Begynder’s Guide på Hvordan man Bruger Photoshop CC

Photoshop er blandt de mest berømte værktøjer, der bruges af de fleste fotografer, kunstnere og designere. Adobe Photoshop er et af de bedste produkter designet af Adobe. Blandt andre fotografiske værktøjer er LightRoom af Adobe. Photoshop, derimod, er en pixelbaseret kernesoftware til alle slags digitale billeder. En række unge entusiaster udfører fotografering lidenskabeligt, men kan ikke behandle billederne i overensstemmelse hermed. Efterbehandling af dine billeder er meget vigtigt, og for det skal man vide, hvordan man bruger Photoshop CC.

Dette værktøj hjælper dig med at udføre en række behandlinger med dine billeder. Der er et stort antal funktioner til justering af eksponeringen, afspilning med farve og ændring af farveindstillingerne på dit billede. Photoshop er et pixelbaseret værktøj, der giver en god finish til dine fotos. Billeder af høj kvalitet fra Photoshop, når de bruges på forskellige fotofunktioner, kan beskadige filen. En lignende betingelse kan ankomme med fejlagtig overførsel eller deling via et netværk. Du kan henvise til ekstern software til hjælp, en god værktøj til reparation photoshop CS6 foto, CS5 osv.

En nybegynder bør kende nogle af grundene i denne software. Her er en kort vejledning om, hvordan du bruger Photoshop CC.

Opret en Photoshop-fil

For det første skal du oprette en ny Photoshop-fil til at behandle dine billeder. For at åbne en ny fil:

Start programmet og Gå til filer

Klik på Ny> Udpeg et filnavn og Indstil bredden og højden

Klik på Ok

Du kan ændre billedstørrelsen fra indstillingen Billedstørrelse under fanen Billede.

Aktiver Paneler

Alle funktioner og paneler i værktøjet vil blive synlige som standardindstilling. I tilfælde af at du skal bruge nogle af funktionerne, kan du lokalisere dem omkring grænsefladen. Placer musen på den nødvendige knap for at vide om det. Hvis der ikke er sådanne muligheder som en børste, slagtilfælde, værktøj osv., Kan du gøre dem synlige fra menulinjen.

Gå til Windows> vælg den respektive mulighed.

Det samme vil dukke op i hjørnerne på dit arbejdsområde. Du kan lave så mange vinduer, som du vil, fra Windows-indstillingen.

Udskriv Filerne

Når behandlingen er færdig, vil der være behov for at udskrive filerne. De fleste fotografer forsøger at beholde en stor del af deres arbejde i bløde filer. Der er nogle billeder, man virkelig ønsker at tage en kopi af. For at udskrive fotos fra Photoshop med en god farveprinter. Billederne fra Photoshop har en høj farvetæthed, så sørg for, at der er en god printer til rådighed.

Gå til Filer> Udskriv

Vælg printeren> Tilpas farveprofilen

Klik på “Udskriv” for at udskrive billederne fra din printer.

Du kan bruge lagoptionerne, mens du behandler et billede for at holde ændringerne begrænset til laget. Gør brug af farvekurven for at justere billedets farve i det pågældende lag. Photoshop har en forudindstilling til billedbehandling, dette består af en række forudindstillinger for billeder.

Med disse små tips kan du lære at bruge Photoshop CC-værktøjet. Der er masser af muligheder for at svinge rundt og bruge dem til dine billeder.

 

Begynder’s Guide på Hvordan man Bruger Photoshop CC was last modified: november 26th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*