Bedste Praksis at Tackle Outlook 2016 Midlertidig Postkasse Fejl

‘Midlertidig mailbox-fejl i Outlook 2016’ opstår normalt, når Outlook 2016-kontoen konverteres til Office 365, og du åbner Outlook som en Office 365-bruger. I andre tilfælde rapporteres det også, at brugere har fundet fejlen, når de opgraderede til Outlook 2016 fra en tidligere version.

Bemærk: Når fejlmeddelelsen dukker op, får du en indstilling til ‘Brug midlertidig postkasse’. Brug ikke denne indstilling, da du muligvis mister data.

For at løse problemet “Midlertidig postboksfejl” leverer vi bedste praksis at tackle Outlook 2016 midlertidig postkasse fejl i denne artikel.

Løsning 1: Slet alle Outlook-profiler undtagen den primære

 1. Tæt Outlook
 2. Åben Control Panel(en genvej er at klikke på Windows + X og vælge Kontrolpanel i menuen)
 3. Skriv Maili søgefeltet i Kontrolpanel og klik på det
 4. Vælge Show Profilesog i Mail dialogboks der vises, vælg a profile du vil slette og klikke på Remove
 5. En advarsel om, at “dit cachelagrede indhold fjernes” vises. Du kan oprette en sikkerhedskopi af det cachelagrede indhold (kaldet en .ost-fil), hvis du vil og fortsætte.
 6. Fjern alle konti (undtagen den primære profil) ved at følge de samme trin. Luk derefter Maildialogboks og start Outlook

Det er rapporteret, at denne løsning fungerer i nogle tilfælde. Hvis det ikke gør det reparere Outlook 2016 midlertidig postkasse fejl, Fortsæt til næste trin.

Løsning 2: Opret en ny Outlook-profil

Denne løsning involverer oprettelse af en ny Outlook-profil og fjernelse af brugerens primære profil.

 1. Åben Outlookog vælg File > Account Settings > Manage Profiles
 2. Vælg Show ProfilesAdd
 3. Tildel et ‘profilnavn’ og vælg Ok

Når du har oprettet en ny Outlook-profil, kan du fjerne din tidligere primære profil ved at følge nedenstående trin.

 1. Åben Control Panelog skriv Mail i søgefeltet
 2. Klik på Mail og vælg Show Profiles; i den dialogboks, der vises, skal du vælge den ‘forrige primære brugerkonto’, du vil fjerne, og klikke på Fjern
 3. Mail vælg ‘Brug altid denne profilindstilling’ og vælg den nye profil, du lige har oprettet

Når en ny profil er oprettet og sat op til brug med Outlook, den reparation Outlook 2016 midlertidig postkasse fejl Er gjort.

Bortset fra ‘Midlertidig mailbox-fejl’, kan du finde andre problemer med din Outlook, som f.eks. Ikke at kunne sende / modtage e-mails, Outlook fryser ofte osv. Den vigtigste årsag til sådanne problemer er korruption i PST-datafiler. For at reparere dem kan du bruge et indbygget værktøj kaldet Scanpst.exe, der findes på din computer.

Sådan køres Scanpst.exe?

Placeringen af Scanpst er forskellig for hver version af Outlook. For flere detaljer henvises til placeringen af Scanpst.exe for din version af Outlook.

Når du har fundet Scanpst, skal du køre værktøjet og vælge din PST-fil, der skal repareres. Din PST-fil vil blive repareret, og din Outlook fungerer igen. Hvis Scanpst dog ikke løser din PST-fil, kan du bruge specialiserede værktøjer, såsom Remo Repair PST. Download en prøveversion i dag!

Bedste Praksis at Tackle Outlook 2016 Midlertidig Postkasse Fejl was last modified: juni 25th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*