Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Beskadiget Partition Genvinding

Resumé: Leder du efter gendannelse af data fra beskadiget partition? Bare rolig, du kan gendanne data fra beskadiget partition med denne artikel. Data om en beskadiget partition kræver dog øjeblikkelig opmærksomhed, og det anbefales bedst at gendanne beskadigede partitioner og gendanne alle dine dyrebare data ved hjælp af Remo Partition Recovery Software. Download værktøjet gratis nu.

free-download-for-win

Opdeling af din harddiskplads er altid en god praksis, hovedsageligt fordi data om den ene partition forbliver uafhængige af den anden. For eksempel, hvis en partition bliver ødelagt, forbliver korruptionen i partitionen strengt i denne partition alene, og data forbliver sikre på andre partitioner.

Når den primære partition på din harddisk bliver ødelagt, beskadiget partition genvinding kan blive vanskelig. Partitionerne, hvor operativsystemet er installeret, kaldes en primær partition. Når denne partition bliver beskadiget, fungerer operativsystemet muligvis ikke. Der er forskellige måder at genvinde adgang til eller gendanne data fra beskadiget partition.

Nedenfor finder du en række anbefalede metoder, der kan hjælpe dig langt med at fikse og gendanne beskadiget partition.

Let at gendanne data fra beskadigede partitioner

Skade på partition betyder, at alle data på denne partition bliver utilgængelige. Men takket være Remo Recover er det muligt nemt at gendanne data fra beskadigede partitioner. Softwaren scanner harddisken helt og gendanner komplette partitionsdata.

Bemærk, da du gendanner en hel partition, vil der være et stort antal filer involveret. Alle disse filer vises på listen, når Remo Recover har scannet drevet. Brug derefter funktionerne ‘Sorter’ og ‘Find’, som softwaren leverer, og du kan let finde de filer, du ønsker, enten efter filnavn, dato, størrelse eller filtype. Bemærk, at de originale filnavne opretholdes, selv efter gendannelse, så du skulle ikke have problemer med at finde de filer, du har brug for.

Det mest anbefalede værktøj til gendannelse af partition til redning:

Remo Recover er alt i alt en stor partition opsving software der kan bruges til at gendanne data fra beskadigede eller korrupte partitioner. Uanset om skaden på partitioner er forårsaget af tredjepartsværktøjer, fejl i diskhåndteringsprocesser eller på grund af virusangreb, fungerer Remo Recover i alle tilfælde.

  • Understøtter partitiongendannelse fra alle filsystemer såsom FAT32, FAT64, ExFAT, NTFS, HFS og HFS + systemer
  • Har evnen til at oprette diskbilleder, når der er dårlige sektorer på drevet
  • Består af Windows- og Mac-versioner til understøttelse af både Windows- og Mac-operativsystemer
  • Det kan også bruges til gendannelse af filsystemnedbrud
  • Værktøjet understøtter også RAW-partitiongendannelse
  • Tilbyder en simpel brugergrænseflade for at gøre beskadiget partitiongendannelse enkel for alle brugere

Remo Recover, et kendt værktøj til gendannelse af partition til korrupte eller beskadigede partitioner. Fungerer med alle filsystemer som FAT32, FAT64, ExFAT, HFS og HFSX. Fås på både Windows og Mac-systemer. Prøv det i dag!

free-download-for-win

Hvordan Gendanne Beskadiget Partition

Trin 1: Hent og installer Remo Recover på din Windows.

Trin 2: Fra hovedskærmen skal du klikke på Can’t find the drive mulighed for at finde RAW-partitionen.

click on the cant save the drive

Trin 3: Klik på Scan mulighed for at starte scanningsprocessen.

Bemærk: Når Quick Scan er afsluttet tager det direkte til Deep Scan. Du kan gå til Tags i den Tree structure og find dine mistede filer.

click on the dynamic recovery view

Trin 4: Til sidst skal du vælge de tabte filer, som du vil gendanne. Klik på Recover mulighed for at gemme filerne på den ønskede placering.

click on the save option

Årsager til Skillevæg

På grund af forskellige interne og eksterne faktorer kan partitioner blive beskadiget eller beskadiget, hvilket fører til datatab. Lad os undersøge de vigtigste grunde til skillevægge.

·         Forkert nedlukning af computer eller strømafbrydelse

Det er en af de mest almindelige årsager til skille i skillevægge. Hver gang computeren lukker forkert ned, kan det muligvis ikke resultere i partitionsskader, men hvis dit system er i midten af en skrivecyklus på tidspunktet for forkert nedlukning, kan det forårsage problemer og føre til beskadigede partitioner. Så det er stort set baseret på timing.

·         Fejl under udførelse af diskadministration og tredjepartsværktøjer

Forkert dimensionering af partitioner eller fejl under udførelse af diskhåndteringsoperationer kan forårsage partitionskader og tab af data. Visse tredjeparts diskhåndteringsværktøjer kan også ændre strukturen på drevet og føre til partitionskader.

·         Dårlige sektorer

Endnu en almindelig årsag til skille i partitioner er dårlige sektorer på harddisken. Dårlige sektorer skyldes normalt logiske fejl eller på grund af fysisk skade på disken. Uanset hvad der er årsagen, uanset hvad, dårlige sektorer normalt resultere i partition skader og datatab.

·         Beskadiget partitionstabel

En partitionstabel er en tabel, der er placeret i den første sektor på en harddisk, der indeholder detaljer om alle partitioner som størrelse og adresser på partitioner. Korruption i denne tabel kan gøre hele drevet uleseligt og forårsage skille på skillevægge.

Selvom dette ikke er en omfattende liste over årsager til beskadigede partitioner, er de nogle af de mest almindelige, en brugere støder på i de fleste tilfælde.

Forholdsregler for at undgå skille i skillevægge

  • Inden du udfører diskhåndtering, skal du vide, hvad du laver. Hvis du ikke er sikker, er det bedst at overlade det til fagfolk. Vær også forsigtig, når du bruger tredjeparts diskadministrationsværktøjer.
  • For det andet skal du passe godt på din harddisk. Ved hjælp af et værktøj kaldet CHKDSK kan du nemt holde en fane om korruption og dårlige sektorer på harddisken.
  • Sørg for, at du ikke slukker for dit system uden korrekt lukningsprocedure. Og fjern ikke nogen ekstern lagerenhed uden at bruge Sikker fjernelse af hardware for at undgå beskadiget partitiongendannelse.
Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply