Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Bedste værktøjer til video analyse

Bedste værktøjer til video analyse

Video Analysis teknik er ved at blive mere populær i disse dage. Disse værktøjer er ikke de samme som de værktøjer, der bruges af normale videoredigerere. For hver industri er der et varieret sæt værktøjer. Uanset om det er en sportsindustri, undervisning eller videnskabelig analyse, varierer kravene til analyse af videoer drastisk. Således har vi her listet bedste analyseværktøjer til hver enkelt industri.

Top 7 værktøjer til videoanalyse

  • V1 Pro

V1 Pro 2010 udfører meget bedre på alle områder af ydeevne. Der er mange nyttige funktioner i dette værktøj, men den mest nyttige er 90 graders rotationsfunktionen. Hvis du har brug for at instruere studerende, vil Live Record-indstillingen tillade dig at præsentere en live stream i sammenligning for en forudindspilning. Ved hjælp af dette kan du endda sende automatisk til sociale netværk platforme.

  • Siliconcoach

Siliconcoach er i øjeblikket et af de mest værdsatte virksomheder, der leverer videoanalysetjenester. Virksomheden er i både uddannelse og klinisk praksis. Det er et troværdigt værktøj, der også bruges i rehabilitering og erhvervsmedicin. Nogle af de andre analyseværktøjer, som den tilbyder, bliver brugt i klasseværelser på mange fremtrædende universiteter. Det har også arbejdet sammen med store rugby- og cricketorganisationer over hele verden og også andre store navne i sport som Nike.

  • Elite Sportsanalyse

Denne software er udviklet specielt til sportsbusser. Med denne app kan du give feedback og analyse af hver sportsudøveres ydeevne med visuel feedback i træningsperioden. Nu er ingen af ​​trænerne i stand til at tegne pindfigurer eller efterligne ved hjælp af sådanne værktøjer, de er i stand til at kommunikere bedre.

  • Tracker

Tracker ansøgningen er bygget til fysikundervisning, og den kommer med en række sprog. Dens vigtigste grundlæggende træk er at kombinere computermodellering med videofiler. Dette værktøj har manuel og automatisk sporingsfunktion.

  • Motion View Video Analysesoftware

Dette værktøj har en enorm fordel i forhold til andre, idet den er udvalgt med state-of-the-art værktøjer og et utroligt udvalg af funktionaliteter. Det har dobbelt kamera capture, tegneværktøjer, automatiserede funktioner og synkroniserede spillere. Udgangen af ​​dette værktøj kan bruges af eksperter på forskellige felter til at anbefale handlinger til forbedring af ydeevnen i få sportsgrene.

  • Dartfish Prosuite

Denne applikation er meget ekspert i at udføre videoanalyse af menneskelig ydeevne. Dartfish ProSuite er fantastisk til at finde ud af de biomekaniske aspekter, der påvirker en atleters bevægelse. Den er udviklet på en sådan måde, at den kan oversætte den indfangede bevægelse til data, som vil være nyttig for at finde områder, der skal forbedres, eller områder, der er forbedret efter træningsprogrammet.

  • Quintic softwarepakker

Quintic handler om analyse af human biomekanik. Denne software er et centralt center for videoanalyse og sportbiomekanik analyse. De avancerede applikationspakker, der anvendes af eksperternes Quintic-hold, involverer områderne biomekanik, sport og coaching.

Vælg videoanalyseprogrammet som i dit erhverv og udnyt dets nyttige funktionaliteter for at få hurtige og præcise resultater. Disse apps analyserer videoen, sektoren efter sektor og leverer de nødvendige funktioner. Sørg derfor for at vælge et pålideligt og rigtigt værktøj. Brug af upålidelige værktøjer vil gøre din video beskadiget, og du skal muligvis bruge nogle video reparationsværktøjer til reparere korrupte film filer. Der er også situationer, hvor uventede afbrydelser i videoanalyseprocessen forårsagede videofilkorruptioner. Der er forskellige værktøjer til rådighed, der kan lande dig i forvirret tilstand. Så, vi vælger at liste de højt vurderede og pålidelige værktøjer.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply