Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Bedst PST Reparation Værktøj

Når din PST-fil er korrupt, bliver det din prioritet at rette det sikkert uden at beskadige det. Der findes forskellige PST -reparationsværktøjer på dagens marked, der foregiver at være den bedste Outlook PST -reparationssoftware. Men de fleste af dem undlader at rette selv de mindre korruptioner i PST-filer. For at hjælpe dig med at vælge det rigtige PST -reparationsværktøj, se fordele og ulemper ved hvert produkt i sammenligningen herunder.

PST -fil er en afgørende Outlook -datafil, når det kommer til POP -e -mail -kontoen. Grundlæggende bruges en PST -fil til at gemme Outlook -data på computeren. Ved hjælp af denne PST -fil kan du nemt få adgang til alle dine Outlook -elementer, såsom e -mails, påmindelser, begivenheder, kontakter og mange flere, uden at have en internetforbindelse. Uanset dette er PST-filen udsat for korruption eller skade.

For at overvinde problemet med at identificere, hvad der er det bedste PST -reparationsværktøj til dig og din PST -fil, har vi testet de 5 mest pålidelige PST -reparationssoftware under forskellige typer PST -filfejl, korruption eller skade. Denne artikel er nyttig for dig at forstå og vælge det bedste PST -filreparationsværktøj til enhver version af Outlook, såsom den seneste 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, Microsoft Office 365.

Hvad er det Bedst PST Reparation Værktøj?

1.       ScanPST Reparationsværktøj

ScanPST er et inbox Outlook reparationsværktøj. Og det er det bedste gratis PST-reparationsværktøj, når det kommer til at rette enhver mindre Outlook-datafilkorruption. Du kan nemt få adgang til dette gratis PST-reparationsværktøj og kan rette flere Outlook-fejl. Placeringen af ScanPST-værktøjet afhænger af den Outlook-version, du bruger. Dette gratis værktøj tager dog lang tid og sandsynligvis flere forsøg på at reparere din PST-fil.

ScanPST Repair Tool

Fordele:

 1. ScanPST er et gratis PST -reparationsværktøj.
 2. Den er tilgængelig på forskellige Outlook -versioner, herunder den nyeste Outlook 2019.
 3. Det kan løse mindre PST -filfejl, f.eks. Outlook kan ikke åbne din datafil, og kan ikke åbne bestemte mapper.

Ulemper:

 1. Det kan ikke løse alvorlig PST -filkorruption.
 2. Det kan ikke gendanne mappestrukturen for den reparerede PST -fil.
 3. Da ScanPST-værktøjet fungerer direkte på den originale PST-fil, kan det muligvis udelade de korrupte data, der findes på PST-filen, og det kan være dine vigtige e-mails, begivenheder eller kontakter. Derfor kan det resultere i permanent datatab, hvis du ikke har taget en sikkerhedskopi af din korrupte PST -fil.

2.       Remo Reparer PST software

Remo Repair PST er et af de mest downloadede og pålidelige værktøjer til at reparere stærkt ødelagt Outlook PST. Dette værktøj tager kun et par enkle trin til at reparere og gendanne alle Outlook-emner såsom e-mails (inklusive emne, vedhæftede filer, Cc, Bcc), kontakter, begivenheder, påmindelser, mappestruktur, noter, autofylddata og mange flere. Dette PST -reparationsværktøj er kompatibelt med alle versioner af Windows -operativsystemer, herunder Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 og dets tidligere versioner.

free-download-for-win

Remo Repair PST tool

Fordele:

 1. Dette PST-reparationsværktøj er designet med brugervenlig til reparation ødelagt, beskadiget, eller brudt PST filmed enkle klik. Desuden tilbyder den også en gratis forhåndsvisning af den reparerede PST -fil.
 2. Remo er et skrivebeskyttet PST-reparationsværktøj. Det opretter og arbejder automatisk på en kopi af den korrupte PST-fil uden at beskadige den originale fil yderligere. Det gendanner let alle dine Outlook -elementer såsom e -mails, vedhæftede filer, kontakter, begivenheder, påmindelser og mange flere uden ændringer.
 3. Det har en Smart Scan mulighed for effektivt at reparere overdimensionerede og adgangskodebeskyttede PST-filer.
 4. Understøtter reparation af PST -fil oprettet på enhver version af Outlook, f.eks. Microsoft Office 365, Outlook 2019, 2016, 2013 og dens tidligere versioner.
 5. Tilbyder gratis teknisk support 24/7.

Ulemper:

 1. Selvom Remo Repair PST er hurtigere end de fleste af de pålidelige PST-reparationsværktøjer. Den aktuelle reparationstid for PST-fil er direkte afhængig af sværhedsgraden af PST-filkorruption og filstørrelsen.
 2. Batchreparation understøttes ikke.

Hvordan reparerer jeg en korrupt PST-fil?

Din PST -fil kan være korrupt på grund af forskellige årsager og kan vise en af følgende fejl. Men den eneste løsning er at reparere PST ved hjælp af pålidelig Outlook -reparationssoftware.

Download Remo Repair PST på din Windows -computer for nemt at rette flere PST -filfejl. Nogle af de almindelige Outlook -fejl, der kan løses ved hjælp af dette værktøj, er, at Outlook ikke kan åbne din datafil, Outlook send modtagelsesfejl, kan ikke åbne dine standard-e-mail-mapper, Outlook-datafiladgang nægtet, ikke adgang til Outlook-vedhæftede filer, Filen Outlook.pst er ikke en personlig mappefil, CRC- eller MAPI-fejl, ukendt Outlook-fejlkode, kan ikke starte Microsoft Outlook-fejl osv.

Trin til reparation af korrupt PST -fil:

 1. Luk din Microsoft Outlook -konto.
 2. Start Remo Repair PST -værktøj, og vælg Open Default PST file.
 3. Klik på den korrupte PST-fil, der skal repareres, og tryk på Next 

Select the corrupt PST that needs to be repaired

Bemærk: You can set the scanning option to either Normal eller Smart afhængigt af kompleksiteten af PST -filkorruptionen

 1. Klik på Browse knappen for at vælge den ønskede placering for at gemme den reparerede PST-fil og trykke på Repair knappen for at begynde at rette PST -fil.

Select the repair button to fix PST file

Bemærk: Når reparationsprocessen er afsluttet, kan du nemt få adgang til eller gendanne alle dine Outlook-dataelementer såsom e-mails, kontakter, påmindelser, noter, tidsskrifter osv.

recovered Outlook data using PST repair tool

3.       Stellar Reparation til Outlook

Stellar Repair til Outlook er et af de bedste PST -filreparationsværktøjer, der findes på dagens marked. Det er designet med en simpel brugergrænseflade, og det kan bruges af enhver Outlook-bruger med et minimum af kendskab til PST-filreparationsprocessen. Dette værktøj er bedst, når det kommer til at gemme den reparerede Outlook-datafil i forskellige filformater.

Stellar Repair for Outlook software

Fordele:

 1. Stellar PST Reparationsværktøj er integreret med flere sprog som engelsk, spansk eller italiensk for at tiltrække regionale Outlook -brugere.
 2. For at forbedre brugeroplevelsen giver værktøjet Stellar Repair til Outlook mulighed for en farverig og hvid tema brugergrænseflade.
 3. Dette PST reparation værktøj kan nemt reparere en beskadiget eller beskadiget PST-fil.
 4. Det kan gemme de reparerede postkasseelementer i forskellige filformater, såsom PST, EML, MSG, RTF og HTML.
 5. Det kan reparere den adgangskodebeskyttede PST-fil.

Ulemper:

 1. Værktøjet er hovedsageligt centreret om en simpel brugergrænseflade snarere end effektiviteten af reparationen.
 2. Værktøjet begrænser antallet af gange, du kan reparere PST -filen til fem til grundprisen.
 3. De fleste af produktfunktionerne som at opdele PST-filen, gendanne vedhæftede filer på et bestemt sted eller gendanne en glemt adgangskodebeskyttet PST-fil skal låses op til en premiumpris.

4.       DataNumen til Outlook

DataNumen er et af de pålidelige navne, når det kommer til at reparere PST -filen ligesom de andre Outlook -reparationsværktøjer, der er nævnt i denne artikel. DataNumen var tidligere kendt som værktøjet Advanced Outlook Repair. Dette værktøj bruger avancerede PST-filreparationsalgoritmer til nemt at rette ødelagte eller beskadigede PST-filer.

DataNumen PST Repair software

Fordele:

 1. Giver mulighed for at opdele den store PST-fil.
 2. Ved hjælp af dette værktøj kan du reparere PST -filen ved at ignorere nul -datastykkerne.
 3. Det er en af de bedste PST-reparationssoftware, når det kommer til batchreparation.
 4. Det giver mulighed for at undgå at gendanne tomme mapper fra den korrupte PST-fil.
 5. Dette PST -reparationsværktøj er kompatibelt med Windows 7, 8 og 8.1.

Ulemper:

 1. Den grafiske brugergrænseflade til dette PST-reparationsværktøj kan være lidt udfordrende, hvis du ikke er teknisk kyndig.
 2. Dårlig kundesupport. Det er svært at komme i kontakt med DataNumen kundesupportteam for at løse produktforespørgsler.
 3. Omkostningerne ved DataNumen Outlook-reparationssoftwaren er for høje sammenlignet med de andre PST-reparationsværktøjer, der er anført i denne artikel.
 4. Til forskel fra Remo reparation PST, dette værktøj giver ikke forskellige muligheder, der er gældende under forskellige PST -filkorruptionsscenarier. Såsom en mulighed for at lokalisere den korrupte PST -fil, når der findes flere Outlook -konti, eller mange PST -filer er gemt på systemet, muligheden for automatisk at finde standard PST -filen eller manuelt at finde den korrupte PST -fil.

5.       Yodot PST Reparation

Yodot er et af de pålidelige Outlook -reparationsværktøjer til at reparere korrupte PST -filer på grund af forskellige årsager som forkert nedlukning af computeren eller afbrydelser, mens du bruger Microsoft Outlook -kontoen. Denne software udmærker sig ved at reparere flere PST -filkorruptionsfejl ved simple klik. Det er også kompatibelt med alle de nyeste versioner af Windows -operativsystemet, herunder Windows 10.

Yodot Outlook Repair tool

Fordele:

 1. Meget intuitiv grafisk brugergrænseflade designet til at rette en korrupt PST-fil.
 2. Ved hjælp af dette PST-reparationsværktøj kan selv en nybegynderbruger rette PST-filen uden nogen hjælp.
 3. Omkostningerne ved Yodot PST -reparationsværktøjet er mindre sammenlignet med de andre Outlook -reparationsværktøjer, vi testede.
 4. Det kan gendan slettede mails Outlookfra din korrupte PST-fil uden besvær.
 5. Det giver god teknisk kundesupport.

Ulemper:

 1. PST -filreparationsprocessen bremses, hvis korruptionen er alvorlig.
 2. Yodot Outlook Reparationsværktøj understøtter ikke batchreparation af PST -filer.
 3. Dette værktøj kan ikke opdele den store PST-fil i flere dele.

Konklusion:

Efter at have læst denne artikel, forhåbentlig har du muligvis et klart billede af, hvad der er det bedste PST-reparationsværktøj til dig at rette korrupt PST-fil. Med denne grundigt undersøgt forskning kan man let prioritere valget af at vælge PST -reparationsværktøjet afhængigt af hvad de leder efter, især ved at bruge fordele og ulemper. Nævner hvilket er bedst PST reparation værktøj i din oplevelse i kommentarfeltet nedenfor. Men glem ikke at overveje de andre faktorer, mens du vælger PST-reparationsværktøjet til dig som teknisk assistance, PST-filens sikkerhed under reparation, nem reparation osv.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply