Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Bruger du Brugerdefinerede Funktioner til at Optage Fantastiske Billeder på Canon 7D Mark II

Det nye EOS 7D er et DSLR-kamera fra Canon, skabt med al den nye teknologi. Dette kamera er et spring inden for fotografering med dets fuldt udstyrede teknologi og faktisk de brugerdefinerede funktioner. Canon har også bevaret sine innovative brugerdefinerede funktioner i dette kamera. Brugerdefinerede funktioner giver brugeren mulighed for at forbedre deres fotografiske oplevelse. Med sådan en funktion i et højteknologisk kamera bliver det sjovt og et medie for enhver kunstner til at udvide deres horisont. Men for at bruge det korrekt, skal du vide, hvordan du bruger brugerdefinerede funktioner i canon 7d Mark II.

Canon 7D Mark II har en kontinuerlig optagelseshastighed på 10 fps og er specielt designet til sport- og dyrelivsfotografering. En række forbedringer er blevet gjort gennem årene på Canon-kameraet for at skabe en enhed som denne. Den har et avanceret 65-punkts AF-system og en buffer til at tage exceptionelle billeder med absolut klarhed. Udover de teknologiske befæstninger har dette kamera et robust og vejrbestandigt design. Alle disse forbedringer gør dette kamera til et godt valg for mange fotografer.

Bruger Brugerdefinerede Funktioner Canon 7D

Som alle de andre brugerdefinerede funktioner i Canon-kameraet, er der visse kategorier af brugerdefinerede funktioner i 7D-kameraet. Alle brugerdefinerede funktioner er klassificeret i fire hovedgrupper, vi kan adressere dem som funktionelle grupper.

Canon 7D Mark II brugerdefinerede indstillinger

1 – Eksponering:

Dette omfatter den første gruppe af brugerdefinerede indstillinger for camera canon 7d mark ii kamera. Enhver indstilling, der omhandler eksponering, og som kan tilpasses, falder ind under denne kategori.

Du kan ændre en række indstillinger relateret til eksponering med dette kamera. Det giver dig mulighed for at indstille eksponeringsniveaustigning, ISO-udvidelse og flashsynkroniseringshastighed, mens du optager i AV-tilstand. Dette giver billederne en helt ny kvalitet. Udover de nævnte indstillinger kan du også indstille sikkerhedsskift og bracketing-sekvens.

2 – Billedindstillinger:

Hvis du ønsker at tilpasse indstillinger relateret til billedindstillinger. Dette gør den anden gruppe for brugerdefinerede indstillinger.

Med de brugerdefinerede indstillinger for billeder kan du ændre en masse ting, mens du optager. De brugerdefinerede indstillinger giver dig mulighed for at bruge støjreduktion med lang eksponering, støjreduktion med høj ISO-hastighed og høj toneprioritet. Dette giver fotografer en chance for at klikke på billeder af objekter i bevægelse med absolut klarhed og uden støj.

3 – Indstillinger for Drev:

Dette gør den tredje gruppe for brugerdefinerede indstillinger i 7D. Hvis du ønsker at manipulere og foretage brugerdefinerede indstillinger relateret til autofokus, kan dette gøres med drevindstillinger.

Disse indstillinger er et af de mest fantastiske resultater af avanceret teknologi, der bruges i dette kamera. med drevindstillingerne kan du ændre den måde, autofokus opfører sig på, mens du optager. Det er en innovativ metode, der giver brugerne mulighed for at tage billeder af dyreliv af høj kvalitet.canon 7d mark ii brugerdefinereder

Du kan bruge kameraets AI servosporingsfølsomhed, den varierer fra -2 til +2. Det giver dig også mulighed for at skyde med AI-servo først. Anden billedprioritet, AF-sporing og AF-mikrojusteringer for at gøre optagelsen af ret høj kvalitet. Der er en række andre funktioner såsom AF-områdevalg, manuel AF og AF-hjælpelys. Med alle disse brugerdefinerede indstillinger kan du gøre din optagelse i enorm høj kvalitet.

4 – Andre Indstillinger:

Der er forskellige muligheder for at indstille forskellige funktioner i kameraet. Disse er diverse indstillinger, som er nyttige ved optagelse i brugerdefineret tilstand.

Dette er grundlæggende brugerdefinerede indstillinger for anden driftskontrol. Du kan bruge en masse funktioner og indstille dine parametre efter dit behov. Denne indstilling giver dig mulighed for at lave brugerdefinerede kontrolindstillinger, ændre drejeretningen og tilføje billedformat. Dette er den afsluttende linje i vejen for dine brugerdefinerede indstillinger og kan være meget nyttig i klik på flotte billeder på lærred.

Sådan Ændres Indstillinger

Hvis du bruger et Canon 7D Mark II kamera med brugerdefinerede indstillinger, har du en god chance for at klikke på fantastiske billeder. De fleste gange bruges autofokus og eksponeringsfunktioner af fotoentusiaster. Du skal vide, hvordan du bruger disse brugerdefinerede indstillinger, eller du kan gå glip af halvdelen af ​​det sjove ved hjælp af Canon 7D Mark II-kameraet.

Tilpas indstillingerne

Du kan tilpasse indstillingerne på dit Canon 7D Mark II-kamera med nogle enkle trin. Bare vær forsigtig med ikke at trykke på unødvendige knapper for at undgå problemer med indstillingerne.

1 – Find menuknappen for at få adgang til alle menuindstillinger. Du kan finde menuknappen øverst til venstre på bagsiden af dit kamera. du kan se det på siden af en digital skærm nær søgeren på dit kamera

2 – Brug piletasterne eller kommandoopkaldsknappen til at gennemse menuindstillinger. Brug af opkaldstasten vil hjælpe dig med hurtigt at navigere i alle menupunkter og foretage passende indstillinger.

3 – Hvis du er i indstillingsmenuen, skal du bruge kommandohjulet på bagsiden af dit kamera til at foretage ændringer. Du kan navigere i alle mulighederne og foretage ændringerne ved hjælp af denne tast

4 – Gå til den relevante indstilling, og tryk på ‘indstil’ midt på det bagerste kommandohjul. Du kan ændre cifrene og ændre indstillingerne efter behov.

5 – Når indstillingerne er udført korrekt, og du har indstillet alle parametre korrekt, skal du trykke på menu. Du skal muligvis bruge menuknappen mere end én gang for at afslutte indstillingsmenuen.

Dette viser, at dine indstillinger er blevet gemt, og din enhed er klar til at optage med dine indstillinger.

Det sker på tidspunkter, hvor du også kan miste dine billeder på grund af en lille fejl eller mindre korruption. Det sker også, når du overfører eller behandler billeder fra dit kamera til computeren. Dette er et alvorligt problem for enhver seriøs fotoentusiast. Du skal altid have en guide til at genoprette Canon 7D billeder i tilfælde af tab. Dette hjælper med at bevare integriteten af dine dyrebare billeder.

Med brugen af disse brugerdefinerede indstillinger i dit Canon 7D mark II-kamera kan du optage en række objekter, der er statiske og bevægelige. Dette hjælper dig også med at skyde i svagt lys, og hvis du vil skyde i natlys. Enhver ejer af dette fantastiske kamera bør gøre brug af disse brugerdefinerede indstillinger.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply