Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Backup OST Fil Outlook

Resumé: Gad vide, hvordan man tager backup af Outlook OST-filen? I denne artikel har vi forklaret to enkle måder at sikkerhedskopiere OST-fil til PST i Outlook. Men at tage backup af en Outlook OST-fil behøver ikke at kræve en kompleks proces med at konvertere OST til PST. Det hele kan gøres med mindre end få klik med et automatiseret værktøj, der kan sikkerhedskopiere og migrere din Outlook OST-fil. Læs denne artikel for at lære mere.

Outlook er en af de mest almindelige måder at kommunikere på, når det kommer til arbejdsmails eller officielle meddelelser. Uanset om du arbejder hjemmefra eller travlt på kontoret, hjælper Microsoft Outlook også med at organisere normerne for det daglige arbejde.

OST og PST er to typer Outlook -datafiler, der indeholder alle dine dyrebare e -mails, kontakter, noter og mange flere Outlook -attributter i dem. PST -filen gemmes lokalt på din computer og kan flyttes på tværs af enhederne, og derfor er det en ret simpel opgave at tage backup af PST og flytte den. Derfor er den bedste måde at sikkerhedskopiere en OST -fil til Microsoft Outlook ved at konvertere den til en PST -fil.

Har jeg Brug for det Backup OST Fil Outlook?

Ja, i nogle tilfælde skal du sikkerhedskopiere OST-filen. Her er et par grunde, hvorfor du skal sikkerhedskopiere OST -filen i Outlook 2010, 2013, 2016, 2019.

Der kan være mange situationer, der resulterer i oprettelse af en arkivfil med OST (Offline Storage Table) i Outlook.

 • OST synkronisering problem: Du kan arbejde med OST -filer i offline -tilstand. Men når Outlook er synkroniseret med Exchange Server, bliver det svært at arbejde på OST -filen. Af denne grund er det nødvendigt at sikkerhedskopiere OST -filen.
 • Godkendelsesproblem: For at undgå alle de komplekse procedurer for adgang til data fra Exchange Server er det bedre at opbevare et arkiv med OST -filen.
 • Outlook data gendannelse: Du kan miste Outlook -data på grund af forskellige årsager som utilsigtet sletning af filer, filkorruption, stærkt beskadigede OST -filer, data kan ikke tilgås fejl osv. Så for at undgå tab af data permanent anbefales det at holde en beredskabsplan og backup .ost filer til regnskabet.
 • OST datafilkorruption: OST-filer kan blive beskadiget på grund af virusangreb, pludselig nedlukning og andre software-relaterede problemer. Som et resultat bliver OST -filen utilgængelig. Derfor er det nødvendigt at sikkerhedskopiere Offline OST -filer i Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 & Exchange OST -filer.

Derfor er den bedste måde at sikkerhedskopiere en OST -fil til Microsoft Outlook ved at konvertere den til en PST -fil. Du kan bruge Outlook Export Wizard til konvertere OST til PST. Det anbefales dog at stole på et professionelt værktøj til konverteringen, da der er begrænsninger for den manuelle metode, som du vil lære at kende i denne artikel. Ellers kan du bruge den eksklusive software til Outlook Backup af Remo til at sikkerhedskopiere OST -filer i Outlook.

Der er to forskellige metoder til sikkerhedskopiering af Outlook OST -filer. Den ene er ved at arkivere og den anden ved hjælp af guiden Eksport/Import.

Hvordan Backup OST Fil Outlook?

Der er forskellige løsninger, som du manuelt kan tage en sikkerhedskopi af OST -filen med. Den første metode er at eksportere Outlook -datafiler, og den anden metode er at oprette en arkivmappe til sikkerhedskopiering af OST -filen.

Metode 1: Eksporter Outlook data til backup OST fil

 • Lancering Microsoft Outlook, Klik på File
 • Vælg Open & Exportog klik på Import or Export
 • Vælg i det næste vindue Export to a fileog klik på next

export to file to backup ost

 • Vælg i det næste vindue Outlook data file (.pst)og klik på next
 • Kontroller de mapper, du vil sikkerhedskopiere, eller tjek includesubfolders for at tage hele OST’en tilbage og trykke på Next knap.

select Outlook folders that needs to be saved

 • Søg efter en placering, og angiv et navn til din backupfil, og vælg do not export duplicate itemsfor at undgå dubletter, før du klikker på Finish.
 • Sørg for at vælge <Root> i mappen som udgangspunkt og også kontrollere ‘Include Subfolders’ afkrydsningsfelt.

