din bærbare computer uden opsyn og åben, mens du ikke bruger den. Uanset om du arbejder hjemmefra, mens du rejser eller måske på et hotelværelse. Lås altid skærmen, når du ikke er foran din arbejds-bærbare computer.

Uddann dig selv om phishing-angreb

Vær meget forsigtig med alle e-mails eller enhver anden form for kommunikation, du modtager. Indtast ikke personlige oplysninger eller arbejdsrelaterede data i pop op-skærmene. Klik ikke på nogen links eller download vedhæftede filer, der er modtaget fra en ukendt kilde. Installer også et phishing-filter i webbrowseren og e-mail-applikationen. Aktivér multifaktorautentificering på alle dine konti.

Undgå offentlig Wi-Fi

Det anbefales altid at undgå at bruge offentlig Wi-Fi, fordi det indebærer en betydelig sikkerhedsrisiko. Fordi mens du har offentlig Wi-Fi, er der ingen firewall mellem dig og de andre brugere. Således åbner det en kanal for hackere til at stjæle dine data. I stedet kan du stole på personlige hotspots eller mobile hotspots.

En af de nemmeste løsninger på dette er at bruge et virtuelt privat netværk. Brug af en VPN, før du tilmelder dig et offentligt Wi-Fi, krypterer internettrafikken. Det overvåger også din enhed for tegn på infektion.

Brug tofaktorautentificering

Opbevaring af unikke og stærke adgangskoder er et af de grundlæggende trin, du skal tage for at sikre dataintegritet. Men for at udjævne datasikkerhedsstyringen, da adgangskoder ofte er kompromitteret eller stjålet, skal du bruge 2FA (Two-Factor Authentication). I denne metode skal du bortset fra at bekræfte brugernavn og adgangskode svare på et sikkerhedsspørgsmål. Eller giv en unik PIN-kode, der sendes til din mobiltelefon for at bevise din identitet. Dette ekstra sikkerhedslag sikrer isolering fra datatyverier.

Hvordan Virksomheder Opretholder Sikkerhed for Fjern Arbejde Medarbejdere?

Her er et par nyttige indsigter i, hvordan virksomheder beskytter og administrerer deres fjernansatte mod cyberangreb og databrud. Denne viden hjælper forhåbentlig dig med at udforske hele Pandora om, hvilke foranstaltninger virksomheder skal tage for at opretholde dataintegritet.

Vigtigt at oprette en cybersikkerhedspolitik

Alle fjernarbejdere skal være opmærksomme på, at datasikkerhed er en prioritet. Således har de fleste virksomheder en cybersikkerhedspolitik. Dette trin sætter standarden for adfærd for aktiviteter såsom e-mail-kryptering, adgangskodehygiejne osv. I stedet for blot at gøre medarbejderne opmærksomme på risikoen for databrud verbalt. Det er afgørende at lade medarbejderne tage små uddannelseskurser om, hvordan man sikrer dataintegritet og lærer om forskellige protokoller.

En forbedret cybersikkerhedspolitik forklarer hver persons ansvar for at beskytte it-systemer og data. Den skal også indeholde oplysninger om, hvorfor politikken i første omgang implementeres. Bortset fra det, bør politikken nævne forskellige sikkerhedsprotokoller, som fjernarbejdere er beregnet til at følge.

Udfør risikovurdering og identificer svagheder

Identificere, analysere og evaluere de mulige risici. Det vil sikre, at du har valgt de korrekte protokoller og taget de nøjagtige foranstaltninger, der er nødvendige. Dette lyder måske som din organisations ansvar, men risikovurdering sparer ekstra tid, kræfter og ressourcer, der holder brud på skov. At foretage en risikovurdering vil også få dig til at indse dine svagheder, og du kan rette dem, før de forårsager betydelig skade på medarbejderniveau.

Sørg for at al firmwaren er opdateret

En af de bedste fremgangsmåder til fjernarbejde er at opdatere din routers sikkerhedsfirmware. Som når du arbejder fra kontoret, sørger de fleste organisationer for, at routeren er tilstrækkelig og opdaterer den med de nyeste programrettelser og rettelser. Men når du arbejder hjemmefra ved hjælp af hjemrouteren, bliver det let for hackere at stjæle adgangskoder og angribe virksomhedswebstederne. Således uddanner organisationer generelt deres medarbejdere i at holde routerens sikkerhedsfirmware opdateret. Ellers udstyrer de dem med en virksomheds VPN, da alle derhjemme ikke kan opdatere firmwaren, da routervirksomhederne ikke giver beskeder om det samme.

Hold en risikofri og nul-fare tilgang til cybersikkerhed

Begræns adgangen til alle fjernarbejderne til ethvert system og ressource i organisationen. Afhængigt af kravet kan du oprette en adgangsprotokol, da alle medarbejdere ikke har brug for adgang til meget følsomme data eller proprietære oplysninger. Før virksomheder giver fuld adgang til data, vurderer virksomheder generelt sikkerheden ved fjernarbejderens enhed.

Etablering af en slutpunktsbeskyttelsesplatform er også en vigtig del af virksomhedens cybersikkerhed. Det er en af de bedste måder at beskytte de tilgængelige data på individuelle enheder fra fjernarbejdere, der opretter forbindelse til virksomhedens netværk. Denne platform hjælper med at blokere brugen af usikre og uautoriserede applikationer, der generelt skaber en kanal for cyberangribere.

Brug Remote Desktop Access eller en sikker cloud computing

Virksomheder kan nemt opbevare alle deres data inden for kontoret og ikke nødvendigt at dele disse data med andre enheder. Selv når medarbejdere arbejder eksternt, kan de bruge RDC (Remote Desktop Connection) til at få adgang til deres skrivebord, der har alle oplysningerne. Remote Desktop-sessioner fungerer over en krypteret kanal; således forhindrer det nogen i at se sessionerne. Du kan sikre det eksterne skrivebord ved hjælp af SSL / TLS. Desuden leverer Windows 10 også Network Level Authentication (NLA) som standard, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed.

Bortset fra det investerer virksomheder også i en sikker skytjeneste, så fjernarbejdere kan få adgang til dataene ved hjælp af stærke adgangskoder og tofaktorautentificering.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply