Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

De Bedste Sikkerhedskopi Strategier for Fotografer

Dine fotogallerier vokser med tiden, uanset hvad du har gjort for at gemme / bevare dem. Nogle af jer kan følge robuste backupstrategier for at beskytte dine digitale billeder. Men det vil ikke være tilfældet for alle. Nogle fotografer er ikke engang klar over, om sådanne backupstrategier eksisterer eller ej. Hvis du tilhører den sidstnævnte kategori, er det vigtigt for dig at forstå behovet for image backup strategier.

Betydningen af ​​Image Sikkerhedskopi Strategier

I dag er et stort antal fotografer afhængige af personlige computere til at gemme deres digitale billeder. De fleste af dem vælger tilfældigt et drev på deres pc og sætter deres billeder i forskellige mapper. Generelt tænker de ikke engang på de situationer, hvor deres computer ikke starter op eller ved utilsigtet sletning af fotos osv. Hvis det er en bærbar computer, er der endda chancer for tyveri og relaterede hændelser.

Selv, du er den, der holder en solid backup til dine fotos, det er ikke tilstrækkeligt nok – det kan også svigte nogle gange. Så din tilgang bør ikke rettes mod at følge et bestemt backupmedie, men at vælge en strategi, som du kan fremsætte for at mindske risikoen for tab af data. Generelt skal denne strategi håndtere din fotografiske workflow-proces.

Den hurtigste og nemmeste sikkerhedskopieringsplan

Opbevaring af arbejdsgange for fotografer har samme betydning som redigering af arbejdsgange, hvor de er mere interesserede. Selvom du er en sæsonbestemt fotograf eller hobbyist, kan du følge en sådan backupplan. Men en hobbyist behøver ikke at vedtage komplekse og dyre planer – det betyder ikke at holde billeder på et separat hukommelseskort som backup, da du har stærke alternativer.

Lad mig sige det ganske enkelt – Hold i hvert fald to backup på forskellige fysiske steder – intet mere. Dette er meget grundlæggende og vigtig procedure, hvis du er en nybegynder. Nogle af jer kan bruge til at holde flere sikkerhedskopier på samme sted. For din information er dette også et forkert skridt. Eksterne harddiske er sårbare over for billedtab under mange situationer. Nogle af disse situationer kan håndteres effektivt ved hjælp af en professionel billedgendannelse software. Men hvad vil du gøre for trusler som harddiskstyveri, fysisk nedbrud og så videre?

Selvfølgelig kan du sikkerhedskopiere dine fotos ved hjælp af en 1 TB harddisk, hvis du har en. Under alle omstændigheder ville det være godt, hvis du bruger to 500 GB harddiske til at gemme kopier af de samme data. Og glem ikke at følge en backup-rutine – dagligt, ugentligt, månedligt eller hvad der er behageligt for dig.

Hvis du vil bruge automatiserede backupværktøjer til backup, kan du. Manuelle sikkerhedskopier er også accepteret.

Sikkerhedskopi strategi for professionelle fotografer

Det er ikke en mulig mulighed for at afhænge af en eller to eksterne harddiske eller en enkelt cloud storage service, hvis du er en professionel fotograf. Måske vil dine opbevaringsbehov som profotograf ikke bare svare til kapaciteten på en ekstern harddisk. Og i tilfælde af skylagring skal flere spørgsmål om lagringspålidelighed, båndbredde osv. Besvares, før de vælger en sådan service.

Så der bør være en seriøs tilgang fra en professionel fotograf til at oprette en stor backup strategi, der passer til ham / hende. I forhold til hobbyistfotografer kræver disse mennesker hurtigere adgang til deres backupmedier. Efter 3-2-1 backup regel ville være en god mulighed her.

Hvad er 3-2-1 Sikkerhedskopi regel?

  1. Vedligeholde 3 kopier af en fil (her billede). Opbevar en på din primære (bruger / arbejder) lagerenhed.
  2. Endelig skal du holde to ekstra kopier på to forskellige lagerenheder.
  3. Og det anbefales at holde en af disse to ekstra kopier på nettet og den anden i offline.

Dette er en backup-strategi, der for nylig blev enorm. Det er også nyttigt for hobbyfolk.

Brug af RAID til Photo Sikkerhedskopi

I dag bruger et stort antal fotografer et ekstra drev for at sikre overflødighed af deres billeder. De indstiller RAID 1-konfiguration (spejling) for deres ekstra drev. Hvis et drev mislykkes, tillader det fortsat arbejde med de spejlede data på den anden drev. Selv om det ikke kan sige som en ren backup metode, tilbyder den den nødvendige fejltolerance service. Så efter en harddiskfejl, kan du nemt erstatte den mislykkede harddisk i dette tilfælde.

Konklusion

Du skal finde ud af dine faktiske opbevaringsbehov i overensstemmelse med din faglige ekspertise som fotograf. Det vil guide dig til at danne en solid backup-strategi, der passer til dit budget. Ved, hvor du vil sætte penge ind og hvor skal det ikke.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply