Backup OST Fil Outlook

Resumé: At tage Outlook OST-sikkerhedskopiering af filer behøver ikke kræve en kompleks proces med at konvertere OST til PST. Med denne artikel kan du tage sikkerhedskopi af OST-fil med alle Outlook-attributter intakte inklusive Outlook-profilindstillingerne med kun tre klik. Vide hvordan Remo Backup og Migrate Tool til Outlook kan hjælpe dig med at tage OST-backup på ingen tid.

Outlook er en af de mest almindelige måder at kommunikere på, når det kommer til arbejds-e-mails eller officielle meddelelser. Enten du arbejder hjemmefra eller trænger på kontoret, hjælper Microsoft Outlook også med at organisere normerne i det daglige arbejde.

OST og PST er to typer Outlook-datafiler, der indeholder alle dine dyrebare mails, kontakter, noter og mange flere Outlook-attributter i dem. PST-fil gemmes lokalt på din computer og kan flyttes på tværs af enhederne, og det er derfor en ret simpel opgave at tage backup af PST og flytte det.

Derfor ser du mange websteder, der foreslår konvertere OST til PST når du leder efter at tage backup af OST-filen.

Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan tage sikkerhedskopi af OST-filen på mindre end 2 minutter uden at skulle konvertere den til en PST-fil?

Tro ikke på det, du lige har læst? Med et eksklusivt værktøj, der er dedikeret til Outlook-sikkerhedskopiering og migrering ved din side, skal du tro på, at du kan sikkerhedskopiere og overfør Outlook OST-fil til en ny computer uden at skulle konvertere det til PST.

Remo Outlook Backup and Migrate Software er et alt i et værktøj, der ikke kun hjælper dig med at sikkerhedskopiere både OST og PST, men også hjælper dig med migrering af Outlook. Værktøjet kan sikkerhedskopiere hele din Outlook-data inklusive mails, kontakter, noter, påmindelser og vigtigst af alt dine Outlook-indstillinger intakte. Download værktøjet nu gratis, og prøv at sikkerhedskopiere Outlook uden besvær.

download now to Recover Files from External Hard drive

Bemærk:

Hvis du har mistet eller misplaceret dine Outlook-kontakter, mens du sikkerhedskopierer din OST-fil, skal du læse den nævnte artikel for gendanne mistede kontakter fra Outlook. Ved hjælp af den givne informative skrivning kan du få dine kontakter tilbage uanset din Outlook-version.

Backup OST Fil Outlook med Remo Outlook Backup og Migrate Tool:

For at sikkerhedskopiere OST-fil skal du downloade og installere Remo Outlook Backup og Migrate Software og følg nedenstående instruktioner:

 • Start værktøjet, vælg Backup-indstillingclick on backup to start ost backup process
 • I det næste skærmbillede kan du vælge mellem Smart Backupeller Advanced Backup. Smart Backup- tager med det samme hele OST-sikkerhedskopien. Advanced Backup Du kan specificere indholdet af OST-filen efter dit behov.
 • Når du har valgt en af ovenstående muligheder, skal du klikke på nextfor at starte OST-sikkerhedskopieringsprocessen.
 • Klik på Finishog det er det, du har taget sikkerhedskopi af OST-filen.

Hvordan Backup OST Fil Outlook Manuelt?

Der er forskellige løsninger, som du manuelt kan tage sikkerhedskopi af OST-filen med. Den første metode er at eksportere Outlook-datafiler, og den anden metode er at oprette en arkivmappe til sikkerhedskopiering af OST-filen.

Metode 1: Eksporter Outlook-data til OST-fil

 • Start Microsoft Outlook, og klik på File
 • Vælg Open & Exportog klik på Import or Export
 • I det næste vindue skal du vælge Export to a fileog klik på nextexport to file to backup ost
 • I det næste vindue skal du vælge Outlook data file (.pst)og klik på next
 • Kontroller de mapper, du vil sikkerhedskopiere, eller tjek inkluderingen subfoldersat tage hele OST-sikkerhedskopien og trykke på Next select Outlook folders that needs to be saved
 • Søg efter en placering, og angiv et navn til din sikkerhedskopifil, og vælg do not export duplicate itemsfor at undgå dubletter, før du klikker på Udfør.

Bemærk: Eksportmetoden til at tage sikkerhedskopi af OST-fil genererer en PST-fil med alle dine Outlook-data i. Hvis du vil vide mere om hvordan tager backup af Outlook PST-fil, du kan tjekke dette link.

Metode 2: Arkiver Outlook-mapper til sikkerhedskopiering af OST

Arkivering er ikke ligefrem sikkerhedskopiering af OST-filen, det er mere som at flytte dine vigtige data videre til en separat mappe i Outlook. Husk arkivering sikkerhedskopierer ikke Outlook-kontakter, ved hvordan man gør det sikkerhedskopier og flyt Outlook kontakter her.

Følg nedenstående trin til backup OST fil Outlook:

 • Åben Microsoft Outlookog klik på File
 • Klik på Tools(eller Oprydningsværktøjer til ældre Outlook-versioner)
 • Vælg Set Archive Folders(Arkiver til Outlook 2016 og tidligere versioner)
 • Klik på nyt i vinduet Opsæt arkiv, og navngiv arkivmappen, og hvor du vil gemme den
 • Klik på Okfor at afslutte Outlook-arkiveringsprocessen.

Sidste tanke:

Selvom ovenstående manuelle metoder hjælper dig med at sikkerhedskopiere OST-filer, har de deres egne ulemper som at konvertere til en PST-fil og ikke være i stand til at arkivere en komplet Outlook-datafil. Desuden er den manuelle proces kompleks, og når du har at gøre med en stor mængde dyrebare arbejdsrelaterede data, har du ikke råd til at tage chancer. Derfor anbefales det at bruge en komplet automatiseret og sikker metode til sikkerhedskopiering og migrering ved hjælp af Remo Outlook Backup og Migrate Tool.

Backup OST Fil Outlook was last modified: december 22nd, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*