Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Automatisk Sikkerhedskopiering Outlook?

Resumé: I denne artikel finder du forskellige løsninger til at sikkerhedskopiere Outlook-data på en smart måde. Løsningen i denne artikel er velegnet til alle versioner såsom 2019, 2016, 2013, 2010 osv.. Hvis du spekulerer på, hvordan du automatisk sikkerhedskopierer alle dine Outlook-data, er denne artikel det rigtige sted.

Træt af at tage en sikkerhedskopi af Outlook på traditionel vis? Leder du efter en løsning, der kan planlægge backup for dig? Nå, bare rolig… Vi har en smart løsning til dig, her finder du en trin-for-trin guide til, hvordan du sikkerhedskopierer Microsoft Outlook-data.

Som du ved, skal du tage en sikkerhedskopi meget ofte for at holde dataene sikre og opdaterede. At holde en sikkerhedskopi kan hjælpe dig på flere måder, såsom at eksportere vigtige data eller overføre dataene til andre vigtige platforme eller endda flytte dem til nye systemer, hvor du har brug for, at dataene skal importeres.

Det hjælper dig også med at holde Outlook-datafiler væk fra enhver korruption, når der er virus- eller malwareangreb på systemet. Derfor er backup altid den bedste mulighed for at håndtere Outlook-data.

Fix Outlook send receive errorDer er flere manuelle måder, du kan sikkerhedskopiere Outlook-data på, som f.eks AutoArchive indslag, Import/Export Feature, eller ved at bruge en Personal Folder Backup Add-in i ældre Outlook-versioner. Men disse funktioner kommer med visse begrænsninger, når du bruger AutoArchive fremhæve dig kan ikke sikkerhedskopiere elementer såsom Indbakke, Noter, Kladdermappe og Kontakter, da mappen Kontakter ikke har en arkivegenskab.

På samme måde kan du med funktionen Import/eksport manuelt sikkerhedskopiere PST-filer hver gang, men du har ikke mulighed for at vælge udvalgte mapper, som kun du skal sikkerhedskopiere. Personal Folder Backup Add-in er kun tilgængelig med Outlook-versioner før 2010, den er ikke kompatibel med nye versioner af Outlook.

Med Personal Folder Backup til Outlook kan du kun sikkerhedskopiere dine PST-filer, og dette optager nogle gange en stor del af pladsen. For at undgå sådanne scenarier og overvinde begrænsningerne ved disse metoder skal du bruge et professionelt værktøj, der fungerer godt med alle Outlook-versioner uden besvær.

 

Remo Outlook Backup and Migrate tool er godt designet med dybe scanningsalgoritmer til backup af Microsoft Outlook 2013Outlook 2016Outlook 2019, og Microsoft 365. Det er alt-i-et-værktøjet til automatically backup, gendan og migrér Outlook-data inklusive Outlook-e-mails, kontakter, indstillinger, kalendere og alle andre attributter med kun tre klik.

Værktøjet følger med 25 GB cloud backup at opbevare Outlook-dataene sikkert. Du kan Planlæg sikkerhedskopier til enhver tid og dag for ubesværet at tage backup og undgå behovet for manuel backup hver gang. Værktøjet har fejlfri funktionalitet på tværs af alle versioner af Outlook. Remo Outlook Backup og Migrate giver også hurtig og sikker migration af Outlook-data til en ny computer eller en hvilken som helst seneste version af Outlook.

Fordele ved at Bruge Outlook-Sikkerhedskopieringssoftware:

Du skal muligvis tage backup af Outlook i mange tilfælde, og for at undgå situationer som utilsigtet sletning af data, der forårsager skade på pst-filer, hardwarefejl, datatab og virus- eller malwareangreb, er det altid bedre at bruge et Outlook-sikkerhedskopieringsværktøj.

Bortset fra dette er der også andre omstændigheder, hvor det bliver vigtigt at tage en backup Outlook-fil, såsom:

I betragtning af disse scenarier bliver det en fordel at bruge et sikkert sikkerhedskopieringsværktøj til at sikkerhedskopiere og migrere Outlook. Men hvis du vil vide, om Outlook automatisk sikkerhedskopierer sig selv, her er svaret.

Sikkerhedskopierer Outlook Automatisk?

Hvis du bruger 32-bit versionen af Outlook 2010 ældre versioner, kan du bruge Personal Folder Backup add-in til Outlook. Det bruges af mange Outlook-brugere, da det er det officielle backupværktøj til Outlook. Følg nedenstående trin for at installere dette tilføjelsesprogram på din Outlook 2002, 2003, 2007 og 2010:

Bemærk: Tilføjelsesprogrammet til sikkerhedskopiering af personlige mapper fungerer kun med Outlook 2002, 2003 og 2007, men det kan gøres kompatibelt med Outlook 2010 med en registreringsdatabase.

  1. Start Outlook 2010, klik på File menu, og klik derefter på Backup og klik på Options.
  2. Vælg derefter de PST-filer, du vil sikkerhedskopiere.
  3. Så skal du indstille AutoSave mulighed i Outlook for at sikkerhedskopiere filer, og du kan også indstille påmindelser for at minde dig om at tage sikkerhedskopier, når og når det er nødvendigt.

Bemærk: Desværre som nævnt ovenfor er tilføjelsesprogrammet Personal Folder ikke kompatibelt med Outlook 2013, 2016 og 2019, og det kan heller ikke være kompatibelt med Office 365.

Hvordan Sikkerhedskopierer Jeg Hele Min Outlook?

Følg nedenstående trin for at sikkerhedskopiere hele din Outlook med alle attributter såsom e-mails, kontakter, kalendere, noter, vedhæftede filer:

  • Download og installer Remo Outlook Backup and Migrate værktøj.
  • Start værktøjet og klik på Backup mulighed.

select backup option to backup Outlook automatically

  • Herefter får du to muligheder, vælg mellem Smart Backup og Advanced Backup.
  1. Smart Backup: For at tage backup af hele Outlook.
  2. Advanced Backup: For at vælge de egenskaber, du skal sikkerhedskopiere, såsom e-mails, kontakter, noter osv.

Select Smart or Advanced Backup

  • I tilfælde af Smart Backup skal du klikke på Next knappen for at starte sikkerhedskopieringsprocessen. Og til avanceret sikkerhedskopiering, vælg de mapper, du vil sikkerhedskopiere og klik på Next.

  • Klik nu videre View Report for at kontrollere sikkerhedskopieringsdataene og bekræfte dem.

Konklusion

Du kan sikkerhedskopiere Outlook-data på mange måder. Den bedste måde at sikkerhedskopiere Outlook-filer på afhænger af den Outlook-version, du bruger. Remo Outlook Backup and Migrate tool er kompatibel med flere versioner af Outlook, inklusive den nyeste Outlook 2019. Derudover kan du sikkerhedskopiere enhver egenskab efter eget valg fra Outlook i stedet for hele PST-filen. Vælg den bedste måde, der fungerer for dig.

Default image
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Articles: 41

Leave a Reply