Bemærk: Eksportmetoden til sikkerhedskopiering af OST -filer genererer en PST -fil med alle dine Outlook -data. Hvis du ønsker at vide mere om hvordan tager Outlook PST fil backup, du kan tjekke dette link.

Metode 2: Arkiver Outlook mapper til sikkerhedskopiering af OST fil

Arkivering er ikke ligefrem sikkerhedskopiering af OST -filen, det er mere som at flytte dine vigtige data til en separat mappe i Outlook. Husk, at arkivering ikke sikkerhedskopierer Outlook -kontakter, ved hvordan sikkerhedskopiere og flytte Outlook kontakter her.

Følg nedenstående trin for at arkivere Outlook:

 • Åben Microsoft Outlookog klik på File
 • Klik på Tools(eller Cleanup Tools til ældre Outlook -versioner)

 • Vælg Set Archive Folders(Archive til Outlook 2016 og tidligere versioner)

 • I vinduet Opsætning, Arkiv klikker du på nyt og navngiver arkivmappen, og hvor du vil gemme den
 • Klik på Okfor at afslutte Outlook -arkiveringsprocessen.

Bortset fra disse to metoder kan du også oprette en ny PST -fil. Ved hvordan kopier Outlook strukturen til den nye PST fil og kopier derefter ostindholdet.

Bedste Måde at Sikkerhedskopiere Outlook OST-Fil

Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan tage en sikkerhedskopi af OST -filen på mindre end 2 minutter uden at skulle konvertere den til en PST -fil?

Tror du ikke på det, du lige har læst? Med et eksklusivt værktøj, der er dedikeret til Outlook -sikkerhedskopiering og migration ved din side, skal du tro, at du kan sikkerhedskopiere og overfør Outlook OST fil til ny computer uden at skulle konvertere dem til PST.

Remo Outlook Backup og Migrate-software er et alt-i-et-værktøj, der ikke kun hjælper dig med at tage backup af både OST og PST, men også hjælper dig med migrering af Outlook. Værktøjet kan sikkerhedskopiere alle dine Outlook -data, herunder e -mails, kontakter, noter, påmindelser og vigtigst af alt dine Outlook -indstillinger intakte. Download værktøjet nu gratis, og prøv at sikkerhedskopiere Outlook uden besvær.

download now to Recover Files from External Hard drive

Bemærk: Hvis du har mistet eller forlagt dine Outlook -kontakter, mens du sikkerhedskopierede din OST -fil, skal du læse den nævnte artikel til gendanne tabte kontakter fra Outlook. Ved hjælp af den givne informative opskrivning kan du få dine kontakter tilbage uanset din Outlook-version.

Trin til Backup OST Fil Outlook med Remo Outlook Sikkerhedskopier og Migrer Værktøj:

For at sikkerhedskopiere OST -filen, hent og installere Remo Outlook sikkerhedskopier og migrer software og følg nedenstående instruktioner:

 • Start værktøjet, vælg Backup mulighed

click on backup to start ost backup process

 • På det næste skærmbillede kan du vælge imellem Smart Backupog Advanced Backup. 

Smart Backup- Tager øjeblikkeligt hele OST -filsikkerhedskopien.

Advanced Backup Du kan angive indholdet i OST -filen efter dit behov.

 

 • Efter at have valgt en af ovenstående muligheder, Klik på nextfor at starte OST –sikkerhedskopieringsprocessen.
 • Klik på Finishog det er det, du har taget en sikkerhedskopi af OST -filen.

Endelig tanke:

Selvom de ovennævnte manuelle metoder kan hjælpe dig med at sikkerhedskopiere OST-filer, men de har deres egne ulemper som at konvertere til en PST-fil og ikke være i stand til at arkivere en komplet Outlook-datafil.

Desuden er den manuelle proces kompleks, og når du har at gøre med en stor mængde værdifulde arbejdsrelaterede data, har du ikke råd til at tage chancer. Derfor anbefales det at gøre brug af en helt automatiseret og sikker metode til sikkerhedskopiering og migrering ved hjælp af Remo Outlook Backup and Migrate -værktøj.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply