Sådan Bruger du Windows 10 Sikkerhedskopiering og Gendannelse værktøjer

6 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Vidste jeg ikke om Windows 10 Sikkerhedskopiering og gendannelse værktøjer? Det er tid!

Med stigningen i mængden af ​​data, der kommer ind hver dag. Du begynder at blive mere og mere bevidst om din data backup. Og hvorfor skulle du ikke? Alle data er vigtige, uanset om det er i form af personlige filer, store downloads af et operativsystem, dyrebare minder som fotos og videoer eller officielle dokumenter osv.. Data i hver af disse former kræver backup. Vi ønsker alle at kunne stole på vores backup, hvis vi ved et uheld sletter filer eller har en hverdagsrisiko på vores bærbare computere eller en lidende harddisk.

Vi ved alle, at der er mange grunde, vi kan finde for at retfærdiggøre, hvor vigtigt det kan være for nogen af ​​os at have en god, pålidelig backup? Lad os bare sige, at det er en klog ting at have en sikkerhedskopi af alle dine filer. Og Windows 10 har gjort sikkerhedskopiering af data ubesværet. Windows 10 ser ud til at være godt udstyret med revolutionerende cloud-lagring, sikkerhedskopiering og også gendannelsesværktøjer.

Selvom det er vigtigt at have og bruge en god sikkerhedskopi, er det altid praktisk, når du også har en god viden om, hvordan du bruger gendannelsesværktøjerne. Du behøver ikke lede for langt efter det, da det hele er tilgængeligt på Windows 10.Bruger sikkerhedskopi windows 10

At aktivere dig, hvordan du bruger Windows 10-sikkerhedskopien. Her er et par retningslinjer……

Guide til brug af Filhistorik:

Filhistorik blev introduceret i Windows 8, og den er dukket op igen i Windows 10. Det er en af de nemmeste funktioner, og det anbefales at sikkerhedskopiering windows 10. Du kan bruge 'Filhistorik' til at sikkerhedskopiere dine personlige data.

  • Klik på Windows-knappen og begynd at skrive i "Filhistorik". Menuen åbner "Indstillinger for filhistorik". Klik for at åbne den. Gå til sikkerhedskopiering og tilføj et drev. Vælg et drev eller netværksplacering, du vil have til sikkerhedskopiering af din filhistorik.gendan værktøjer windows 10 til tidligere tidspunkt
  • Klik nu på "Flere indstillinger" for at starte sikkerhedskopiering. Du kan ændre, hvornår dine filer sikkerhedskopieres, tilføje eller ekskludere en mappe eller skifte Filhistorik til et andet drev.

Vejledning i brug af sikkerhedskopiering og gendannelse:

Dette var oprindeligt tilgængeligt på Windows 7, så du må ikke forveksle det med Systemgendannelse. Dette er for at sikkerhedskopiere datafiler fra dit systembibliotek og enhver fil eller mappe på din harddisk. Dette værktøj giver dig mulighed for at gendanne alle Windows 7-sikkerhedskopier på din Windows 10-computer. Du kan også bruge den til at sikkerhedskopiere din Windows 10-pc på nøjagtig samme måde, som du ville sikkerhedskopiere en Windows 7-pc.

  • Du finder dette værktøj i kontrolpanelet - søg bare efter "back up" for at finde det.

Guide til OneDrive:

Filer, du gemmer på OneDrive, bliver gemt på din OneDrive-konto online. Fordelen ved dette er, at du også kan få adgang til dine filer fra andre enheder. Når du bruger forskellige enheder, skal du bare bruge Windows eller - bare logge ind på din Microsoft-konto, og dine OneDrive-filer vil være der i Stifinder.gendan filer windows 10

Guide til Systembilledbackup:

Du finder denne funktion i panelet Sikkerhedskopiering og gendannelse. Bare klik på 'Opret et systembillede' i venstre side af vinduet eller den anden måde er:

  • Gå til Filhistorik, klik på linket System Image Backup i nederste venstre hjørne af skærmen. Tilslut en ekstern USB-harddisk med tilstrækkelig ledig plads.
  • Mens du gør dette, bliver du bedt om at vælge mellem en af de tre muligheder for at gemme sikkerhedskopieringen. Hvis du klikker på en af disse muligheder, vil sikkerhedskopieringsprocessen blive langsommere, så klik på Næste
  • Bekræft og start processen ved at klikke på Start backup.

Som vi havde nævnt tidligere, vil der være tidspunkter, hvor du vil finde dig selv i behov for at bruge gendannelse værktøjer windows 10. Når du finder Window i en håbløs tilstand, og du har et desperat behov for at komme ind i et genoprettelsesmiljø. Her er de nemmeste måder at gøre det på...

  • Hvis du stadig kan starte op i Windows, skal du vælge Start> Settings> Update & Security. Vælg Gendannelse i venstre rude, og vælg derefter Restart nu.
  • Hvis Windows ikke starter, og du stadig har en systemreparationsdisk, skal du indsætte disken i dit optiske drev og starte din pc. Når du bliver bedt om det “Press any Key….” vælg derefter et sprog.
  • Hvis Windows ikke starter, og du har et gendannelsesdrev, skal du indsætte genoprettelsesflashdrevet i en USB-port og starte din pc. Hvis din pc springer flashdrevet over og forsøger at starte Windows. Genstart og gå ind på din opsætningsskærm. Se efter en boot- eller boot-rækkefølge-mulighed. Du har startet flashdrevet, vælg et sprog.

Når du først er i et gendannelsesmiljø, skal du vælge Troubleshoot, derefter Systems Image Recovery.

Hvis du stadig ikke er sikker på dine gendannelsesværktøjer, kan du altid  Klik her for at se alle datagendannelsesprogrammer til Windows.

About the Author: Remo Software