Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Bruges Inline Billeder i Outlook E-mail

Tilføj inline billeder til dine Outlook e-mails

At sende e-mails fra Outlook er en fantastisk oplevelse for enhver bruger. I årenes løb er Outlook blevet en af de mest brugte applikationer på computere. Hvorfor ikke! Den har alle funktionerne til at gøre din besked enorm nem og bekvem. Samtidig har den tilføjet funktioner til at få dine e-mails til at se flotte ud. De fleste gange vedhæfter vi billeder i e-mailen for at sende det til nogen. Men Outlook giver dig også en funktion til at indsætte billeder i selve Outlook-e-mailen.

Mange gange ønsker vi at sende billeder, der er relevante for vores tekst i vores e-mails. Disse billeder skal downloades separat, og du kan se dem i et andet vindue. Dette mindsker interessen for din e-mail eller eliminerer relevansen af din tekst og billede. Tilføjelse af et indlejret billede til dine e-mails kan give dem en helt ny oplevelse. Dette kan være afgørende for mange kommercielle, personlige og generelle e-mails.Hvordan tilføjer man et billede på Outlook?

Sådan du indsættes inline billeder i Outlook

 Du kan tilføje inline-billeder til e-mail-brødteksten inline med din tekst i Outlook. Her er nogle enkle trin til at gøre det:

1 – Komponér posten – Brug HTML-formatering, mens du skriver mailen.

2 – Brug musen til at pege markøren på den position, hvor du ønsker at indsætte billedet.

3 – Gå til båndet, og klik på Indsæt.

4 – Gå til illustrationer

5 – Klik på Billede – Du kan vælge at bruge billedet fra en onlinekilde eller ét drev.

6 – Find og vælg det billede, du ønsker at indsætte – Du kan også bruge mere end ét billede, bare hold CTRL nede, mens du vælger billeder.

7 – Klik på Insert.

Dette vil indsætte billedet eller billederne i din e-mail inline med teksten. Man kan flytte billedet og bruge andre funktioner relateret til det. Højreklik på billedet for flere muligheder såsom tilføjelse af link eller tekst.indsæt billede i e-mail

Ovenstående trin gælder for opdaterede versioner af Outlook som Outlook 2013. Hvis du bruger Outlook 2007, har den nogle andre muligheder for at udføre den samme opgave. Her er de trin, du skal bruge for at indsætte billeder inline med teksten i Outlook.

Outlook 2007: Indsæt billeder inline i Outlook Email

Outlook 2007 har nogle forskellige menuindstillinger, i modsætning til de højere versioner. Så for at udføre den samme opgave i Outlook 2007, skal du gennemgå forskellige trin. Her er trinene til at indsætte billeder inline i teksten i din e-mail.indsætte billede i mail outlook

1 – Skriv din besked med HTML-formatering.

2 – Placer markøren og placér markøren på det udpegede sted på dit billede.

3 – Klik på fanen Indsæt

4 – Gå til billeder

5 – Gennemse dine billeder og vælg billede.

6 – Klik på Insert.

7 – Hvis du ønsker at tilføje billede online, skal du gå til websiden og trække og slippe billedet til din besked.

8 – Klik på Tillad for at tillade tilføjelse af et billede fra en onlinekilde.

Dette vil tilføje et billede til din beskedtekst og få e-mailen til at se mere attraktiv ud. Du kan tilføje et billede til dine e-mails ved hjælp af Outlook 2007, 2003, 2002 osv. Mens du bruger outlook 2002 og 2003, kan du få en indstillingsknap med et andet udseende.indsæt billede i email outlook.

En række brugere har lidt under tabet af profiloplysninger. Nogle gange på grund af overbelastning eller akkumulering af en enorm data i Outlook. Alternativt, korruption af PST-filer, der kan påvirke profiloplysningerne. I sådanne tider spekulerer en bruger altid på, hvordan man reparerer min Outlook-profil 2007, 2003 osv. Det er bedre at undgå en sådan situation ved at holde sikkerhedskopier af dine PST-filer, holde Outlook funktionel og fejlfri.

At tilføje et billede til din e-mail er virkelig en ekstra fordel for dig. I de fleste meddelelser, der sendes af brugere, kræves et billede. Det får ikke kun budskabet til at se attraktivt ud, men tilføjer også mere vægt til dine e-mails. Med disse enkle og nemme trin kan du tilføje billeder til din e-mail, før du sender den til nogen. Dette hjælper også med at undgå vedhæftede filer i mailen, hvilket er fantastisk, da mange af de vedhæftede filer forbliver usete.
 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply