Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Alt du behøver at vide om Diskværktøj i El Capitan

Lad mig først sige tillykke med Tim Cook for afslutningen af et halvt årti ved Apples roret.

Mac OS X Panther (version 10.3) var den første OS X-version, der omfattede et fuldt udbygget Disk Utility-program. Før dette OS blev funktionaliteten af dette program spredt over to programmer – Disk Copy og Disk Utility. I OS X El Capitan, Apple præsenterer Disk Utility med et helt nyt look – du vil helt sikkert føle det, hvis du har brugt applikationen før. Grænsefladen er renere og mindre klodset.

Lad os starte med grænsefladen

Søg Diskværktøj i din El Capitan-maskine. Du får disse programmer under forsyningsselskaber. Åbn den og gennemgå ændringerne. Visningen vil ikke være for anderledes end “Om denne Mac” i El Capitan. Der vil være en farvekodet bar, der angiver det lager, der er brugt af forskellige typer filer som vist nedenfor.Diskvaerktoj i el capitan filer

  • Applikationer: Blå
  • Billeder: Pink
  • Lyd: Amber
  • Film: Grøn
  • Andet: Gul

Og det mens farvede afsnit angiver ubrugt plads.

Ikke flere tilladelser på Diskværktøj

Det er sandt; Bekræftelses- og reparationstilladelser udsendes fra Diskværktøj i El Capitan. I en temmelig lang periode var disse tilladelser en af de foretrukne metoder for OS X-brugere til at fejlfinde, hvis noget gik galt med deres diske. Apple siger, det er på grund af den nye System Integrity Protection (SIP), der forhindrer filtilladelser i at blive ændret, hvilket eliminerer behovet for at reparere tilladelser.

At lave en “førstehjælp”

Diskværktøj i El Capitan

Knappen “Bekræft” i sine tidligere versioner er udeladt fra El Capitan’s Disk Utility. Men ved brug af førstehjælp kan Disk Utility udføre en fuld reparation på disken – kun hvis det kan afmontere disken. Hvis det ikke kan afmontere disken, vises det en fejl.

Hvad med RAID?

RAID-kontrolværktøjer var den del af Diskværktøjet. Overraskende i El Capitan, er denne mulighed udelukket fra programmet. Under alle omstændigheder er det stadig muligt at udføre multi-disk eller RAID array manipulationer ved hjælp af kommandolinjeværktøjet i El Capitan.

Sletning af et volumen

I Diskværktøjet i El Captian giver Apple dig en 7-pass metode til at slette en diskenhed. Ifølge Apple er denne metode en af de mest sikre slettemetoder, der er nyttig for næsten alle brugere. Men du skal vælge en volumen i stedet for en fysisk disk for at bruge slettemuligheden i El Capitan. Og du skal formatere lydstyrken for sikkert at slette enhver fil i den.

Nogle gange kan formatering ende med tragiske tab som tab af hele volumen eller nogle vigtige filer. Her er løsningen til Partition gendannelse efter format.

Partitionering

I Diskværktøjet i El Capitan kan du se en cirkel af tærteskiver, der repræsenterer lagerallokeringen. Du kan trække rundt i skiverne i denne cirkel, for at oprette nye partitioner eller for at ændre de eksisterende.

Afvikling

Tænk ikke som om, at de udgåede funktioner i El Capitans Diskværktøj er væk fra Mac for altid. De fleste af disse funktioner er stadig tilgængelige via kommandolinjen. Selvfølgelig kan du prøve disse kommandoer – hvis du er sikker som en Master OS X-bruger.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply