Sådan Bruges Inline Billeder i Outlook E-mail

Tilføj inline billeder til dine Outlook e-mails

At sende e-mails fra Outlook er en stor oplevelse for alle brugere. I årenes løb er Outlook blevet et af de mest anvendte applikationer i computere. Hvorfor ikke! Det har alle funktionerne til at gøre dine messaging enormt nemt og bekvemt. Samtidig har det tilføjet funktioner til at gøre dine e-mails ser godt ud. De fleste gange tilføjer vi billeder i emailen for at sende den til nogen. Men også Outlook giver dig mulighed for at indsætte billeder i Outlook-e-mail.

Mange gange vil vi sende billeder, der er relevante for vores tekst i vores e-mails. Disse billeder skal downloades separat, og du kan se dem i et andet vindue. Dette mindsker interessen for din e-mail eller eliminerer relevansen af din tekst og dit billede. Tilføjelse af et inline-billede til dine e-mails kan give dem en helt ny oplevelse. Dette kan være afgørende for mange kommercielle, personlige og generelle e-mails.

Sådan du indsættes inline billeder i Outlook

 Du kan tilføje inline billeder til postkroppen inline med din tekst i Outlook. Her er nogle få enkle trin til at gøre det:

1 – Komponér posten – Brug HTML-formatering, mens du komponerer mailen.

2 – Brug musen til at pege på markøren i den position, hvor du vil indsætte et billede.

3 – Gå til båndet og klik på Indsæt.

4 – Gå til illustrationer

5 – Klik på Billede – Du kan vælge at bruge billedet fra en online kilde eller et drev.

6 – Find og vælg det billede, du ønsker at indsætte. Du kan også bruge mere end et billede, bare holde CTRL, mens du vælger billeder.

7 – Klik på Insert.

Dette vil indsætte billedet eller billederne til din email inline med teksten. Man kan omplacere billedet og bruge andre funktioner relateret til det. Højreklik på billedet for flere muligheder som at tilføje link eller tekst.

Ovennævnte trin gælder for opdaterede versioner af Outlook som Outlook 2013. Hvis du bruger Outlook 2007, har den nogle andre muligheder for at gøre den samme opgave. Her er de trin, du skal bruge for at indsætte billeder inline med teksten i Outlook.

Outlook 2007: Indsæt billeder inline i Outlook Email

Outlook 2007 har nogle forskellige menupunkter, i modsætning til de højere versioner. Så for at kunne udføre den samme opgave i Outlook 2007 skal du gennemgå forskellige trin. Her er trinene til at indsætte billeder inline til teksten i din email.

1 – Skriv din besked med HTML-formatering.

2 – Placer markøren og placér markøren på det udpegede sted på dit billede.

3 – Klik på fanen Indsæt

4 – Gå til billeder

5 – Gennemse dine billeder og vælg billede.

6 – Klik på Insert.

7 – Hvis du vil tilføje billede online, skal du gå til websiden og trække og slippe billedet til din besked.

8 – Klik Tillad for at tillade tilføjelse af et billede fra en online kilde.

Dette vil tilføje et billede til din meddelelsestekst og gøre e-mailen mere attraktiv. Du kan tilføje et billede til dine e-mails ved hjælp af Outlook 2007, 2003, 2002 osv. Mens du bruger Outlook 2002 og 2003, kan du få valgknappen med et andet udseende.

En række brugere har lidt af tab af profiloplysninger. Nogle gange på grund af overbelastning eller akkumulering af en enorm data i Outlook. Alternativt korruption af PST-filer, der kan påvirke profiloplysningerne. I sådanne tidspunkter undrer en bruger altid, hvordan man reparerer min PST Outlook 2007, 2003 osv. Det er bedre at undgå denne situation ved at holde sikkerhedskopier af dine PST-filer, holde Outlook funktionel og fejlfrit.

Tilføjelse af et billede til din e-mail er virkelig en ekstra fordel for dig. I de fleste af de meddelelser, der sendes af brugerne, kræves et billede. Det gør ikke kun meddelelsen ser attraktiv, men også tilføjer mere vægt til dine e-mails. Med disse enkle og nemme trin kan du tilføje billeder til din e-mail, før du sender den til nogen. Dette hjælper også med at undgå vedhæftede filer i posten, hvilket er godt, da mange af vedhæftningerne forbliver usete.

 

Sådan Bruges Inline Billeder i Outlook E-mail was last modified: december 9th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*